Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hinném azt a meghaltra vagy a tévedekre érted?
nem hinném
Mr2ütem is szerintem már meghalt az 500cr-el
vagy tévedek?
Na leesett anyámékcsak csodálkoztak faterral korabeli volt
pasinszki laci ezüst 300-as e merci trafó café kint lakott szobi-révnél!
részvétem
Ez a Pasi csaláb vagy bece név volt?Igy hogy Pasi Laci így nem de apám mondta hogy hallott valami szirénázást ma 11 felé.
köszi! ismertétek?
Szitén részvétem
részvétem a srácnak.
én hétfő este voltam tanuja egy motoros balesetnek velencén,
aszem amputálni kellet a srác lábát
autóval halt meg de vérbeli motoros volt te ismerted is szerintem vagy tudod ki volt a trafócafé volt az övé
pasi laci -nak hívták a maróti vámnál ahogy mész ki a városból ment ki mercivel és előzött és megcsúszott neki egy fának a lila akác vendéglővel szembe! ha te nem is ismerted apud biztos!
ja motorozott is.......
enyém is annyit evett az 50es.
És motoros volt az elhunyt? Ha nem veszed tolakodásnak hogy megkérdem?
az én rxem síma 50es aztán terepen 3,3-3,5 eszik városban meg 2,9et de városban már nem használom(néha elkap a városozási láz és akkor 15-20 kmet megyek aztán az elég 2-3 hétre)
na megjöttünk az endúróból szarrá áztunk pedig alig mentünk a haverom 2 éves xr400-asának beszart a váltója és meghalt egy haverom kocsival úgyhogy ez a mai nap kár hogy elkezdődött!
Megy valaki Romániába az enduró versenyre?
hát 3-4,5 körül és 120at csapta hát van rá másik vevőm is,pont ma hívott,de hát ha ő megveszi...de ha belegondolsz 280 a motor....mert 10 a szállítás szóval....de lejebb nem megyek.
őt nemérdekli ha gyilkolod a motort csak ne legyen fos állapota(ő is minden motornak koppanásig húzza mind1 neki, hogy hol van és milyen motorral)
cr125 ugratás
sztem 280ért símán otthagynád, mert ahogy elnéztem nagyon meg akarsz szabadulni tőle(de ez csak az én véleményem)
1ébként a 80as rx mennyit evett és mennyit ment végre?
küldtem neki videót hogy ugrom...de amúgy télleg utcai gumik vannak rajta szal extrém módon nem volt használva....figyelj ha lejjebb viszi akkor bukik 10.000Ft-ot. megbeszéltük hogy 290 szállítással 1ütt
megértem, de ő sztem el fogja vinni mert már nagyon ki van éhezve motorra meg nagyon teccik neki azt mondta(azt nem mondtam meg neki, hogy terepen NEM alig volt használva )
hát figyelj 290 a legvége.340re volt föltéve aztán lehoztam 290re az már fix. ennyi. hibátlan.
neki volt az a kx-e ami 12-14litert megeszik
egyébként onnan ismerem, hogy mikor még +volt az aerox akkor el akarta cserélni a kx-re
bazdmeg dehülye próbálok neki segíteni azt erre még köp is
azért te is megprónálnál alkudni belőle nem?