Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

császtok!
grat a dt-hez fasza lesz bizti !
lehet hogy 1-2 dolgot kihagytam amit cseréltem.... sietek
hát úgy kezdődött hogy eltört a gyűrű... hengert megkarcolta....
ígyhát szédszettem az egész blokkot. az összes szimering, tömítést kicseréltem benne.
idomokat lefújtam, most matricázom őket.
vettem hozzá túlméretes prox dugót, felső tűgörgőt, légszűrőt...
az összköltség meg a fúrásnak a munkadíjjával együtt kijött 40k ból...
az összerakást meg a szétszedést én csináltam, meg mindent én állítotím be.
szinte az összes régi csavart kicseréltem a motoron, kipucoltam... uhogy most mintha új lenne.
na folytatom a matricázást mert holnap már vele gurulok be a suliba... zsír lesz
képet meg majd pakolok fel ha holnap szép idő lesz és le tudom fényképezni
Kawások figyelem!!!Van egy eladó Öhlins rugóstag 04"-és 05"ös KX típushoz való.Azonban lehetséges,hogy régebbi,valamint KLX vagy KDX típusokhoz is stmpasszol.Ha valakit érdekel akkor egy ötvenesért vihető!!!
Mit kellett csinálni rajta, és mennyi volt az összköltség kb?
Gratula itt is
ATOMJAIRÓL RAKTAM ÖSSZE
szerintem ment volna ő jobb motorral is ha lett volna rá pénze.... de grat hozzá,hogy egy dr-z vel nyert
A DRZ jó motor, kizárólag hobbi célra. (Legalábbis nekem). Bizonyos szint felett fabatkát sem ér.Ennyi
én csináltam... egyedül.. most nagyon büszke vagyok magamra
váááááááááááááááááááááááááááááááááá. beindult a dt... kész!!!!!!!!!!!!!!!!!!! van!!!!!
minden belőve.... most matricázok
Pilóta, tudás persze fontos De drz akko se jó motor(mint itt nálunk bebizonyosodott több alkalommal is még hamar szét is hullik).
Szasztok. A Markó Istvánt nagy kezdőbetűvel írják.Elég nagyszerű a hozzászólásom?
A csoport társamé, 2001es, nyíregyházi gyereké volt régen is.
itt egy kép róla:
Szeva Laci kössz az infot már érdeklötem is remélem tudnak valamit segiteni!Lett csinálva már házilag egy de nem lett az igazi!Tudod az eredetinél jobb nincs!
a pilota és a tudás a lényeg a drz hozzászóláshoz.vajon 2004.-ben miért lett markó istván magyar enduro és enduro cross magyar bajnok?gyári telóval blokkal és egy albert kipufogóval?ehhez mit szóltok.figyelem a nagyszerű hozzászólásokat!
Evenx Milyen yz426ról beszélsz?
De szerintem simán lehetne csinálni is egyet ,nemlehet olyan nagy dolog szerintem .
Szevasz pista érdeklödj itt www.hasznaltmotorok.hu/alkatre...
rxre köllene,mert solymáron kicsit lenulláztam a gépet....
Csákány mindenkinek!Nem tudna nekem szerezni valaki egy honda xl 125 motorblokkba vezérmülánc spanolot ,mert az enyém elég szar és mindig átugrik az a kurva lánc és elmegy a vezérlés!Vagy olcso pénzért egy blokkot?????????????????Segitsetek mert tele van a tököm ezzel a motoral már!
max cserélj egy gyertyát, mert az is előfordulhat
Vala,hogy nemúgy húz a gép ahogy eddíg és a powerre gyanakodom......Köszi a segítséget....
de ha beindítod a gépet és pörgeted mint állat akkor látnod kell, hogy bizonyos fordulatnál elfordul a szelep (a bowden-résznél)