sajnos csak nyár végére lesz meg az 500 addigra tuti elkel(de azért már el kel kezdeni a keresgélést)meg azért nem volna baj ha annyim maradna hogy legalább egy protektormellényt vagy miacsudát tudjak venni(csizma az várhat jó a bakancs is)
hát szerintem ez olyan 7-8 litert enne endúróba ! rendszám nem kéne rá mert nincs is hozzá amúgy ez egy nyomatékos 41 lóerőre lefojtott motor alapon is van benne erő de ha pörgeted akkor megy jó a futómű pár évet mész vele addig kitart mert nem néz ki rosszul max. cserélsz benne majd egy dugót de hálás gép és lealkudod 400 -ra és van egy jó motorod tanulni !
öhmm 167cm vagyok és 50kg
250es rm-zvel
nem merném kihagyni meg mint említettem én saját pénzemből tankolok(16vagyok)és még nincs rá elég pénzem(1 héten max 10-11litert birok beletankolni)
hallod te hány kiló vagy meg nagyobb darab amúgy ? nem mernéd kihagyni a 25-öst és 250-nel menni? mert azért az már 58-60 LE ennyi pénzért! jól van ez a lóerő az vicc volt de nem mernéd megkockáztatni?mentél amúgy már ilyen naggyal?
igen azt már írtam hogy meggyőztél a 125ös 2tről
de abból melyik tipust??(nem lényeg ha "csak" 40le nem 44, ne legyen nagyon drága hozzá az alkatrész mondjuk 3hónapnál tovább még csak a simóm volt meg)
faisst ! közbe hívom husky-t de nem veszi fel a telcsit ! engem ma már leszopatott egyszer most téged is szopat áttételesen mert nem megyünk akkor pestre se ezek szerint.
előző gazdája sík hülye volt hozzá azért atta ilyen olcsón mert azt hitte valami hiba volt a gyujtásában(ha állóhelyből fullgázt húztam dadogott(gyeretyacsere megoldotta )csak sajnos jött 1 faszjankó hogy megveszi felüt rá elment kipróbálni csak azóta se jött vele vissza
másik
vagy pedig marad a cross 2T 125!
250es rm-zvel
nem merném kihagyni meg mint említettem én saját pénzemből tankolok(16vagyok)és még nincs rá elég pénzem(1 héten max 10-11litert birok beletankolni)
majd ha találok valamit akkor belinkelem ide oks?
de abból melyik tipust??(nem lényeg ha "csak" 40le nem 44, ne legyen nagyon drága hozzá az alkatrész mondjuk 3hónapnál tovább még csak a simóm volt meg)
szeretném ha nem szopnál be egy szarral mert az az igazán drága sport!