Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen csak a WR az enyém.. általában egyszerre csak 1 motorral motorozok
"ha elvennék a motort, utánna lángokban álna az öszes erdésznek a kocsija" csak tudod ez nem megoldás!! Erre az lenne a megoldás , ha egy olyan területet jelölnének ki nekünk ahol ezt a műfajt is lehet művelni. És nem egyet Bp. környékén valahol, hanem régióként 1-1et legalább. Ehez egy dolog kellene... Összefogás. Ha eggyütt, egységesen tudnánk fellépni, akkor az érdekeinket jobban tudnánk érvényesíteni.

A természedvédelmi területen belül a termvédelmi őr=rendőr. Tehát ne keverjük össze az erdészt, stb. a termvédelmi őrrel.
nem halottál semmit se erről a DR-Z 450 ről??
errefelé mondják h összel meg fog jelenni...
mai bikepics termések java.....
nem jó az se ill. azért nem működik mert nálunk hiába változtatsz rengeteg a motoros akárhol megállsz az erdőbe 1 óra alatt elmegy mondjuk 3-4 motor vagy egy nagyobb csapat is akár!
ezért van a cirkusz régen nem volt baj kevesebb volt a motor sokkal. már régóta nyomom még eleinte mi vittük az osztrákokat most már ismerősek itt és egyedül is mennek vezető nélkül persze nekik semmi sem drága és átmennek mindenen mi meg hiába vigyázunk néhány dologra általánosítanak és ott a gond minket is rühellnek !
de a probléma még mindig az ,hogy zavarjuk őket a lopásba ha sokan vagyunk az erdőbe és látunk dolgokat de ezekről itt már filmek készülnek és már rtl klub rátette a kezét a sztorira én még csak egy két dolgot sejtek mi lesz benne de nem fognak örülni páran ! szerintem egy-két ember inkább visszasírja a motorosokat majd
Ez elég nagy baj.100ezer forint az pénz.Ezért kell változatos helyeken motorozni,nem mindig egy helyre "piszkolni"..Legalábbis nálam ez esett le a történtekből eddig.
wazze
én ilyen helyzetbe kerülnék, hirtelen nem tudnám hogy mit csináljak, de az fix hogy ha elvennék a motort, utánna lángokban álna az öszes erdésznek a kocsija, ha én nem mehetek az erdőben akkor ő se.
szevasztok látom baj van !
felénk is volt ilyesmi de nem közülünk valót fogtak meg. kötél meg rendőr meg zöld köcsög meg aktivista bunkó minden hangszer szólt de motort nem vettek el ! ezt errefelé nem kockáztatják mert szerintem onnantól drasztikusan csökkenne a land rover-jeik száma! de 100 forint környéke lett a penitencia/fő
hát nagyon sajnálom és szurkolok, hogy motor hama vissza meg ne legyen sok a pénz!
ebből csak a wr 450 volt a tied?
De most azt nem értem,hogy ha én a xaros kismotorommal behajtok egy behajtani tilos helyre,vagy akár egy parkba miért vehetné el a verdát?Vagy ránk endurósokra már uj szankciókat hoztak a törvénykönyvbe?Ennyire súlyos a helyzet?
Magyarul már régen basztátok a vadőr,erdész csőrét,és bepipult rátok.Kitalálta a csapdát és beszoptátok.Kemény..mint a vadakat,úgy ejtettek el titeket .Akkor gondolom vártok a csekkre,meg vissza a motorokat..Ehh ez kemény.....
Törvény van rá! Elveheti, pontosabban "visszatarthatja az ügy végéig"
SAJNOS
Most nemérek nagyon rá, de alényeg: Kötéllel körbevettek+ olyan helyen volt a csapda ahol a természeti adottságok is lehetővé tették hogy nem lehet menekülni. Természetvédő őr jogköre egálos a rendőrrel: magyarán bilincs, fegyver visszatartha előállít stb. Az eljárás 3hét addig motor visszatart, majd birság 10-100eFt-ig.
3 motort vettek el: a zsir ij wr450-em , 525EXC, 450EXC-t
Have a nice day
de hoyg állitottak meg?
nem lehetett volna meglógni? ott helyben elvették a mocit vagy mi?
?????????? erre nem kaptam választ és kiváncsi vagyok rááááááááá!!!!!!!!!!!
Ti voltatok?
A városból hallottam vissza,úgy kell megtudnom...Meséld már el mi volt?És milyen szankciók várhatóak?Mert igazán nem kobozhatja el,mert a saját magántulajdonod!!!
A cselekmény leírása:"védett természeti területen engedély nélküli technikai sporttevékenységet folytatott. Terepmotorjával behajtott" áll a papíron
meik mocit vitték be? elmondod hogy volt??
vagy ha nem akarsz rola beszélni akkor ok...
de azért megoszthatnád a töbiekkel is
de hogy? elédugrottak vagy mi?
ezt nem vágom, mit mondtak?
jaja 10.én törént a zemplénben
uhh
de mi megfogtak vagy mi a fene?
Többek között az én motoromat is "visszatartják", és pihentetik a Bükki Nemzeti Park igazgatóságának emberei.
Hallottam valami pletykát,hogy erdészek köttélel körbevették a motorosokat,és begyűjtötték a motorkat is egyben.Hogy most visszadták e nem tudom.Bár elég meseszerűen hangzik,de ha belegondolunk sajnos a közeli jövő ez lesz,mert úgyse sikerül majd egyességet kicsakarni egyik fél részéről sem.Ez sajnos örökzöld téma marad még egy darabig.
nos
ez nem ilyen eccerű
motorszerelőnek tanulok, a ktm be vagyok gyakorlaton, de zsenge korom ellenére már most eléggé belemásztam a motorszerelés témába, mondhatni 6 éve csinálom már.
Nagy volt a meleg és a pangás is a mai nap.Az mz haverommal az KTMünket állítgattuk a mai nap.Egész jó kis beállítást sikerült eszközölni . 250m-en már végsebbesség,rendesen beállított komputer szerint 90km/h.Szerintem egy ilyen gépnél babetta lánckerékkel egész jó eredmény.Van benne erő rendesen.Viszont a 400m-t nem mértük le,nem lenne reális mert túl rövid az áttétel.Viszont érdekes módon olyan nyomatékos ,40nél 4esbe hihetetlenül jól szól...Tehát itt az ellenpélda ,hogy egy jól belőtt 2ütemű is simán lehet NYOMATÉKOS!!!Persze a KDX is is jól ment,de abban fikarcnyi nyomaték sem volt.Az csak forgott.