Alig használt, DAINESE motoros kabát, kivehető thermo béléssel, kivehető váll és könyökprotektorokkal, vadonat új gyári YAMAHA kormány csomagolt állapotban, használt, jó állapotban lévő Max bukósisak eladó. Ár érdeklődésre.
Érd: 0630-6874742 NON-STOP elérhetőség
ezt cserélik a Gézánál yz250lc"csak jó állapotura" rosszak az értesüléseim."nem vagyok valami gyors,meg videóm sincs" ezt is vártam.akkor erről ennyit!nem én fényeztem magam 2:14 es csúcs menő idővel nyugodtan szájalj tovább az még megy.én inkább motorozom,te is megtanulhatnál és akkor nem "álmenőznéd"az embereket. nem érdekel tovább a provokációd.......tudom tudnál még sértegetni,de 30éves fejjel ebből inkább kimaradok üdv:"állmenő"
ui:szolj ha lesz videó
Szeva. Ez az" állmenő" szó nagyon elnyerte a teccéseteket.Videóm tényleg nincs,külömben raknék fel.A hétvégén ugyan SCsaba csinált pár percnyi anyagot amin néhány kocka ereéig látszom,hol a CRF-el hol egy Yami 250F-el.A Hondás felvételen épp Csabával poroszkálunk, a Yamival meg Schüllt kergetem.
Azért én kiváncsi lenék hogy ki a jóbb az álmenő vagy a menő .Mondjuk tudásban mind a ketö jó az bisztos .Azért egy videot tényleg dobhatnál föl szecsu sokmindenki kiváncsi lene hogy hogyan pengec és eszt nem gunybol mondom
neki lehet hogy kéne
Érd: 0630-6874742 NON-STOP elérhetőség
jön valaki holnap domonyvölgybe?
qvadverseny lesz.
ui:szolj ha lesz videó
várom