Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

toljad magad msnre
hát kérem uram pattanjon le ide hozzánk
csak uj gyertyát vettem és meg a vezetékeket megnéztem hogy nincs e szétcsúszva és ennyi
nem szedtem szét mert nemtudom hogy mit szedjek szét mert totál nem értek hozzá
zoozee mond hogy mit irjak le, és leirom, a bátyámé is 91-es. és megvan benne minden elektronika.
van mmindegyikben, a kdx ben nem tom pontosan, a dt ben pedig 87 től.
az lc2-es szériától avn.
kedves rx-halál!
sztori a következő keresik már a haverok az apriliás srácot a környékünkön ha megtaláljuk Ő megengedi nekem hogy belenézzek /az gyári gyönyörű rx!/lefotózom, leírom mire mi van írva te meg megnézed a tiéden ugyanazt összehasonlítjuk elsőre hátha találunk valamit .
ja és próbálkozom a szervízkönyvvel gyorsba! ennyi okosság elsőre amit érdemes kipróbálni ha nem boldogulunk így akkor közelszerelést kell alkalmazni! addig is a szervízkönyvből kinyomozzuk hogy elcserélődött- e valami és ha minden rendben akkor megnézzük élőben jól működnek- e a cuccok!
elsőre távolról egyenlőre ennyit tudok segíteni de megoldottunk már néhány reménytelen esetet és basztunk is el egyszerű dolgokat tehát van remény!!!!
ja meg volt ma még 1 veszélyes dolog...mentem 80nál és 30m-re utca....hát jól van kocsis g*ci látta h jövök és csak azért is kijött,pont váltani akartam ,ha váltok nagyon csúnyán elkapom,akkor nekem lőttek,így kb 2 mp-n múlt h ne törjem össze magam...mert a terepen való esés nem volt semmi ott puhára estem
Itt egy újabb power szelepes kérdés , csak nektek !

Van power szelep a Kawasaki KDX 125-ben, és a Yamaha Dt 125R-ben?????
Ha van mikori évjárattól???

-----------------
Köszi.
Helóka !!!ki tud nekem Huqvarna TE 610 92 évjárathoz ball oldali deknit amia berugonál van lécci aki tud az írjon nagyon kéne!!!!!!!!!!!!!előre is kösziiii
szia faisst !
még nem szedted szét a motorod? nézzed már meg mi baja mert idegesít ,hogy rossz! semmit nem néztél még rajta mitől lehet a dadogás?
íhh gecc mekkorát estem de ezt csak Faisstnak tom elmesélni,ő ismeri a terepet
mien robogod van?

Suzi katana 50 125???

az RX még nincs kész a bátyádnak?
na mentem majd este jövök
eccerűbb ha csináltacc egyet
nézd meg..az enyémen is házi van és kurvajól véd
Hy nem tudtok olyan oldalt ahol vannaK kartervédők mororra?
az lehet
alkatrész van egyáltalán a régebbi huskykhoz?
nehééééz? hülye vagy? én láttam kishapsijét élőben...aztakurva de nagyon durva
neked? semmilyet úgyis kivégzed
monnyuk 610 kizárva mert biztos nehéz...
milyen huskyt lenne érdemes venni?
410 510 610
gyere má msn re bazze
addigra faszán kész lesz a jogsim is és akkor majd csapatunk a városban
Köszi az oldalakat
vagyis husqvarna