Szeva Gizi, Csicseri!
Voltatok a hungaroringen? Mi kint voltunk az Euroringen. Az első körben kissé csúszott, de utána élveztem a dolgot.
Annyira nem rossz pálya, persze nincs akkora sebesség, de a 900-as ugyis halott volt a hungaroringi célegyenesben.
Holnap hozom el Monsterem Debrecenből, és az iránt érdeklődöm, hogy VI. ker. környékén tudtok ajánlani megfelelő tárolóhelyet, mélygarázst? Szívesen betársulnék valakihez mélygarázs bérlésbe is.
--- Ducati 848/1098 hátsó karbon kicsi sárvédő, műanyag alátéttel és rozsdamentes csavarral. új, UV álló, vákumtechnológiával készült...ára:28.000.- ft..
--- Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 35.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi, a kép illusztráció)
!ELKELT! karbon REMUS uvál kipufogó (fémtáblácskákkal), 130.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
!ELKELT! Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
A termékeket megnézheted és meg is veheted a diBoscoba!
Telefonon kérdezz plz. 06-70-224-1000
Gratula a gépedhez!
Már döntöttem a színnel kapcsolatban.
Fehér lesz a fejidom, a tank, az üléstakaró és a kerekek. Piros lesz a váz, az első sárvédő és a csík (ferdén).
A hasidom vagy fehér, vagy piros, azt még nem tudom.
Először én is a piros motor+fehér csík kombinációt akartam, de abból már van éppen elég. A fehér S2R + piros csík pedig olyan ritka lesz, mint a fehér holló:)
A kuplung átalakítás szerited nagyon macerás? Véleményed szerint mennyiből lehetne kihozni? Te utánajártál a részleteknek?
A configurator menüt nem találtam...segítenél?
Láttam már élőben Paul Smartot és tényleg különleges, csak a szürke nekem nem a kedvencem.
Te hanykor vegzel ma? Mert lehet nem kell mennem Zsofiert es tudnek elobb indulni...