Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én vagyok az 5100
na megyek aludni mert holnap fél8ra a dolgozóban kell lennem, hogy megvehessem a következő endurómat
Vagy betonkeverő teherautó?? Az már cikisebb...

Bár ha feketén dolgozik akkor ott kell hagyni az építkezést a picsába,,,,
a betonkeverőt is ki kell fizetnie
a balfasz....elalutt a melegben???

Mondjuk 5 vödör beton árába nem hal bele
Nem rossz, csak az a tükör nem kellene rá!! Viszont az az előző KTM fasza ....
nekem most ment ki 1 ismerősöm angliába.elkezdett dolgozni valami építkezésen aztán a betonkeverőt elfelejtette kiüríteni úgyhogy ki akarják vele fizetettni(megkötött benne a beton)szal szívta
Ezt most talatam, angliaban lakom most es kb ez jonak tunik. Gondoltam is hogy megveszem, csak alkatreszt honnan a fa**bol vennek hozza ha kene?

400cc husky, 1999, 16500 kms, good condition, reliable, used dailly,perfect size for everyday use,
£1350 ono, genuine reason for sale.

400 Ft- os Font arfolyamon ez kb 540 penz, de hazavinni nem erne meg. Kulonben van itt egy fasza krosszpalya nem messze a regi banyaban, meg voltam is a multkor a tengerparton krosszmotor versenyen es egy 60 eves csavo nyert egy 550 Husaberg-gel Gondolom nem tavaly kezdte.
mindenki vb-t néz?én is meg gépezek is én ilyen univerzális vagyok
meg ha nem akarok rá rendszámot hozunk be külföldről(apának van pár teherautója:P)
onnan még olcsóbb lenne
váó
bazz iet kéne behozni csvak nem nekem
10 literrel te bőven eljársz...még talán 8cal is...én mentem vele....50es gép után geci sok,nem hogy 125 után
kawa
ez tetszene meg az ára is jó csak "kicsit" erős lenne nekem
Hát attól függ mennyire hajtják !!

96-os ? az nem annyira régi szerintem.. Mihez képest?

A husa-ra valaki mondta ismeri a gazdáját, már én is néztem magamnak...asszem kishapsi..ő többet tudna mondani róla... persze ha még megvan a moci...

500 pénz alatt meg ki kell fogni a jó motort... !!!
a részletek annyira nem érdekelnek...
öhhm vagyok csak hát fostam(sok volt a sommeggy)
a 250es 2t-k annyit esznek mint faisst yzje?
a husaberg tetszik
ilyen régi ktmet szabad venni?
Na mindenki lelépett?

Biztos nem bírjátok a meleget ...

Itt Kecsón volt ma a legmelegebb, még a TV is bemondta... 35°C !!!!!!
Hát jól éreztem....

Most csak 30°C mutat a hőmérő a szobában...az emeltre már nem is merem felvinni...
kössz
www.motoride.sk
www.pobys.sk
www.ktm.sk
www.avizo.sk
www. enduroaktual.sk
merre vagytok?
na külföldi használtmotoros oldalakat adtok???
de azért még adhattok tippeket(én azért szeretnék fokozatos lenni nem 1 olyan ember volt aki 125után ráült az 1000aztán kipurcant)és még mindig nem kaptam külföldi használtmotoros oldalakat
ezzel el endúrózhatsz nem rossz ha jó ehhez inkább az alkatrész a gáz !de kicsit több mint 115 kg és csak 42 ló
ez is eszegeti a benzint nem annyit mint egy 2T de ha sokat akarsz tőle szűr azért ! a drága olajat cserélgetheted benne nincs benne olajpumpa ,hamar kopik, eszegeti oilt ,röviden ennyi.......
azért írtam ha jó akkor hobbizni kíváló ....olcsóért !
ja és érdemes kintről ilyen nagy endurot behozni, ott széthajtják?az rx olasz motor mi hoztuk be 2004es 230ért sztem qvára megérte:D
ja és a 44le nem sok 7-9le után