Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csáó

látom motor kéne

egy csávesz multkor jött ki a pályához és van neki egy rm 125ös eladó ha kell, forgalmija is van csak lejárt 2000es évjárat. Multkor láttam a hirdetését ott 500ra tartja de nekem pályánál 450et mondott
mingyá megkeresem a hirdetést
nézem a hírdetéseket és egyszerűen nincs ilyen motor ami rendszámos csak ilyen szaros dt-k amit nem fogok venni áááá jól kibaszott velem az a srác....van még 1 rx,aminek kinti papírjai vannak az 480 lenne,+kb 100 a forgalombahelyezés az meg kurva sok,hiába 99es,vagy 2000es
de az kéccáötvenes....meg gondolom papírok nélkül...
ez a baj
van itthn egy ilyen 96-os 250-esbe mindene új! eladó
jól van ne idegeskedjél ilyen szépet sose találsz már ennyiért!
utállak....ezzel ne poénkodj télleg marha szar h eladták előlem
ezt még a suliban csináltuk.
hehe ki is proáltam, vadállat egy gép.
sziasztok vettem egy gyönyörű 125-ös husky-t !a múltkor nézegettük itt a hirdetésben nagyon jó állapotban van!
elkelt a husky most mi lesz?
janem...ezt pont haverom csinálta...
én ott állok a háttérben a saras sx melett
hehe..
ezt még tavly fotóztam lupán egy ktm teszten

neeeeeeeeeeeeeeeem tudom fölkéne hívni....
husky(bocs nemakartam meggyalázni eme csodás márkát)
ma kerestem a honda cre-ről csak elgépeltem és mint kiderült van 1 kínai oriásvállalat a HONADA(jó mi )
elkelt már a huky?
1ébként aranyosak is meg szépek is
szebbeket nem találtál? nálunk is van most 3 kicsi,ezek a rohadékok állandóan megdolgozzák 1mást
picicicaaaaa
motorozok a szokásos útvonalon jön a kereszteződés és van ott 1 doboz ami eddig nem volt ott megálok, hogy megnézzem erre mi van benne 3kismacska(6-7kmre voltam a betonúttól(aki kiteszi 1 dobozban az alig pár hetes állatait az dögöljön meg )
levettem a pólóm beletettem a bukóba a bukóba mega cicákat aztán hazahosztam őket
a 2képen ők vannak(még kicsit bolhásak meg koszosak, de holnap kikupálja őket a hugom(ja amúgy nagy állatbarát vagyok van 2 macskám mind a 2ő kóbor én hoztam haza őket)
nem merem fölhínvi a husky srácot,már lehet h elkelt
zozi akkor holnap gyüttök?
wehhee
télleg
a képen 250es van
legalább 500ast tettek volna be