Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

toltam ma haverom 620 ktm ével...
gecijóóóó
most ahogy így nézegetem mióta megnyerte a tesztet mintha mélyebbek lennének rajta a recék!!
imádlak
akkor így megnőtt az ár / teljesítmény arány! tehát tesztgyőztes lett!

különben van ez így az életbe is szerintem a teszteken !
előbb leszaroztam minden körülmények között de összesítve hogy kiderült róla 0 forintos árfekvése van neki így megnyerte a tesztet annak ellenére, hogy egyedül csak motorozni lehetetlen vele!!!
ezek riejun vannak...szóval végülis ingyen 50esen is ilyen volt,nekem bevált
így néznek ki ?? ezek nem a világvégék már mintára gondolok mit is akarsz velük csinálni? crossra nem jó,
endúróra valamennyire de arra se igazán tuti főleg sárba kutyaszarszar, aszfaltra abszolút nem jó ! ennyi pénzért /sőt olcsóbban/ mitassal körbemotorozlak endúróba / crossba egyaránt !
helyedbe ezeket csak akkor erőltetném ha nagyon olcsón jutsz hozzá vagyis ingyen pénzért lehet kapni gumit is! szerintem
110/80 18 hátsónak akkor jó lesz ez... 80/90 első az is megtesi pirelli mt21es gumik,pirelli RALLYCROSS gummája
mi lesz kicsi a 110 /80-18 vagy a 80/90-21 ?
a hátsó gumi teljesen jó rá !/pályára még a 250-esre se tesznek nagyobbat/neked endúrózni is jó lesz az !
az első az talán gyík egy kicsit de látni kéne !

a régi ktm-et meg ha lehet felejtsd el újnak is szar volt!
mit szólsz a gumikhoz??? most láttam 95ös ktm lc4 friss műszakival 500pénz...
faisst nem lehet, hogy agyonszervízelted a yamidat ?????

szerintem az a husaberg nem volna rossz azt írja minden ki van cserélve !
Én is ezeket nézegettem....

Leginkább a husky-t...

De már lehet elkelt...
emberek szerintetek a 125ös rxre rámegy a 110/80 18 80/90 21 es gumi? van aki azt mondja h kicsi lesz most 120/80 és 90/90 van rajta,de ami lenne azok vadi új pirelli cross gumik...RÁMENNEK????
kishapsi!
Nincs rajzod a Katanához? Nem találok sehol a neten, de haveromét meg kellene javítanom, és úgy könnyebb. Az összes izzót kinyomja neki.(kivéve az indexeket, mert az ugye aksiról megy. A fesszab. a ludas, mert töltés sincs, meg nem is "regulálja a voltot"(30-60V). Szal rajz, tapasztalat?
ezek néztem ki...
husky

husaberg
Haverom MZ-vel mátrában úgy elesett, hogy a motor beszorult a szalagkorlát és a föld közé, de ez volt a szerencséje. Hát, ott a fékkar volt fölfelé, de a szalagkorlát úgy kihajtotta oldalra, hogy bármennyire is visszarúgdostuk, előzésnél kurvára figyelnie kellett. Tiszta vicces volt.
Jaaa, hátsó, jóvan, nem szóltam...
De hát volt kézvédőd, nem?
Vagy nem perec volt?
jóó.....leszámítva hogy kiszakadt a kipuffom és nincs hátsó fékkarom...
jelentem hogy jóó a motorom!!!
most már csak 5ösben dadog...
Nekem is ez volt a Pw valami Vee Ruber cross gumi vol fullra elkopva (megártott neki a betonon való mad-max, meg a burn out )aztán neki mentem a nyergesi cross pályán nagy emelkedőnek há nem mondhatom hogy jó érzés volt mer felmenni nem akart tulzottan egy másik kanyarba meg el is estem azzal a gumival!!!!
simán jó...ma gecinagy sárban mentünk vele...
ezzel kell tudni menni nem a fél méteres bütykös gumikkal
Ahogy látom nem a túl sok gyapot miatt esett le a kipufogóvég

Te jó ég olyan gumikkal mit lehet kezdeni?
Mármint a gumi
Főleg a Ktm é