Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szóljál beugrunk a kerti party-ra a haverokkal összeendúrózzuk a füvet ,hogy anyádék is lássák élőben belépőjegy nélkül a sport szépségét!
hát délután nálunk ilyen kertiparty lesz,de ha az időt nézem.... aztán most még kellene tankolnom+menni vmerre,de nagy a sár,utcai gumik nagyon nem szeretik,meg kedden megy békéscsabára(remélem megveszik) és addig nem akarnám nagyon összegányolni.
fogalmam sincsen mi lesz mert én most hétvégén csak a husky-val tudnék mozdulni de ő tegnap elveszett ha megtalálom akkor szólok egyből vagy majd hétfőn én felmegyek!

amúgy meg kéne motorozni is valamikor de gyerekre is vigyázok most még egy órát kb. hát agyvérzést kapok mindjárt ....ti mociztok ma ???

az előbb meg ly-nal a folyik mielőtt wukk össze nem kevert tudtam mit milyen j-vel írnak
előbb kiagytam egy írásjelet a második sorba és összefojtak
főleg ez az izzasztó feeling meg a kövek ellen nem véd meg ! A páncél nem nagyon.......

bocs
van elképzelés a mai napra?
szevasztok!
jó azért mondtam ,hogy próbálja ki mielőtt vesz mert lehet valakinek bejön de nálunk soknak van de érdekes módon mind páncélba motorozunk , főleg ez az izzasztó feeling meg a kövek ellen nem véd meg a páncél nem nagyon engedi összecsukódni a vállakat előre és ezért a kulccsonttörés ellen bizonyos százalékban véd ! hangsúlyozom páncélba is van szar vagy ha nem állítod be rendesen vagy nem a méreted az is zavarhat!

amúgy ez a vor biztos disznó lehet/gyorsulni/ csak valamiért olcsó...............
a kawa rendben
1000% hogy papír nélkül van a paripa.
Én nem értek veled egyet Zoozee,szeintem endurózni a protektoring sokkal jobb.Több helyen véd,mint a páncél.Nálunk mindenkinek inge van,és semmi panasz senkinél.De lábjegyzetként említem,hogy szigoruan endurózni.Pályán még nem nyomtam annyira keményen,az egy teljesen más stílus,oda sokkal jobban kell a kondi,az állóképesség,és a pálya ismertsége.Ami még fontos lenne,és nem megoldott szerintem,az a has védelme.
Hallotam olyan esetet,hogy a kormány beleállt a srác hasába.Ami elég kellemetlen volt számára,és pár napos korházi pihenőre késztette.Egy másik esetben a srác bukott egy pályán egy ugratón való érkezéskor és szintén becsuklott a kormány a hasába.Ő már fel volt készülve és egy övtáskában 2tokos cd lemezt hordott.Ripityára tört szét.de egy kis levegőbeszorulással megúszta.
Végülis a hasat csak a vesevédő védené,de az is egy flexibilis gumi,tépőzáras rész a hason.
csak asszem ez a wor papír nékül van
Zoozee neked meg:
VOR 530 AKCIÓÓ!!!!!

Gyártási év :2003

Szín :Fekete

Állapota :Hibátlan

Hengerürtartalom :525 ccm

Ára :699000 Ft

Érdeklõdni (tel) :30-9684102

Egyéb info :Brutál erõs ,egyedi moci,extra cuccokkal!Nagyon akciós ár!!!Alkatrészellátás megoldott.
kééééép:)

(marha jó ára van)
Sutyerák találtam neked 1 jó motort(amivel Zoozee is tuti ki van békülve... )
Gyártási év :1999

Szín :Zöld

Állapota :Szép és jó

Hengerürtartalom :125 ccm

Ára :360000 Ft

Érdeklõdni (tel) :30-9684102

Egyéb info :Új gumi,B-s dugó tuning kipufogó,kormány,kézvédõ+idomok
kéééééép:)
nah h lesz a mai nap? lesz szerelgetés vagy vmi? lóg az eső lába 1 kicsit,de még nem esik...
Írtam hogy csak picit felnőttek mindíg rosszra gondoltok !!!!Standard nem tom én már nem emlékszem rá már decemberbe regiztem kb!
és ahoz melyik kell,hogy show email vagy hide email
megvan
te,és a bikepicsre -ra hogy lehet regelni?
szia csanaki !
most olvasom, hogy te már iszol is !?
azért ahogy nézem,van sok képed a pwről
ez még szép lenne a léghűtés ami hiányozna no meg a dobfék ezek is crossokon 22-25 éve nincsenek jelen hála Istennek!
köszi
Én leírom de még oda nem raktam friss képeket meg nem mindenki van fenn a tagok közül.itt van
ja téleg,bocs.le tod írni nekem azt a weboldalt,ahol az offroaders képei vannak?a bikepicseset
Dehogy mondam már hogy itt a mocim meg hogy fater laptopyáról írok!!!!!!!
25ös cr az léghűtéses?? totalbike tesztjébe az van írva?
léghűtés
még a 450eshez is az van írva
Csanaki
most otthon vagy?
Hiló!!!!20 perce jöttem meg motorozásból kicsit rájdótunk Xt s haverral meg voltunk haver pincéyénél 2 pohár bambira meg icipici sörre De télleg csak kicsire!Télleg