sztem én nem versenytempóban használnám
itt vannak jó kis helyek nem messze tőlünk, de mostmár eljutottam arra amerre a kis Rx már nem megy el(pedig milyen jó kis ugratók vannak)meg már kicsit kinőttem az 50est már 2éve azon tengődök
szóval tsr-ert keressek?500e-ért milyen korúakat lehet kapni?96-99
de ha van más jó kis motor az is jöhet
Miért nem akarsz 25-öst?
Így elnézve az igényt valami lájtosabb gépre gondolsz.... hmmm .....MTX125?
Alkatrész van, nem fogyaszt sokat(max5-6), nem kell sokat szerelni, nem drága, de azért erősebb, mint az 50-es RX.
2005-től vannak,egyébként hibákrol annyit h eddig jobbára vezérműlánccal voltak a bajok pár embernél,de az ő hibájuk volt mert 30 üóra után se állitottak rajta.de akikről beszélek azok versenyzők
nekem nem kell versenyenduro mert nem biztos hogy fenn tudnám tartani hogy 15üóránként cserélgetem a cuccokat
250ccmes motorban olyan kellene ami 25-30le az nem olyan erős mint egy tsr, de nem kell annyit szervizelni
itt vannak jó kis helyek nem messze tőlünk, de mostmár eljutottam arra amerre a kis Rx már nem megy el(pedig milyen jó kis ugratók vannak)meg már kicsit kinőttem az 50est már 2éve azon tengődök
szóval tsr-ert keressek?500e-ért milyen korúakat lehet kapni?96-99
de ha van más jó kis motor az is jöhet
Így elnézve az igényt valami lájtosabb gépre gondolsz.... hmmm .....MTX125?
Alkatrész van, nem fogyaszt sokat(max5-6), nem kell sokat szerelni, nem drága, de azért erősebb, mint az 50-es RX.
ez a motor 1re jobban tetszik(250es rmzvel már mentem )
milyen évjáratút érdemes venni?
250ccmes motorban olyan kellene ami 25-30le az nem olyan erős mint egy tsr, de nem kell annyit szervizelni
klx 250?
de minél több motort szeretnék kérni, hogy jó tájékozott legyek
ha nagyobb motort veszek azzal is ennyit fogok menni
1 ilyen szörnyeteg mennyit eszik?
meg nekem ha lehet olyan motoro kell amiben nem 3000ként kell dugót meg iesmiket cserélni