zoozee vagy valaki!
ha felhívok valakit akinek van 1 eladó cross motorja mire kérdezzek rá milyen kopó alkatrészeket kell azon kicserélni(tehát utoljára mikor cserélt ? alkatrészt)? helyére az alkatrész neve kerüljön
sajnos nem tudom ezt jobban megfodalmazni
előre is kössz
pedig 5ös vok nyelvtanból
haverom most ment el a házunk elott a 600 xr-jével közbe megelőzött 2 honda translalpotű! az ővérol annyir hibát tudok most hogy nincs neki3. sebesség fokozat nem jó
Sziasztok! Szeretném segítségeteket kérni! Ha valakinek van tapasztalata Honda XR 600-zal,vagy Yamaha TT 600-zal (a régebbi,még versenyendúróra gondolok),szeretném,ha leírná nekem,ugyanis nagy dilemmában vagyok,hogy melyiket válasszam. Minkettő olcsón elérhető,szívós motor,de egyszer erről,másszor arról hallok rosszat. Megköszönném,ha valaki tapasztalatai alapján segíteni tudna nekem.
Előre is köszönöm,Zsoca
én 360as bérért, de abból már levontak mindent(reggel fél 8tól este 4ig)tök nyugis meló(levi"s-ben)kifordítják a farmerokat én meg levágom a lelógó cérnákat néha mintát is kell csiszolni a szárukba
ha felhívok valakit akinek van 1 eladó cross motorja mire kérdezzek rá milyen kopó alkatrészeket kell azon kicserélni(tehát utoljára mikor cserélt ? alkatrészt)? helyére az alkatrész neve kerüljön
sajnos nem tudom ezt jobban megfodalmazni
előre is kössz
pedig 5ös vok nyelvtanból