Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5500!!!!!!!!!!!!!!!
az
jön
itt
áhh foci...ez endurocross fórum kérlek...inkább mesélj az rxedről meg a haverodról,aki megveszi az enyémet remélem nem fogja szétgyilkolni
de amúgy tényleg kurva jól húz,azt nem mondom hogy jól megy de nyomaték van benne jó kis 3 sebesség,ilyen aprilia rx(mert ugyebár volt 3 seb.esem) érzés volt nem ment jobban mint az 50es rx
jó regglet!
szerintetek ki nyeri a vb-t?
szerintem a FRANCIÁK
látod ökör japókat a gixeren meg elkúrták és felkerült a műszerfalra a fokozatkijelző mikor a blokk aljára is lehet tenni!
van itt 1 emberkének,restaurált...mentem vele,2esben kibaszottul húz meg tetszik hogy van ilyen kis cucc ami jelzi a blokkon hogy hányasba van
125 d-csepel........vigyáz......nagygyon nagy filing
te zéé......elkapja a fonalat .....és annyival meggyünk a fák kőzt..........

nemhogy egyenes aszfaltozottttttttt......uuuuuuuuuuutttttttttooooooonnnnnnn..

ne nevess inkább gyere azzal a csepellel ami van az adatlapodon vagy a kis rxszel
de már a 130 is nagyon durva....nekem sok,ott már nagyon kell fogni a motort
neked gyenge lesz,meg a hosszú áttétel is rásegít,hogy gyengébbnek érzed tesóm barátja tegnap kimerészkedett vele m7re megnézni a végét. 155ig tudta fölhúzni a 90kg-jával
nem is esik itt jóidő van....ma még megyek kiviszem 1 körre az rxet
akkor végre kipróbál6om az rx-et? /persze leteszem a pénzt/
morgen amúgy!
éjjel nem írtatok semmit hát szabad ilyet csinálni akkor minek keltem fel
esik az eső
1re jobb akkor odamegyek majd az rxszel (talán aznap lesz utoljára az én tulajdonomban )
délután
jóóóóó délelőtt délután? lehet tudni vmit? mert úgy igazodom akkor
ha minden igaz .......... hétfő...a minapunk
köszi az infot!
Husky,te már tudsz arról vmit hogy mikor jöttök felénk?
nem olyan nagy biznisz csak lecserélem az rxet nem azért mert bajom van vele,csak újabbat jobbat erősebbet(?) szeretnék. igazából az lesz ami jön,lényeg h rendszámos,125ös legyen... csak az a baj hogy a husky amit kinéztem ma lehet hogy elkel