Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

astrx!

Te hanykor vegzel ma? Mert lehet nem kell mennem Zsofiert es tudnek elobb indulni...
Szeva Gizi, Csicseri!
Voltatok a hungaroringen? Mi kint voltunk az Euroringen. Az első körben kissé csúszott, de utána élveztem a dolgot.
Annyira nem rossz pálya, persze nincs akkora sebesség, de a 900-as ugyis halott volt a hungaroringi célegyenesben.
ha hazadobsz lellére a motorértm szívesen jövök azzal :)
Nem hozd ki a bontószökevényedet, nem illik oda!
áruló
en is kilatogatok, kemenyen kocsival
Akkor legyen a talalkozo a dib oscoban fel 7 korul, ok? :D
Huvosvolgyi uton vagyok de meg el kell ugranom baratnomert 3. kerbe es onann mennenk ki. Szerintem hat es fel het korul ott vagyunk!
Ha már motorra ülsz, átdobom az árut
Aztán lehet hogy én is csatlakozom hozzátok...
Honnan jösz?
Mehetunk, 7ig nyitva vannak. Ugyis lenne dolgom naluk :)
Örömmotorozás a napsütésben csordogálva 80-90 km/h-val.
Nap finoman melegít, szikrázik az út, és hallgatom a dohogó desmo csodálatos muzsikáját....
Délután is gurulok egyet Pesten, vagy környékén.
Régóta gondolkodom, hogy kinézek a diBosco-hoz megmutatni a motoromat a testvéreinek :)
Mikor es hol? :)
Motorra fel!
e-mail címem: dilmun@freemail.hu
Gratula

Az privát mélygarázs, ha jól tudom, de 1 próbát megér.
Mi az e-mail címed?
Octogonon megismertem egy testvért, aki Keleti környékén tárolja Hypermotard-ját. Megvan esetleg valakinek a mob száma?
Sziasztok Ducati Testvérek!

Holnap hozom el Monsterem Debrecenből, és az iránt érdeklődöm, hogy VI. ker. környékén tudtok ajánlani megfelelő tárolóhelyet, mélygarázst? Szívesen betársulnék valakihez mélygarázs bérlésbe is.

Előre is kösz!

Elérhetőségem: 06-30-5998337
--- Ducati 848/1098 hátsó karbon kicsi sárvédő, műanyag alátéttel és rozsdamentes csavarral. új, UV álló, vákumtechnológiával készült...ára:28.000.- ft..
--- Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 35.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi, a kép illusztráció)
!ELKELT! karbon REMUS uvál kipufogó (fémtáblácskákkal), 130.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
!ELKELT! Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
A termékeket megnézheted és meg is veheted a diBoscoba!
Telefonon kérdezz plz. 06-70-224-1000
nálam minden OK,azt leszámítva, hogy lassan nem lesz mit ennem
ha nem a benzinpumpa, akkor mi a probléma?
Nakedman!

Melyiket választottad?
lszepl !

Gratula a gépedhez!
Már döntöttem a színnel kapcsolatban.
Fehér lesz a fejidom, a tank, az üléstakaró és a kerekek. Piros lesz a váz, az első sárvédő és a csík (ferdén).
A hasidom vagy fehér, vagy piros, azt még nem tudom.
Először én is a piros motor+fehér csík kombinációt akartam, de abból már van éppen elég. A fehér S2R + piros csík pedig olyan ritka lesz, mint a fehér holló:)

A kuplung átalakítás szerited nagyon macerás? Véleményed szerint mennyiből lehetne kihozni? Te utánajártál a részleteknek?

A configurator menüt nem találtam...segítenél?

Láttam már élőben Paul Smartot és tényleg különleges, csak a szürke nekem nem a kedvencem.

Üdv!
joenavran!

Írtam e-mail-t.