nekem most ment ki 1 ismerősöm angliába.elkezdett dolgozni valami építkezésen aztán a betonkeverőt elfelejtette kiüríteni úgyhogy ki akarják vele fizetettni(megkötött benne a beton)szal szívta
Ezt most talatam, angliaban lakom most es kb ez jonak tunik. Gondoltam is hogy megveszem, csak alkatreszt honnan a fa**bol vennek hozza ha kene?
400cc husky, 1999, 16500 kms, good condition, reliable, used dailly,perfect size for everyday use,
£1350 ono, genuine reason for sale.
400 Ft- os Font arfolyamon ez kb 540 penz, de hazavinni nem erne meg. Kulonben van itt egy fasza krosszpalya nem messze a regi banyaban, meg voltam is a multkor a tengerparton krosszmotor versenyen es egy 60 eves csavo nyert egy 550 Husaberg-gel Gondolom nem tavaly kezdte.
de azért még adhattok tippeket(én azért szeretnék fokozatos lenni nem 1 olyan ember volt aki 125után ráült az 1000aztán kipurcant)és még mindig nem kaptam külföldi használtmotoros oldalakat
ezzel el endúrózhatsz nem rossz ha jó ehhez inkább az alkatrész a gáz !de kicsit több mint 115 kg és csak 42 ló
ez is eszegeti a benzint nem annyit mint egy 2T de ha sokat akarsz tőle szűr azért ! a drága olajat cserélgetheted benne nincs benne olajpumpa ,hamar kopik, eszegeti oilt ,röviden ennyi.......
azért írtam ha jó akkor hobbizni kíváló ....olcsóért !
na megyek aludni mert holnap fél8ra a dolgozóban kell lennem, hogy megvehessem a következő endurómat