kedves rx-halál!
sztori a következő keresik már a haverok az apriliás srácot a környékünkön ha megtaláljuk Ő megengedi nekem hogy belenézzek /az gyári gyönyörű rx!/lefotózom, leírom mire mi van írva te meg megnézed a tiéden ugyanazt összehasonlítjuk elsőre hátha találunk valamit .
ja és próbálkozom a szervízkönyvvel gyorsba! ennyi okosság elsőre amit érdemes kipróbálni ha nem boldogulunk így akkor közelszerelést kell alkalmazni! addig is a szervízkönyvből kinyomozzuk hogy elcserélődött- e valami és ha minden rendben akkor megnézzük élőben jól működnek- e a cuccok!
elsőre távolról egyenlőre ennyit tudok segíteni de megoldottunk már néhány reménytelen esetet és basztunk is el egyszerű dolgokat tehát van remény!!!!
ja meg volt ma még 1 veszélyes dolog...mentem 80nál és 30m-re utca....hát jól van kocsis g*ci látta h jövök és csak azért is kijött,pont váltani akartam ,ha váltok nagyon csúnyán elkapom,akkor nekem lőttek,így kb 2 mp-n múlt h ne törjem össze magam...mert a terepen való esés nem volt semmi ott puhára estem
Helóka !!!ki tud nekem Huqvarna TE 610 92 évjárathoz ball oldali deknit amia berugonál van lécci aki tud az írjon nagyon kéne!!!!!!!!!!!!!előre is kösziiii
az lc2-es szériától avn.
sztori a következő keresik már a haverok az apriliás srácot a környékünkön ha megtaláljuk Ő megengedi nekem hogy belenézzek /az gyári gyönyörű rx!/lefotózom, leírom mire mi van írva te meg megnézed a tiéden ugyanazt összehasonlítjuk elsőre hátha találunk valamit .
ja és próbálkozom a szervízkönyvvel gyorsba! ennyi okosság elsőre amit érdemes kipróbálni ha nem boldogulunk így akkor közelszerelést kell alkalmazni! addig is a szervízkönyvből kinyomozzuk hogy elcserélődött- e valami és ha minden rendben akkor megnézzük élőben jól működnek- e a cuccok!
elsőre távolról egyenlőre ennyit tudok segíteni de megoldottunk már néhány reménytelen esetet és basztunk is el egyszerű dolgokat tehát van remény!!!!
Van power szelep a Kawasaki KDX 125-ben, és a Yamaha Dt 125R-ben?????
Ha van mikori évjárattól???
-----------------
Köszi.
még nem szedted szét a motorod? nézzed már meg mi baja mert idegesít ,hogy rossz! semmit nem néztél még rajta mitől lehet a dadogás?
Suzi katana 50 125???
az RX még nincs kész a bátyádnak?
nézd meg..az enyémen is házi van és kurvajól véd
alkatrész van egyáltalán a régebbi huskykhoz?
410 510 610