Nah megjöttem én is, látom alkottál zoozee.Jó lett az adatlapod, és írjál mindegyikhez tesztet.Akkor sok sok felesleges kérdés nem fog elhangzani.
Beszéltem ma a sráccal akinek a yz426ja van és mondta, hogy Albertirsán hegesztik meg nicasiolozzák a hengert 55lepedő körül.Szóval még meg is uszhatja uj hajtokarral, dugószettel bő százból.
másfél órát törölgettem adatlapomról hieroglifákat...közbe írtam oda sport újságot vannak fönt "rendes" endúrók illetve csak azok vannak fönt !!!!!!/csinálok oda 1 tesztmagazint és ha változnak az eredmények/tapasztalatok/tesztek írok róla oda ...... vagy jön egy új motor az bekerülhet ...persze ha érdemes rá!!
szia gyuri+ jó reggelt mindenkinek!
18 -as mibe kell? .... 22-es az talán van de meg kéne néznem mert azok is azért vannak ledobva mert perec volt velük és elgörbültek mert a motorosok mennek mint az állat, meg egykerekezik a marha aztán görbül a kormány
Most a 4 hónap alatt amíg nincs jogsim, előkészítem magam nagymotorra. De legalább kis A-ra. De addig is jó lenne valaki aki hurcolja a motoromat, pályára :D Már ha még idén elkészül a moci :D
Amúgy spalya éppen ezért akarok venni rendszámos motort, mert én is 3 évig reszkíroztam 125/50el...Volt hogy elengedtek(bűnbánó arccal), volt hogy 50esnek nézték. Szóval szerencse kérdése.
Mindenkinek ajánlom a rendszámot és jogosítványt és akkor ez nem fordulhat elő!(vagy aki adrenalinhajhász akkor haddddd szóljon a bő gáz... )
írtam neked levelet ...előre is köszi a cuccot ......
nehéz dolog ez a vásárlás ....dehát ez van ....megoldódik minden egy idő után csak kitartás a tanuláshoz
ahogy mondani szoktam tanuljál, hogy rendőr lehessél ! jó melóhelyed legyen
aztán a pénzből olyan motort tudsz majd venni amilyet akarsz addig meg mész az olcsóbbakkal
na lépek mert ájulok elfelé ....jó éjt !!
Amúgy meg eszem magam ,hogy jó lenne motorozni ,de gondoltam itt a tél...addig minek motor, majd tavasszal.(gyűlik a suska közben) Addigis ott a jégmotor, amit még ki sem tudtam próbálni érthető okokból...Szóval itt ez a fene jó endurós idő, és itthon rohadok, kirándulgatni járok vonattal.
Csak igazán ami a baj, hogy pont olyan pénz van most a kezemben ,amiből igazán jó motort nem lehet venni, másrészt meg ragaszkodom a fene rendszámhoz.
Tésztahid most elmaradt, tudod diplomázni készülök az idén, még ki sem merem mondani: Talán Diplomás Gépészmérnök leszek vagy mi a szösz. Most is éppen a qrva belső égésű motorokat tanulom , nem hinném ,hogy fogok még aludni ma éjszaka. Jó lenne a téma, ha a tanár is ugy állna hozzá.
Katonai térképet szívesen megoldom, beleteszem majd a cd-t pufi borítékba és repül is majd. A személyes adataidat majd küld el levmiklos@gmail.com ra, és jövő héten fel is adom neked, a héten már tutkó nem, mert időm lófax se a tanulmányok miatt.
Ami érdekelne engem esetleg, jó kis motorkatalógusok digitalizált formában, főleg adatok ,képek, robbantott rajzok, tipusszámok stb...
Pl most is hallottam ,hogy a KLXnek két típusa is létezett: az egyik 27ló a másik 30.Motorszám alapján lehet eldönteni csak.
Akkor a yz426al kapcsolatban nem sok jó hír....Szerencsétlen srác sajnálom, de multkor mondtam neki ,mikor kipróbáltam ,hogy magas fordulaton füstöl és , mihelyt tud, cseréljen benne dugót. Ha szét lett volna kapva, kiderült volna a turpisság, ami ezt a csúfos véget okozta.
Beszéltem ma a sráccal akinek a yz426ja van és mondta, hogy Albertirsán hegesztik meg nicasiolozzák a hengert 55lepedő körül.Szóval még meg is uszhatja uj hajtokarral, dugószettel bő százból.
18 -as mibe kell? .... 22-es az talán van de meg kéne néznem mert azok is azért vannak ledobva mert perec volt velük és elgörbültek mert a motorosok mennek mint az állat, meg egykerekezik a marha aztán görbül a kormány
Mindenkinek ajánlom a rendszámot és jogosítványt és akkor ez nem fordulhat elő!(vagy aki adrenalinhajhász akkor haddddd szóljon a bő gáz... )
gute nacht!
nehéz dolog ez a vásárlás ....dehát ez van ....megoldódik minden egy idő után csak kitartás a tanuláshoz
ahogy mondani szoktam tanuljál, hogy rendőr lehessél ! jó melóhelyed legyen
aztán a pénzből olyan motort tudsz majd venni amilyet akarsz addig meg mész az olcsóbbakkal
na lépek mert ájulok elfelé ....jó éjt !!
Csak igazán ami a baj, hogy pont olyan pénz van most a kezemben ,amiből igazán jó motort nem lehet venni, másrészt meg ragaszkodom a fene rendszámhoz.
Katonai térképet szívesen megoldom, beleteszem majd a cd-t pufi borítékba és repül is majd. A személyes adataidat majd küld el levmiklos@gmail.com ra, és jövő héten fel is adom neked, a héten már tutkó nem, mert időm lófax se a tanulmányok miatt.
Ami érdekelne engem esetleg, jó kis motorkatalógusok digitalizált formában, főleg adatok ,képek, robbantott rajzok, tipusszámok stb...
Pl most is hallottam ,hogy a KLXnek két típusa is létezett: az egyik 27ló a másik 30.Motorszám alapján lehet eldönteni csak.
Akkor a yz426al kapcsolatban nem sok jó hír....Szerencsétlen srác sajnálom, de multkor mondtam neki ,mikor kipróbáltam ,hogy magas fordulaton füstöl és , mihelyt tud, cseréljen benne dugót. Ha szét lett volna kapva, kiderült volna a turpisság, ami ezt a csúfos véget okozta.