Szerintem meg csak azt baszták el rajta, hogy nem egy kibaszott csapágyon kell spórolni a hátsó fékkaron, pláne ha azt nélküle nem is tudják normálisan megcsinálni. Enyém ragadozik, hallottam típushiba. Pedig amikor ragad, szétszedem, tisztítom, zsírzom, de csak ragad(ozik) jó, az enyém már 7 éves
Nekem nagy átlagra vetítve 5,2 Ebben minden van. Országúti túrázás, mátra aszfalton/túristaúton, sárba beragadós egyedül kurvaanyázós endurózás a jászsági vendégmarasztaló feketeföldön.
a dr-z szerintem nagyon zsír moci,csak egy dolgot basztak el rajta,nekem az nem tetszik hogy az ülés full egyenes,ninc sbenne kis gödör mint egy ktm-en avgy hondán.. amugy 5pontos moci
ha nem cr500at vagy kx500at akarsz venni,akkor szerintem "nem lényeg" a fogyasztás,mert szerintem olyan anygon nagy külömbség ninc s a 4t és 2t közöttt,vagy rosszul gondolom?
na akkor abba is hagyom ezt a km/h-ást mert csak hülyéket modnok akkor fingom nincs mennyi a vége,soha nem tudotam "pontosan"megálapitani egy jármü sebessgéét,de akkor lehet megvan az 100as végsebesség mondom fene tugya,majd lemérjük
na akkor teszteljed lefel és várom a tapasztalatokat
a végsbességröl emg anynit,hogy tudom hogy nem az a lényeg,de nekem kevés......
lehet megüti a 100at de az meg nagyon tényleg plaofn és fullcsutkán meg csak nem fogok menni állandoan....értzsd ugy hogy az a 80-90es végsebességet arra értettem,hogy az még az a tartomány ahol lehet ugy motorozni hogy nem árt néki.....de gerrével már lefogom méretni h mennyi az az annyi,mert kiváncsi vagyok....
A 2t pedig mikor eléri a power nyitásához szükséges fordulatot akkor mintha szívlapáttal csapnának hátba megy mint az állat.
Üdv
az 50-es robogom is kepes megenni annyit
Minek hazudnék!
DRZ 5-nél többet még sose evett!
esetleg volt ketutemuje es most 4t vel jar
vagy egyutt mentek es tudsz viszonyitani
20/9119814
biztos
Sokkal többet eszik a kétütemű gép.
PL: Haver DRZ-vel 4lityó másik haver KDX200-al 9liter és én is 8-9körül.
Ez kemény tempónál
Üdv
Tudtok 2ütemű endúróra király pufót?
Üdv
fogyasztas szempontjabol erdekelne
mennyivel fogyaszt tobbet egy 4 utemunel?
a végsbességröl emg anynit,hogy tudom hogy nem az a lényeg,de nekem kevés......
lehet megüti a 100at de az meg nagyon tényleg plaofn és fullcsutkán meg csak nem fogok menni állandoan....értzsd ugy hogy az a 80-90es végsebességet arra értettem,hogy az még az a tartomány ahol lehet ugy motorozni hogy nem árt néki.....de gerrével már lefogom méretni h mennyi az az annyi,mert kiváncsi vagyok....
asszem, de nem biztos......