Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha ráadod a gyújtást akkor lefut egy teszt a poweren, ettől van olyan "fura" hangja.
Azt ,hogy tudom megnézni ,hogy nyit-e a powerem azonkívűl,hogy megyekvele?? Vagy ez nagyon gyopárkérdés?
Nah megjöttem én is, látom alkottál zoozee.Jó lett az adatlapod, és írjál mindegyikhez tesztet.Akkor sok sok felesleges kérdés nem fog elhangzani.
Beszéltem ma a sráccal akinek a yz426ja van és mondta, hogy Albertirsán hegesztik meg nicasiolozzák a hengert 55lepedő körül.Szóval még meg is uszhatja uj hajtokarral, dugószettel bő százból.
neked is
Jóreggelt minden otthonlazsálónka
tetszik jók ezek a megjegyzések, remélem írsz még mindegyikhez valamit
másfél órát törölgettem adatlapomról hieroglifákat...közbe írtam oda sport újságot vannak fönt "rendes" endúrók illetve csak azok vannak fönt !!!!!!/csinálok oda 1 tesztmagazint és ha változnak az eredmények/tapasztalatok/tesztek írok róla oda ...... vagy jön egy új motor az bekerülhet ...persze ha érdemes rá!!
szia gyuri+ jó reggelt mindenkinek!
18 -as mibe kell? .... 22-es az talán van de meg kéne néznem mert azok is azért vannak ledobva mert perec volt velük és elgörbültek mert a motorosok mennek mint az állat, meg egykerekezik a marha aztán görbül a kormány
Zé! nincs elfekvőben egy régi merevítő nélküli v merevítős 18as kormányod,ami nincs elhajolva olcsóé?
ilyen cemoto kesztyűt vettem 4ért a shoxban
Most a 4 hónap alatt amíg nincs jogsim, előkészítem magam nagymotorra. De legalább kis A-ra. De addig is jó lenne valaki aki hurcolja a motoromat, pályára :D Már ha még idén elkészül a moci :D
Amúgy spalya éppen ezért akarok venni rendszámos motort, mert én is 3 évig reszkíroztam 125/50el...Volt hogy elengedtek(bűnbánó arccal), volt hogy 50esnek nézték. Szóval szerencse kérdése.
Mindenkinek ajánlom a rendszámot és jogosítványt és akkor ez nem fordulhat elő!(vagy aki adrenalinhajhász akkor haddddd szóljon a bő gáz... )
Hú az nagyon gáz!
Mindet
ezt is megtaláltam na most már tényle jó éjt !
jóccakat mindenkinek avagy:
gute nacht!
írtam neked levelet ...előre is köszi a cuccot ......

nehéz dolog ez a vásárlás ....dehát ez van ....megoldódik minden egy idő után csak kitartás a tanuláshoz
ahogy mondani szoktam tanuljál, hogy rendőr lehessél ! jó melóhelyed legyen
aztán a pénzből olyan motort tudsz majd venni amilyet akarsz addig meg mész az olcsóbbakkal
na lépek mert ájulok elfelé ....jó éjt !!
én is ebben a cipőben jártam nemrégen.....
Amúgy meg eszem magam ,hogy jó lenne motorozni ,de gondoltam itt a tél...addig minek motor, majd tavasszal.(gyűlik a suska közben) Addigis ott a jégmotor, amit még ki sem tudtam próbálni érthető okokból...Szóval itt ez a fene jó endurós idő, és itthon rohadok, kirándulgatni járok vonattal.
Csak igazán ami a baj, hogy pont olyan pénz van most a kezemben ,amiből igazán jó motort nem lehet venni, másrészt meg ragaszkodom a fene rendszámhoz.
hihii ez még németből volt való.. nekem sztem már meg sincs, jó ujra látni
Tésztahid most elmaradt, tudod diplomázni készülök az idén, még ki sem merem mondani: Talán Diplomás Gépészmérnök leszek vagy mi a szösz. Most is éppen a qrva belső égésű motorokat tanulom , nem hinném ,hogy fogok még aludni ma éjszaka. Jó lenne a téma, ha a tanár is ugy állna hozzá.

Katonai térképet szívesen megoldom, beleteszem majd a cd-t pufi borítékba és repül is majd. A személyes adataidat majd küld el levmiklos@gmail.com ra, és jövő héten fel is adom neked, a héten már tutkó nem, mert időm lófax se a tanulmányok miatt.
Ami érdekelne engem esetleg, jó kis motorkatalógusok digitalizált formában, főleg adatok ,képek, robbantott rajzok, tipusszámok stb...
Pl most is hallottam ,hogy a KLXnek két típusa is létezett: az egyik 27ló a másik 30.Motorszám alapján lehet eldönteni csak.

Akkor a yz426al kapcsolatban nem sok jó hír....Szerencsétlen srác sajnálom, de multkor mondtam neki ,mikor kipróbáltam ,hogy magas fordulaton füstöl és , mihelyt tud, cseréljen benne dugót. Ha szét lett volna kapva, kiderült volna a turpisság, ami ezt a csúfos véget okozta.
evenx te tényleg bealukáltál
ezt még németbe álmodtad!!