Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de annyi a káröröm h azért néhanéha maguk közül is levágnak egyetkettőt
Természetesen mindenhol vannak olyan emberek akik túlzásba viszik a dolgot.

Az tényleg megengedhetetlen, hogy az erdészek ilyen módszereket használnak a motorosok (és sok esetben a lovasok!!!) ellen! A szögesdrót, akadályok, fegyver és egyéb ilyen eszközök használatát ellenzem és elitélem. Ezek csak felkorbácsolják a kedélyeket.

Én is találkoztam már ilyennel, igaz kerékpárral voltam, de pont nyakmagasságban volt kifeszí­tve egy zsinor.
Szürkület volt már, és egy jó gyors szakaszon volt ez. Csak a gyors reflexeimnek köszönhetem hogy még itt vagyok. Nem tudni ki feszí­tette ki ezt a zsinort, de eléggé aljas húzás volt...

A vadászokat én sem szeretem, elég sok hülye és idióta van köztük, akik élvezettel gyilkolásznak. De itt sem szabad általánosí­tani.
jhaa ismerem a Zsolti :)
de eddig sixsixone bukoja volt az kavart be
ami a bukó alól kilógott..az ment tele
mulétkor motoroztunk és hazafelé ment és beesett egy bokorba és telement bogáncsal a haja és le kellett vágnia
amugy most eltört a csuklója...állva próbált kerekezni...túl jól sikerült
ja nemrég ment át lacihoz
ezt a gyereket ismerem asszem, csak a sisakja téveszt meg amugy valobna a kawánál dolgozik. a papp lacánál
hehe...
láccik hogy kawánál dolgozik
Ya most Bajóton vaok és fater nootebook járól írkálok de képet nem tok most küldeni mer ezen nincsen semmilyen kép.Delehet ma hazanézek és akkó rakok fel de nem tuti.
Az faja lehet hogy szögesdróttal meg sörétessel jönnek nemtom mennyire ehet defektes gumikkal menni de elém azt rakhatnák ha meg lelőnének nekik se lenne jobb mert börtönbe kerülnének meg most 1 el több vagykevesebb mindegy.Bár nagyon remélem hogy eggyik sem fog soha bekövetkezni velem és remélhetőleg senkivel.
Csanaki!
te honan netezel?most bajóton vagy?majd jöhetne pár kép az offroaders csapattól
yz mien?
zoozee
mikor tudnátok jönni?
sörétessel???
az kemény...
az végülis emberölési kisérlet...sok buzi...
reméljük hamar visszakapjátok a gépeket...és minimális lesz a büntetés!
egyébként nem tökölnek,kihuzzák a szögesláncot előtted mögötted.és bekerittenek..volt ilyen nekünk is,de hála istennek menekülösre sikeredett a figura.győr mellett a hegyekben volt h sörétessel lövöldöznek az ember után..na az mi?
én már nem kockázok..kimegyek egy krosszpályára aztá alászolgálja
persze igazságod vagyon ebbe! nem is a túristautakon kell száguldozni ezt aláírom bár én inkább csak motoros vagyok/az a fajta aki szereti a természetet és nem szemetel nem csinál fölösleges kárt egyedül a motorhangjával zavar esetleg , szemben a stihl fűrész visítása és a níva lada olajfolyásával meg az LKT melligérő nyomaival a "túristák" pillepalack hegyeivel a nagygolyóspuska szarvasokon ütött sebeivel a fatolvajokkal meg az orvvadászokkal !
de ebben a kijelölt részekbe sohasem fognak belemenni pedig ha magyar ember-magyar erdő-magyar közös akkor vigyázzunk rá közösen és azon nyomban kivonulunk ha a többiek is mert a ugyanolyan jogunk van ott lenni mint másoknak ott meggazdagodni én meg néha hadd menjek egy kört mert a hentesnél veszem a húst és a tüzépen a fát drágán !
amúgy nem az becsületes erdészekkel van a nagy probléma ők igenis az erdő érdekeit védenék csak korpa közé keveredtek és nehéz dolguk van ez ügyben!
ez a területkijelölés cserébe amin motorozhatnánk ezt meg felejtsd el mert nem fognak adni semmit se!
csak az áfát és a regadót hajlandóak beszedni a motorosoktól és jövőre a lóerőből és kérnek de terület az nem lesz az tuti!
bazz..motorokat elkobozzák..ez durva...ha minket multko elkaptak volna..
hogy visznek el 17 motort?
Hiló!!!!Látom gáz van Zsakfos tarts ki mindenki neked drukkol itt .Nálunk itt Bajótom van vagy 4 rendőr szerencsére nem szóltak még az 1ik mondta hogy Mogyorósbánya felé várják azokat a motorosokat akik nem a környékről valóak persze az erdőbe.Aki monda ezt az a gyerek is szokott terepezni 640es Ktm-ével.Monda is 1 haver aki vele mocizott hogy mentek erdőbe aztán valami erdész reklamált nekik hogy fel lesznek jelentve aztán visszafordultak a rendőr csákó előkapta a rendőr igazolványát aztán mondt hogy fel lehet jelenteni!
zoozee
adj egy telszámot
Üdv!

Én is endurozok, de emelett sokat kirándulok a hegyekben.

Ha kiránduli megyek, akkor azt azért teszem hogy kikapcsolódjak, friss levegőt szí­vjak, csend és nyugalom legyen és
hogy gyönyörködjek a természetben. Én nem értem azt, hogy egy erdei túrista úton minek kell száguldozni?
Valahol jogos az erdészek reakciója.

Megoldás az lenne, ha az erdészet kijelölne motoros útvonalakat az erdőben, amit mi be is tartanánk.
csá emberkék! faxa hogy elvették a motort a k..... anyjukat vigyázni kell már nagyon.
remélem megúszod occsón de miért csak most mondod ,hogy tizedikén elkaptak?
jól el kell őket verni szivlapáttal, az a megoldás
jó reggelt!
a helyzet ugyanez csak nálunk ez az őr=Isten nincs /sose lesz/ ! erre egy rendőr ismerős hívta fel a figyelmünket, hogy azért azt a kását nem eszik olyan forrón mert még jogilag sem tiszta ez az egész a mai napig, nemhogy Istenként tűnjenek fel azok akik a mi erdőnkből lopnak és a erdőgazdálkodás szlogen mögé bújva uszítanak mindekit rá a motorosokra , hogy zavartalan legyen az ő "erdőgazdálkodásuk"ami bizonyíthatóan csak sima rablás de nagy értékre elkövetve!/pl. zöldeket uszogatják csak ők annyira hülyék hogy nem veszik észre a fától az erdőt sose vették észre!/

na szóval erre akkor kellett rájönni mikor is egy-két ember vegyesen őr, túrista és önkéntes természetvédő aktivista
persze a bunkó típusú /lassan már csak egyféle lesz/ kitalálta , hogy majd ők megállítják motorosokat és nem tudom mit akartak de önbíráskodás lett belőle mert az egyik motorost az egyik őr egy fahusánggal kiugorva egy fa mögül mellbevágva akarta eltávolítani a motorról innen már csak a csodálkozás percei voltak hátra , hogy sportemberekkel talán mégse kellett volna !
jól kiröhögték őket mikor is valami másik normális túrista videóra rögzítette felkészülésükkel együtt a sztorit ami ott önvédelemnek látszott!
azóta mikor razzia van akkor kirendelnek rendőrséget is de most már sokan vannak és a rendőr elméletileg megállíthat ezekkel az őrökkel de mivel az alap jog nem tiszta így még a rendőr hatáskörének határai se biztosak az erdőben ebben az esetben ,és ezért ismerősünk is csak biztosítja az igazoltatást !ez legalább is mifelénk van ..........

"ezt a generációt aki úgy nőtt fel ,hogy az erdőbe motorozgat nem tudják már kitiltani sehonnan meg kell várni míg kihal!" /zoozee/

aha értem...kár....
de hát ijenek a magyarok...
te se halottál semmit a drz 450 ről?