Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oks akkor sikeres üzletet
halljátok milyen kicsi a világ
amikor mondta, hogy 94es meg rendszámos 290ért akkor már sejtettem
figyelj...msnen ne írj olyanokat neki h próbálja be a 280at....mert nem kapja meg annyiért 290 a vége és még én viszem oda...
szal 290az ára
ebből akarsz engedni?mondjuk egy tizest
ugye nincs baja az rx-nek?
mert nem örülnék ha valami szutykot adnál el neki amivel csak szívni fog
dehogy kúrom 290 szállítással 1ütt..... már sokat dumáltunk msnen de tényleg hibátlan a motor
ja ostmár biztos, hogy a haver megy érte
ha lehet ne kúrd már át nagyon a fejét
előre is kössz
hát nem megnézni,hanem visszük le békéscsabára,a srácnak kawa volt.
xlzx!
kedden mennek megnézni az rx-edet?
az a kawás haverom az, nem biztos, hogy a tiéd, de lehet.
én nem hiszem, hogy annyit megevett 100on lehet, hogy csak engem akar elrettenteni
hajrá Anglia
ott bajok voltak szentem
van 1 ismerősöm neki a kawa kx125-je van és 12-14litert eszik/evett(a napokban adta el)nagyon le akar beszélni a 125ös crossról
ennyit tényleg megeszik? és nem pályán használta
Anglia sztem símán hozza a meccset
a németek az én véleményem szerint beképzelt majmok akik azt hiszik magukról, hogy felsőbbrendűek
ha a gázt huzod emeli az elejét , ha a hátsó féket taposod akkor a engedi az elejét.
kis ugratónál meg vagy nem csuszol eléggé hátra vagy nem mész kellő tempoval.
Szevasz annyit szeretnék még megtudni hogy ugratásnál altalábban az elsö kerék ért le orra érkeztem miért van ez?hogyan tudom ezt kiküszöbölni?aki tud segitsen!
faisst az a ktm mikori ami a videóban van?
a kresszt már télen elkezdem mert nem akarom az egész nayaramat elbaszni ré
1ébként szért csinálja ezt a feles dolgot mert elég szegény családból verekedte fel magát aztán én is tudjam, hogy ez nem csak úgy megy, hogy elfingom magam aztán kifizeti(valahol igaza van mert nem akarok ilyen kis nyálas köcsög lenni aki azt se tudja, hogy mit kell csinálni mondjuk 1 lapáttal vagy gereblyével)
aha apa ugye teherfuvarozó és először teherautóra akart elküldeni, de azt nem lehet mert előtte kell lenie motornak vagy autónak(moped nem lehet)szal jövő nyári mulatság ez lesz.
az gáz...
kötelezőőő???
kössz faisst
lehet motorvásárlás még pár hónapot el lesz hanyagolva mert apa kitalálta, hogy kötelező mennem autóra jogsit letenni, de csak felét hajlandó kifizetni(100.000re jönne ki úgy, hogy az osztálytársam faterja az autósiskola vezetője)
küldtem fel uj videót
vizomotor néven
Na nálunk végre elált az eső remélem több már nem is fog majd esni lehet megyek fel ma rájdolni
hát kussoljmár jó volt az....pont egri vár odavissza
20 kilcsi..az rengeteg
báááázzzeeeeg a 125ös már 1 hete nem volt beindítva,a 70essel furikáztam és ma elmentem azzal tankolni....töltöttem 1 csöppet az rxbe és beindítottam...majd meghalltam úgy örültem a hangnak,végre nem a kis zümmögés mondani sem kell mentem 20 km-t
dugót,csapszeget,tűgörgőt,hajtókart..
ezeket mikor cserélte