Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

weblapjuk van???
parilla árul,kompletten mez+nadrág asszem 28
Szerintetek az hülyén néz ki hogy ha 1 tura enduron cross ruhába vagyok? vagy milyen ruhát vegyek hozzá( majd ha lesz rá pénzem )??? no fear-es ruhákat hol lehet nézni valami címet tudtok dobni???
ehh látszik hogy photoshop milyen motor?
miket találtam
már több mint egy éve áll a garagéba pedig nagyon disznó kis motor!
ha 350ért el tudnám passzolni nagyon ki lennék békülve vele(kicsi karcok vannak rajta, de még nem estem el vele 1x sem )
a spoilerek azért vannak így mert egyrészt szétszedtem darabokra a progival az elemeket és úgy színeztem át másrészt pedig amikor a haverom fotózta akkor meg igazából szereltem és a másik oldala azért nincs fönt tehát ez egy érdekes kép mindentekintetben de a motor úgy néz ki mint a kis kép!
és használatban is van,vagy csak álldogál?
hát nincs elérhető kép most gyosba de egy ilyen van most itt a gépen úgy néz ki mint a kis képen csak próbáltam festegetni picture it!-tel
az úgy kivitelezhető csak ne essen a fránya eső
akkor hétfőn megyünk
mindjárt nézek képet róla, de nehéz...............................
valahogy érzem hogy kedden fogtok jönni amikor nem leszek itthon,mert motort fogok szállítani békéscsabira....
faisstal azt beszéltem amit írtam neked,hogy husky embertől függ a hétvége de ha minden kötél szakad akkor jövő hét eleje az tuti!
arról hát még nem is láttuk már mentem 400as túrasport géppel,de csak mint utazó,de azért mentem már 1edül gsxr 600al 10 métert
a husky amit/akit/ keresek az jelen pillanatban egy személy !
az én cbr-emről kell a kép?
rx-et 300 körül tudod majd eladni..hiába van fönt sok 2003 körüli 400ért....320körül tudod eladni ha eltudod
ez 1 nagyon eldugott hely,ahonnan vettem a cagivát.... kintről hoznak főleg motorokat.kazincbarczikai cég.
erről a kawáról van valami bővedd infód is(meg hol van hirdetve ez a motor?)
van az rxemre jelentkező...270ért és 285ért...azért a 15ezer ft is pénz....remélem el tom adni annyiért
ha felhívok valakit akinek eladó crossmotorja van miket kérdezzek tőle(itt arra gondolok, hogy milyen alkatrészekre kérdezzek rá, hogy milyen állapotban vannak)
xlzx
kössz a motort elég jól néz ki, de elöbb nekem is el kel adnom az rx-et
úgyhogy felteszem a netre
előbb találkozzunk Faisstéknál amúgy vele mit beszéltél telón? neki jó bármikor? csak huskytól függ?
zozze,már meglett a husky-d?
kül a cbr ről tucc képet küldeni?