Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

faszom
ennyit irni
3. oldalnál feladtam
zoozee akkor holnap?
és nem bírja eladni mert 3 hete fönt van,akkor még 460ért volt....és nem hívják föl érte...én 340re tettem föl ami irányár volt...most 290re levittem ami már fix,így telefonálgatnak de ilyen 270ért vinnék el,annyiért meg nem adom oda,mert akkor inkább én használom. én 89es motort nem vennék,tök 8 mennyi alkatrész van hozzá,meg h 2 garnitúra felni....akkor is 17 éves. és utána nem adod el senkinek.
nagyon szar ,tesztnek nem nevezhető 3 sort írtak kb h minden a derbi drdből való...nagy szar az egész. az mx neve sx lett és szarul is néz ki....
ez wityaké....nekem azt mondták hogy szar. meg 89es....ha megveszed utána SOHA nem tudod eladni.
Az a baj hogy nincsen itt az ujságom!
Csanaki nem akarod besacannelni a tesztet???
megköszönném
610-es, 1995-ös évjárat, szerintem azért ennyi az ára, mert talán nincs rajt müszaki. Kuvvára megérné megvenni, remélem nem adja el míg lesz zsetonom.
az az 1hónap nem számít sokat(érdemes lesz várnom az biztos)
meg meghirdetni csak augusztus elején fogom kb. mert amíg nincs meg a péz addig hova hirdessem
még nem
mertz még csak apával beszéltük meg és hát anyát se lehet kihagyni mert akkor nagyon pipa lesz ha a háta mögött csináljuk(csak neki elég nehéz beadni mert útálja a motorokat(abba bízok, hogy az fog neki tecceni hogy nem mehetek ki vele közútra)
Ya New Rx mostani Motorrevűbe van benne Rx50 Sx50 Rs50
szerinted is szar lett az új rx? nekem se kívülről nem tetszik se motoriksan...szaros derbi szar paioli sima villákat kapott a fordított marzocchi helyett stb stb....
meghírdetted már az rxet? még nem láttam neten...
jó hagyjuk mert csak vita lesz belőle
nah tartom továbbra is ez endurocross fórum....
ja brazilok rulzzzz
szerintem a brazilok estek ki nem pedig a FRANCIÁK
zidane elmehet a picsába brazilok rullzzzz
Ya Barazilok 1-0 ra kikaptak!!!!!!!!
na ugye szerintem se gáz ide írni, hogy szeretem a FRANCIÁKAT(mármint a focit amit jáccanak)
tegnapi meccs nagyon zsír volt
Bazz far az idő!
Te vagy az én emberem én is FRANCIÁS vaok!!!!!!!!Bár nem vagyok 1 foci fanatist!
mostanába sztem is ez a ,,termékenyebb " topic,mert kb mindig ottvan az első közt.
itthon nem lehet kapni 125ös cre-t,ismerem a típust tudom hogy jó de itt gondoltam crmre és kdxre azok gynegébbek mint rx meg a dt is..az az rx nem kaphat rendszámot mert nincsenek meg a kinti papírja amúgy fél éve van fent,szentem elkelt már de nem tuti.
cre 125 r honda / attól még vannak bajnok endúrók ,hogy esetleg nem ismerjük!/