egy csávesz multkor jött ki a pályához és van neki egy rm 125ös eladó ha kell, forgalmija is van csak lejárt 2000es évjárat. Multkor láttam a hirdetését ott 500ra tartja de nekem pályánál 450et mondott
mingyá megkeresem a hirdetést
nézem a hírdetéseket és egyszerűen nincs ilyen motor ami rendszámos csak ilyen szaros dt-k amit nem fogok venni áááá jól kibaszott velem az a srác....van még 1 rx,aminek kinti papírjai vannak az 480 lenne,+kb 100 a forgalombahelyezés az meg kurva sok,hiába 99es,vagy 2000es
motorozok a szokásos útvonalon jön a kereszteződés és van ott 1 doboz ami eddig nem volt ott megálok, hogy megnézzem erre mi van benne 3kismacska(6-7kmre voltam a betonúttól(aki kiteszi 1 dobozban az alig pár hetes állatait az dögöljön meg )
levettem a pólóm beletettem a bukóba a bukóba mega cicákat aztán hazahosztam őket
a 2képen ők vannak(még kicsit bolhásak meg koszosak, de holnap kikupálja őket a hugom(ja amúgy nagy állatbarát vagyok van 2 macskám mind a 2ő kóbor én hoztam haza őket)
látom motor kéne
egy csávesz multkor jött ki a pályához és van neki egy rm 125ös eladó ha kell, forgalmija is van csak lejárt 2000es évjárat. Multkor láttam a hirdetését ott 500ra tartja de nekem pályánál 450et mondott
mingyá megkeresem a hirdetést
hehe ki is proáltam, vadállat egy gép.
én ott állok a háttérben a saras sx melett
ezt még tavly fotóztam lupán egy ktm teszten
1ébként aranyosak is meg szépek is
levettem a pólóm beletettem a bukóba a bukóba mega cicákat aztán hazahosztam őket
a 2képen ők vannak(még kicsit bolhásak meg koszosak, de holnap kikupálja őket a hugom(ja amúgy nagy állatbarát vagyok van 2 macskám mind a 2ő kóbor én hoztam haza őket)
télleg
legalább 500ast tettek volna be