Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És nem árt ugye ha forog is a kerék ha húzod neki
össze ne vesszetek mán". lényeg hogy leállítóm a kerék pörgését akko" előrebukik...
első kell nem hátsó...rosszul tudod
Kérj gyorsan, lendkeréklehúzóra gondolsz?
Ha nem találsz szólj, nekem van.
első fékkel inkább ne.... a hátsóval
felemeli

ezzel lehet korigálni. ha meg gyertyát ugrasz lépj rá a hátsófékre
felemeli első fékkel tudsz "bólintani"
elkezdtem gyakorolni normálisakat ugrtni, és nem tudok valamit. Ha a levegőben gázfröccsöt adok (felpörgetem a hátsókereket) akkor az a motor elejét lejjebbnyomja vagy felemeli?
Jó lenne tudnom, mert a levegőben már késő lesz próbálgatni..
Jóestét uraim!

Gerle--jelen!
nem tom ha motorról van szó a apénz nem számít... mert akkor nem eszek nem iszom és dolgozom mint állat...

sztem gyújtászűr lesz.... még jó hogy tanulok elektronikát... csak kell kölcsönkérnem egy mágneslehúzót
hellósztok lenne egy eladó xr 125 öm nemrég volt felújítva mert a szelep kitört úgyhogy szét lett kapva és kapott hengert dugót gyűrűt ezek bontóbol lettek de a szelepek zsírújak a hondától lettek rendelve nincs tökéletes külső állapotban de motorikusan naggyon jó erős nyomatékos.tomaselli kormány új gumik. irányár 120000 ezer forint képet majd hétvégén tok küldeni csak addig nincs fényképező.
lehet... vegyek bele racing gyertyát?... vettem egy olyat ami benne volt... légszűrőővel mi lehet a gond...űki lett pucolva. létezik hogy túl sok vagy túl kevés levegőt kap a motor?
de miért nincs szikra. ha kiveszem akkor is simán át kéne húznia....
dagi jelen vagy???
azé ne legyen mind1 mert egy power 40 rongy
nekem is annyi vót...
szal imátkozz hogy ne az legyen
nekem a szikrával van bajom. de lehet mind2 szar kurvajó

mind1 este jön át a szerelő barátom... és hozza a frissen fúrt hengeremet a dt be
EVENX!!!!Akkor nekem is dobsz fel valamit????Engem Nagykálló és Nyíregyháza 20km-es körzetén kivüli helyek érdekelnének remélem érted pl:namény,debrecen,nyirmihálydi,gelse ezek......
vagy léyűrő vagy valami más..más gyertya kell..
anyiért már motor is van
ja amugy beindult szerencsére...kitoltam, szivato rá, elöször akartam egyet "pumpálni" rajta gyujtás nélkül, de véletlen már ON-ra raktama gombot és annál a gyenge "rugásnál" beindult már
tegnap ott kurtam el hogy véletlen adtam kis gázt inditásnál...azt meg nem szereti a honda....
300körül volt 2 éve
Hy, ezekhez van valami jelmagyarázat is?
ádibácsi írtam iwiwen neked!
és ez mennyibe került?
Bár ez nem is volt kímélve!!!!!!!!Olyanokat visszadurrog hogy beszarás!!!!
Havernak is ilyen volt márkára:Zongshen Elvileg honda licence de az 1 ik honda matrica gyáilag fejjel lefelé volt felrakva!!!!!Monnyuk az endúró
aki hülye
Ki vesz ilyet? pláne ennyiért?