Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztos
cre 1 sincs a neten azért gondoltam, hogy crm
cre 125
xlzx megtaláltam a husqvarnát a neted , de ne félj nem linkelem be
ezt azrxet
le lehet rendszámoztatni mert nincs rajta hátsó lámpa?
az új az újat legyorsulta! mindjárt keresem a tesztet,szerintem a régit is legyorsulja!
crm
én írtam hülyeséget?sztem én nem írtam
vagy xlzx?
husky legyorsulná a cre-t?
de ezt már többször mundtuk....ha valamit nem tudtok biztosan akkor ne irjatok hűlyeségeket.....

mielőtt leírod teljesen azért nézzed meg mennyi 125 cre honda volt tesztgyőztes mert a japánok közül ő volt a legtöbbször masterendúró győztes!
az tényleg faxa
alkatrészt honnan szereznél hozzá?
de neked csak ilyen hétvégi motor lenne terepen vagy városban is használnád?
hidd el énis....holnap hívom a faszikát h megvan e még....ha igen akkor megyünk békéscsabára,viszek magammal még pénzt és ezt hazahozom... jó lenne ha így lenne szép álmok.....
remélem nem viszik el előled
94-95 rendszámos,5-6 literrel elmegy(mint rx),36ló körül,talán kicsit többet tud mint rx,és marha jó állapotban van(nem mintha rx nem lenne abban)és 350 irányár.
ilyen jó árban van, hogy elviszik a szemed elől?
hány le?
többet szik mint az rx?
erősebb mint az rx?
mikori?
hát igen az baj....nem linkelem be....mert aztán elmegy a szemem elől...de ma mennek érte,lehet elviszik mondta a srác....
linkeld már be ide lécci a huskyt
crossal csak az a bajod, hogy üzemórára megy?meg, hogy nem lehet rá rendszámot rakni?
én láttam olyan crosst amire az volt írva, hogy rendszámos de még féklámpa se volt rajta
nincs még fene sem tudja....hondát kawát nem akarok,mert csak a cross-juk jó de endroba szarok,yamaha detto,lehet hogy tudok yz-t rendszámosan,de az is üzemórára megy...nekem meg enduro kell ami km-re. a husky nagyon tetszik de ha elkel akkor ......
akkor mesélj valamit ha unatkozol, de szigorúan csak motorokról
ha nem husqvarna és nem gas-gas akkor mi?
van már kiszemelted azon a husqvarnán kívül?
áááá unatkozom és itt is kezd szar idő lenni de még kenni menni 1 kört...talán holnap nem fog esni
rxemről mit meséljek?
esik a qva eső(pedig már elég jó lett a földesút(ha még esik pár nap akkor meg azért lesz jó mert dagonya lesz)
nem
amúgy is valami idős fasz volt
30kmerre van tőlünk tompa szerintem átvitte
azért elég termékeny a fórum mostanában szerintem mi írogatunk a legtöbbet
hmm,sajnálni fogom a motort,mert jó hallod az aeroxot nem úgy vitték el tőled hogy a srác odament kipróbálni és ott hagyta a farmer dzsekijét?
ez így nem ér, hogy ilyen 1szavas baromságokat írsz estére így eljutok a 6000ig
ja 1ébként közlöm veled, hogy szét fogja gyilkolni