Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zoozee vagy valaki!
ha felhívok valakit akinek van 1 eladó cross motorja mire kérdezzek rá milyen kopó alkatrészeket kell azon kicserélni(tehát utoljára mikor cserélt ? alkatrészt)? helyére az alkatrész neve kerüljön
sajnos nem tudom ezt jobban megfodalmazni
előre is kössz
pedig 5ös vok nyelvtanból
na most el
majdmég jövök
ez túl jó...egy 96os 250 cr ésr 230at???
ehh...
ebben valami hattttttalmas átbaszás van...
Köszi szépen,ha esetleg leírnád,hogy milyen évjárat,és hogy volt-e már vele baja,azt nagyon megköszönném! Mégegyszer köszönöm!
gyuri
szeritnem bármit csinálsz rx el nemfog 3asban kimenni alólad
haverom most ment el a házunk elott a 600 xr-jével közbe megelőzött 2 honda translalpotű! az ővérol annyir hibát tudok most hogy nincs neki3. sebesség fokozat nem jó
barkácsáruházban árufeltöltő leszek,levonásokkal 1ütt 400-450..havi 30-35ezer pénz,6:30-10:30ig 4 óra,reggel,motorral 2 percre van,szóval jó
Sziasztok! Szeretném segítségeteket kérni! Ha valakinek van tapasztalata Honda XR 600-zal,vagy Yamaha TT 600-zal (a régebbi,még versenyendúróra gondolok),szeretném,ha leírná nekem,ugyanis nagy dilemmában vagyok,hogy melyiket válasszam. Minkettő olcsón elérhető,szívós motor,de egyszer erről,másszor arról hallok rosszat. Megköszönném,ha valaki tapasztalatai alapján segíteni tudna nekem.
Előre is köszönöm,Zsoca
xlzx te mit fogsz csinálni?
este4=délután 4
én 360as bérért, de abból már levontak mindent(reggel fél 8tól este 4ig)tök nyugis meló(levi"s-ben)kifordítják a farmerokat én meg levágom a lelógó cérnákat néha mintát is kell csiszolni a szárukba
nem mindig 12 ora melo de eddig mindig addig volt melo
én 4000/ nap miért te?
akkor nem soká itt is fog én 450-est fogok,napi 4 órát fogok melózni...elég lesz az is
én is mert estére megyek horgászni és esőbe nem lenne jó( akkor nem is megyek ha esik) de akkkor még motorozni se jó nincs kedvem motort mosni
esztergomban meg szikrázik a szánsájn!!
ha szabad megkérdeznem te milyen órabért kapsz?
itt is sötét van már 5 órája de nem kezd el esni...remélem megússzuk
19-től 07-ig
felétek esik az eső??? felénk el van borulva
ha reggel 7tol este 7ig melozok mikor motorozzak???
ahhoz nem erő kell...hanem kedv meg benzin meg olaj
dolgoztam 2 napot és már tele vagyok véraláfutással és motorozni sincs erőm
cr 250 honda