Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt nálunk van 1 srácnak 1 99es,450ért vette.de már 80at ráköltött
cr125 nagyon tetszik, de azért azt is mérlegelni kell ha 500ért veszek 1et nem marad pénz crossgúnyára(hátha apájékat megtudom fűzni, hogy anélkül nagy bajom is lehet(max nem engednek vele motorozni )
kiáll bőven....kapaszkodni kell rendesen...de szentem 1ben power alatt is kiemeli...ha hátra dőlök akkor ülve kitom venni powernél,de 16/49 az áttétel...és 14/49 a gyári....ez ami most van,hosszú neki
nyár végére szép kis summa összejönne, nem tudom mit vegyek, de a cross a nagy álom(hátravágást úgy gondolom, hogy kimegy alólad(3.ban is kijönne?)amikor 1.ben power azt úgy értem hogy kiszalad alólad nem 1kerékre áll
enyém nem vág hátra,de ha rövid áttétel lenne akkor 3ban is hátra vágna cross tuti hátba vág,mert ott rövid az áttétel.
ezeknél a 125ös crossmotoroknál 1esben szabad powert használni vagy hátravág?mennyit pörögnek?ezeket mindig fullgázon használják?
enduróba 10-12 pályán dupláját
szik=eszik
zoozee mennyit szik a cr250ed?
van a gas gasnak 1 280as enduroja is,lefolytva 28 pacira és van 2005ös 600ért,nem vészes szentem,még garis...
nézegessétek meg ez sem volna rossz átmenet a kicsi és a nagy között
gas gas
hát igen... de az nem is tetszik annyira mint ez...csak ez valszeg el kel...és nem vagyok annyira oda azért az esztgomihoz hogy ha nagyon nem marad más akkor az kelljen,mert akkor inkább 1 rx...az nem tetszik,hiába van újítva
hát csak azt amit múltkor fotóztam neked a crosspályán de az nincsen ilyen jó szőrbe mint amit néztünk itt a neten!
okok majd figyelem a fórumot....láttál nekem valami jó kis 125ös rendszámos gépet? mert elviekben (remélem) elvan adva az rx.... viszont a husky amit kinéztem lehet h el fog kelni
próbálunk menni minnél hamarabb! értesítünk ha megyünk legkésőbb hét elején, ha nem sikerül most menni !
ésss?
előbb beszéltem telefonon faisst-al !
nem...várjuk hogy írj hogy jöttök holnap idáig barackot szedtem+ autót tanultam vezetni...
mi van nézitek a jóban rosszbant ?
ájjá neki és olvassá vissza !
wazze
jól elvoltatok ma ahogy látom, neki se állok viszaolvasni.
apropó 2006 os 125sx et boncoltam, mert szuériahibás mindbe a sebeség rögzitőnek a csapágya.
ebbe széthullot és nem vette észre az ember.
majdnem a teljes váltosor kuka, a főtengely a promer fogaskerekek is szarok,a kölökerék, a vizpumpafogaskerék.
szóval jól járt az embör.
lehet, hogy megfogadom és még gyüjtögetek kicsit
ejj...és holnap?
ma szerettem volna menni csak husky nem volt ma toppon hogy finoman fogalmazzak, kiszopatta a szám szélét mert nem veszi föl a telcsijét és itt kocsikázik a városban !
az egyik az nem 2000-es
a kawa meg már enyhén.........
de te tudod ezt mondtam elején ,hogy az elején kell picit többet adni mert pl. a kawára hiába teszel rá 200 at sose lesz 2003-mas honda pedig azt 150 nel többért meg tudnád venni és ezer évvel fiatalabb!
de ez csak példa volt te tudod mit csinálsz de mielőtt veszel nézzél körül és inkább spórolj még 3 hónapot csak legyen egy fajább lovad!