Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de mikor? és hova kell menni? azt nem tudjátok mi?
aloha aloha aloha aloha aloha aloha aloha
feszt az én dumámat.....eszitek.....aloha.......aloha........

(csak azért irja mert én ezt nyomom a fűlébe ....).....de látom kishapsinak is megtetszet.....
aloha!!!holnap megyünk husky-val budapestre yz yamahát szerelni!aloha!!
holnap hánykor és hova mentek? megbeszélted már dáviddal?
ALOHA HUSKY!
290be vitték el még jó ár is lett volna érte
wukknak ugassatok ő fikázta az rx 125 pöcsköszörűt! én csak megdícsértem mert találó volt a hasonlat a ktm önindító vs. rx!!!!!!!!!!!!
tedd jó magasra ha nem használod
ha párszor leesik az már baj(ezeket nem arra találták ki)
most az a bajod hogy a finom 125 ős husky-t mi vettűk meg.......500 ezerért megveheted.....
jófejek lehetnek a kicsik
nekem is logitech optikai rádiós meg minden csak a gyerekeim néha lebaszkodják a földre !
logitech optikai,vezetékes powaaaa kurva jó remélem nem találsz szerelőt te gyenge romet önindító
nekem is olyan van már 2éve van meg és semmi baja sincsen(optikai és rádiós is egyben)
optikai egérszerelő embert keresek! nagyon ratyi ez az a4 tech egér mindjárt odaadom a macskának!
ez nem jó duma.szemééééét holnap lerendezzük
szia wukk! megint jól leoltottál minket! az rx 125 - ktm önindító az viszont jó duma
és te miért nem írsz be értelmes dolgokat csak oltogatsz mindenkit!
sírjak vagy nevessek? 100lovas drz powaaa,ha lenne rá pénzem akkor sem venném meg...
szasztok!
milyen egy lófütyi lett ez a topik csupa kismotor maximum 125 ös pöcsköszörű. rx így rx úgy eladó meg milyen motrot vegyek de nincs pénzem nincs semmi enduró szaga az egésznek zoozeeék mutatnak valami motrot az persze szar ,meg az rx is ilyen erős majdnem mint a ktm önindító
még a foci ami hiányzik ide és be is lehet csukni! há vicc eddig jó volt most meg már nem
Megtudná mondani valaki, hogy a Motocross Madness 2-be hogy kell mutatványokat csinálni?Fontos lenne!
nincs kedved hozni nekem vmi jó árú rendszámos motort kintről?
ja ez a 2T
köszi,csak tudod nekem ez nem jó. nem akarok üzemórára motorozni.enduro kellene.
most sok lenne a 400....amíg még legalább az 1ik motort nem adnám el(még van 1 rieju rr50 meg 1 cagiva supercity70)