Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te kurva gecco ki a fasz ez a gyökér .Egy köcsög himringyo
jó, mert történik legalább valami , ugyis kezd unalmas lenni errefelé az élet
Hívj fel telón és megbeszéljük

neki lehet hogy kéne
És megjöt "álmenő" .Én birom eszt az eszmecserét ti hogy vagytok vele
kormány 18as? mennyit kérsz érte?
sose lehet tudni...
ki a fsznak kell rózsaszín kabát?
Alig használt, DAINESE motoros kabát, kivehető thermo béléssel, kivehető váll és könyökprotektorokkal, vadonat új gyári YAMAHA kormány csomagolt állapotban, használt, jó állapotban lévő Max bukósisak eladó. Ár érdeklődésre.
Érd: 0630-6874742 NON-STOP elérhetőség
gabi te állat
sziasztok!
jön valaki holnap domonyvölgybe?
qvadverseny lesz.
a penni mögött az erdőben van a pálya
ezt cserélik a Gézánál yz250lc"csak jó állapotura" rosszak az értesüléseim."nem vagyok valami gyors,meg videóm sincs" ezt is vártam.akkor erről ennyit!nem én fényeztem magam 2:14 es csúcs menő idővel nyugodtan szájalj tovább az még megy.én inkább motorozom,te is megtanulhatnál és akkor nem "álmenőznéd"az embereket. nem érdekel tovább a provokációd.......tudom tudnál még sértegetni,de 30éves fejjel ebből inkább kimaradok üdv:"állmenő"
ui:szolj ha lesz videó
és nem akarsz kreálni?
Sajna nincs.
Van MSN-ed?
Szeva. Ez az" állmenő" szó nagyon elnyerte a teccéseteket.Videóm tényleg nincs,külömben raknék fel.A hétvégén ugyan SCsaba csinált pár percnyi anyagot amin néhány kocka ereéig látszom,hol a CRF-el hol egy Yami 250F-el.A Hondás felvételen épp Csabával poroszkálunk, a Yamival meg Schüllt kergetem.
Erre reagáltam
Azért én kiváncsi lenék hogy ki a jóbb az álmenő vagy a menő .Mondjuk tudásban mind a ketö jó az bisztos .Azért egy videot tényleg dobhatnál föl szecsu sokmindenki kiváncsi lene hogy hogyan pengec és eszt nem gunybol mondom
130 USD + a 2 gigás kártya.
ooké
várom
mennyibe lesz a sisakkamerád ?
most nincs semmi használható...de nemsoká megjön a sisakkamerám...
jó a rendszám