és nem bírja eladni mert 3 hete fönt van,akkor még 460ért volt....és nem hívják föl érte...én 340re tettem föl ami irányár volt...most 290re levittem ami már fix,így telefonálgatnak de ilyen 270ért vinnék el,annyiért meg nem adom oda,mert akkor inkább én használom. én 89es motort nem vennék,tök 8 mennyi alkatrész van hozzá,meg h 2 garnitúra felni....akkor is 17 éves. és utána nem adod el senkinek.
még nem
mertz még csak apával beszéltük meg és hát anyát se lehet kihagyni mert akkor nagyon pipa lesz ha a háta mögött csináljuk(csak neki elég nehéz beadni mert útálja a motorokat(abba bízok, hogy az fog neki tecceni hogy nem mehetek ki vele közútra)
szerinted is szar lett az új rx? nekem se kívülről nem tetszik se motoriksan...szaros derbi szar paioli sima villákat kapott a fordított marzocchi helyett stb stb....
itthon nem lehet kapni 125ös cre-t,ismerem a típust tudom hogy jó de itt gondoltam crmre és kdxre azok gynegébbek mint rx meg a dt is..az az rx nem kaphat rendszámot mert nincsenek meg a kinti papírja amúgy fél éve van fent,szentem elkelt már de nem tuti.
ennyit irni
3. oldalnál feladtam
zoozee akkor holnap?