akkor így megnőtt az ár / teljesítmény arány! tehát tesztgyőztes lett!
különben van ez így az életbe is szerintem a teszteken !
előbb leszaroztam minden körülmények között de összesítve hogy kiderült róla 0 forintos árfekvése van neki így megnyerte a tesztet annak ellenére, hogy egyedül csak motorozni lehetetlen vele!!!
így néznek ki ?? ezek nem a világvégék már mintára gondolok mit is akarsz velük csinálni? crossra nem jó,
endúróra valamennyire de arra se igazán tuti főleg sárba kutyaszarszar, aszfaltra abszolút nem jó ! ennyi pénzért /sőt olcsóbban/ mitassal körbemotorozlak endúróba / crossba egyaránt !
helyedbe ezeket csak akkor erőltetném ha nagyon olcsón jutsz hozzá vagyis ingyen pénzért lehet kapni gumit is! szerintem
mi lesz kicsi a 110 /80-18 vagy a 80/90-21 ?
a hátsó gumi teljesen jó rá !/pályára még a 250-esre se tesznek nagyobbat/neked endúrózni is jó lesz az !
az első az talán gyík egy kicsit de látni kéne !
a régi ktm-et meg ha lehet felejtsd el újnak is szar volt!
emberek szerintetek a 125ös rxre rámegy a 110/80 18 80/90 21 es gumi? van aki azt mondja h kicsi lesz most 120/80 és 90/90 van rajta,de ami lenne azok vadi új pirelli cross gumik...RÁMENNEK????
kishapsi!
Nincs rajzod a Katanához? Nem találok sehol a neten, de haveromét meg kellene javítanom, és úgy könnyebb. Az összes izzót kinyomja neki.(kivéve az indexeket, mert az ugye aksiról megy. A fesszab. a ludas, mert töltés sincs, meg nem is "regulálja a voltot"(30-60V). Szal rajz, tapasztalat?
Haverom MZ-vel mátrában úgy elesett, hogy a motor beszorult a szalagkorlát és a föld közé, de ez volt a szerencséje. Hát, ott a fékkar volt fölfelé, de a szalagkorlát úgy kihajtotta oldalra, hogy bármennyire is visszarúgdostuk, előzésnél kurvára figyelnie kellett. Tiszta vicces volt.
Nekem is ez volt a Pw valami Vee Ruber cross gumi vol fullra elkopva (megártott neki a betonon való mad-max, meg a burn out )aztán neki mentem a nyergesi cross pályán nagy emelkedőnek há nem mondhatom hogy jó érzés volt mer felmenni nem akart tulzottan egy másik kanyarba meg el is estem azzal a gumival!!!!
gecijóóóó