Ya siki amúgy jó lenne a tied...a lámpa nem zavar csak nemnagyon van annyi pénzem :D
De a tied pl. tetszik!!!!!!!!De ha tudtok valamiet olcsón írjatok!!!!!!
AZT AKAROK!!!!!
Csak nem találok nagyon olcsón...Vagyis nem 50ért csak ami van az drágább...
Nem tudtok???csak ne sikiét nem azért mert rossz hanem azért mert mindenki azt mondja...de mondjuk az is jó lenne...
ha mindenképp 80as akkor én egy 80as dt-ét javaslonék...
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdet eskod=987923&command=ugras&screenwidth=1024
pl ezt...
én nem értem enyniért miért 50est veszel??? jo tudom könnyü mondani,hogy dobj hozzá 30-40ropit és veszele gy 25öst(persze nem feltétlen rx-et)de én inkább várnék kicsit,minthogy belevágjak egy 50esbe amit 2honap mulva megunok
HEllo!
Valaki segítene mert szeretnék venni motort és találtam 1 régebbi RX-et de nem tudom hogy a régebbiek hány sebességesek.Ezt főleg Gyuritól kérdezem de aki tudja válaszoljon légyszi hogy ez az RX hány sebességes lehet????-----------EZ az
Kérdezd faisstot ö szokot járni endurozni neki yamaha yz 250cmm mocija van .Tévedsz mert elmentem volna kanizsára hisz erre vártam hiszen mondtam neked .Nagyon szivesen látlak a pályán majd kijárok karbantartani ugyan ugy.Meg ha hiányzik majd a crossmotor akor ugyis veszek egyet .De csak akor ha lesz itt egykét normális ember akinek lesz motorja és akar is vele meni.
Spy majd ha leszek msnen akkor küldök többet is.Csak ez a hetem extra zizi, tele vok még vizsgával....
Csanaki ha lesz kis időm akkor megkeresem a kívánt térképet neked.
udv mindenkinek :
hozzaertok velemenyet szeretnem kikerni motorvasarlassal kapcsolatban
megbizhato eros es konnyu versenyendurot keresek
eddig 4t-vel jartam 5-6 litert fogyasz ez kellemes
erosen gondolkodom viszont egy ketutemu gepen
minusz 20 kiloert erdemes egy kis benzint felaldozni szerintem
esetleg tapasztalatokat kernek jar valaki 2t crossgeppel endurozni
kemeny terepen?
valoban duplajat eszi egy 4 utemuhoz kepest?
jó de ha gyertyát ugrasz még jó hogy nem húzod neki, mert abból akkora hátraesés van mint a picsa...
a leérkezés előtt amikor már ívre teszed a moci húzz neki egy kövéret mert akkor kizárt hogy elesel hogyhy nem 1 nyomvonalon érkezik a 2 kerék
én nem tudom miért,de akárhányszor ugratok tapadok ráfele a motrra,még visza váltani sem tudok egyszerüen a levegöbe nem tudom miért..... vagy még a tapasztalatlanság vagy mi lehet az oka???
De a tied pl. tetszik!!!!!!!!De ha tudtok valamiet olcsón írjatok!!!!!!
Csak nem találok nagyon olcsón...Vagyis nem 50ért csak ami van az drágább...
Nem tudtok???csak ne sikiét nem azért mert rossz hanem azért mert mindenki azt mondja...de mondjuk az is jó lenne...
De aszem mi már megbeszéltünk(mármint DT-Riderral) hogy neki lámpa nélkül anyira nem jo...
sikinek ha jól tom megvan még dtje és eladó!
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdet eskod=987923&command=ugras&screenwidth=1024
pl ezt...
Inkább 80-ast akarok de netom milyet??????!!!!!!!!!!!
Ha van ötleted akkor mondj valamilyet...
De senki nem tudja??????
Valaki segítene mert szeretnék venni motort és találtam 1 régebbi RX-et de nem tudom hogy a régebbiek hány sebességesek.Ezt főleg Gyuritól kérdezem de aki tudja válaszoljon légyszi hogy ez az RX hány sebességes lehet????-----------EZ az
és mégegyszer szivesen!
roekjozsi elküldte,hálás köszönet érte.
Csanaki ha lesz kis időm akkor megkeresem a kívánt térképet neked.
hozzaertok velemenyet szeretnem kikerni motorvasarlassal kapcsolatban
megbizhato eros es konnyu versenyendurot keresek
eddig 4t-vel jartam 5-6 litert fogyasz ez kellemes
erosen gondolkodom viszont egy ketutemu gepen
minusz 20 kiloert erdemes egy kis benzint felaldozni szerintem
esetleg tapasztalatokat kernek jar valaki 2t crossgeppel endurozni
kemeny terepen?
valoban duplajat eszi egy 4 utemuhoz kepest?
a leérkezés előtt amikor már ívre teszed a moci húzz neki egy kövéret mert akkor kizárt hogy elesel hogyhy nem 1 nyomvonalon érkezik a 2 kerék