Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én pesten vagyok. 99es aprilia rx 80asom van,most lett felújítva(kishapsi fórumozó társunknál),miden működik rajta,stb,stb. alku nélkül 250.000 Ft.
Hello!
50 ccm-es, megkímélt állapotban lévő endurot keresek Heves megyében (főleg Pétervására és Eger környékén) 1995-2000 évjáratig
kezdő motorosnak kellene!
ha vki tud segíteni vagy ismer olyat, aki foglalkozik ilyesmivel, akkor légyszi küldjön egy mailt a
balint_86@freemail.hu címre
mi a véleményetek a husky te 410e ről???
van egy 96-s 400 péz....jó állapotban van német papirokkal gumik jok...
husky minta kép
De a 185-ből is lehet 105-öt csinálni, és ráadásul csak a blokkot kell kivenni...
Nem lehet, hogy emberünk 185 cm magas?
annyit képtelenség lefaragni...szentem is 105 kg és 185 a motor...az 1ütt már majdnem 300...az sok ám
énsztem a 185/105 az aszt jelenti,hogy az alap 185 kilóból 105 kilót csinált,és így már lehet vele endurozni
zoozee
hege 105kg és a motorja 185=185/105
ehh
mit halottam ma: ősszel kijön az uj dr-z 450 rm-z blokkot buherálják át... kiváncsi leszek rá...
sztem ojasmi lesz mint a crf 450 -crf 450x...
mik ezek a számok hege?
na visszafexek mert meghal zoozee!
hú kész vagyok nagyon vazze! én is ritkán iszom viszont akkor rendesen túllövök a célon és akkorfél évig megint nem kell inni!

szia rx-halál!
milyen plusz előgyújtás keresel ,
úgy működik a cdi gyújtás ,hogy az a fekete doboz a fordulatszám függvényében késlelteti ill. sietteti a gyújtás pillanatát a dugattyú állásához képest! ezt neked nem kell mérned ill. beindított motorra rádugsz egy stoboszkópot és alapjáraton és indításnál alapelőgyújtás a holtponthoz közeli a szikra ha emeled a fordulatot akkor meg elkezdi siettetni a gyújtást tehát előgyújtás növekszik aztán mikor tovább növeled a fordulatot power utáni régiókban ismét elkezdi csökkenteni az előgyújtást /ez azért van mert nagy ford.-on megnő a kompresszió és nem kell hamargyújtani a keveréket mert már majdnem magától gyullad/ ezt legegyszerűbb megnézni strobival odavegyfilcezed a jelet a ledkerékre meg a házra és beindítod a gépet majd emeled a ford.-ot és nézed a jeleket ! előtte ha megvan a gépkönyvben az előgyújtási érték milliméterben azt egy indikátor órával a gyertyanyílásban megméred és oda rajzolod a másik jelet és kész! kb így de egy szerelő érti ezt egyből azoknak van stroboszkóp is
azzal még az is látszik hogy mondjuk 8000-nél kihagy vagy minden 30.-diknál van csak szikra , vagy hol van a gyújtási időpont! ez meleg ital nélkül is nemhogy így mikor még be is vagyok legelve!
Levan csupaszitva,de a 185/105kg-hoz nem okoz gondot.Szokni kell.
endurozásra nem lesz az 1 kicsit nehéz? még a 140 kg-s Rx is nehéz nem hogy a 200kg-s dominator
Sziasztok. Sikerült vennem egy Honda Dominátor 650-est .Most keresek hozzá új dugót,gyürüt,vezérműláncot stb.Ha tudtok valami jó beszerzési helyet,vagy cimet külgyétek el e-mail -be.!!! david32@freemail.hu cimre .Előre is köszönöm a segitségeteket.

most értem haza bazdmeg...
még ujratöltődö...meg a agymanak is be kell búútolnia..szal majd később tanulok
de neked tanulni kéne.... ejj bazzeg akkora flash a rieju csak már 2xer cseréltem szimeringet +olajat a telóban de még mindig folyik,szal folyon ki nem érdekel...de geci jó
jaja hát csak a várban sétálgattunk meg iszogattunk mokkacukka az jó kis hely
én nagyon nagyon ritkán iszok..ezért sikerült fejreállnom egy üveg pezsitől
gyuri 11re érté haza?
én akkor talákoztam bnőmmel meg haverokkal aztán irány mokka...
nem volt rossz
ma lesz gecidurva dnb part...zsír lesz
tegnap este 11re sikerült hazaérnem de sok rum volt úgyhogy azért nem írtam már na nálunk nem esik....tiszta jó napos idő van már voltam kint a riejuval(kajak mondom a legjobb funmoto,olyanokat lehet vele kerekezni,beszarás,rohadt könnyű az első villa és gázból kapkodja kifele magát tiszta jó ) meg mentem 1 kis karikát a 80assal is...még vár rám a 125ös...no meg a tanulás is
Akkor nem vagy egyedül Zoozee...én is mákos voltam tegnap este,ma pihi lesz nálam is
Itt még éppen nem esik az eső,de nem hinném hogy sokáig marad ez az állapot
Jó endurózást midenkinek a hétvégére!
Szewasztok mindenki!jó a kézikönyv,csaK az a baj h pont az nincs benne ami nekem kell!ki tudná megmondani hogy amikor nyit a power honnan kap a motor 1 plusz elögyújtást???(ez a lényeg ha erre vki választ ad tudni fogom hol a baj!!)+kénének mérési eredményem h hol mennyi áram jön a gyújtásból!

zozzee---add meg légyszi a számod mert ugy érzem ezt személyesen tudjuk majd megoldani ,ha benne vagy...
szevasztok !
nagyon beteg vagyok tegnap keresztlányom ballagási bankettjén szeszesitalt fogyasztottam !viszont nem keveset úgyhogy ma pihennem kell ! be se mondom az eső szakad! nagyon kész vagyok
na elálllt az eső...kész a rieju,már csak idomok kellenek,kiviszem ma 1 körre meglesem milyen