A mocival úgy vagyoki, hogy ízekre van szedve és azt már tudom, hogy a benzinszivattyú hál Isten jó.
Még azt kell majd leellenőrizni, hogy mekkora a nyomás benne.
De beszéltem a Dokival, hogy visszarakom a tankot meg ami kell és akkor megnézzük gépen, aztán majd szépen orvoljuk a problemát.
Veled mi a pálya?
Csá Astrx!
Nem nincs én nem veszek semmilyen újságot.
Még a 70-es 80-as években vettem meg a jó öreg autó-motor-t. abból megvan szerintem vagy 500 db.
De abban az időben még csak Ducati Paso volt meg 888.
Én is gondolkodtam az S2R800-am "kifehérítésén", sőt még a szárazkupplung átépítésén is, de végül letettem róla. Egyszerűen túl sok lett volna az építés (idő+pénz). Az én véleményem szerint a piros+fehér csík kombó nagyon szép (sőt a talán a "legducatibb"), a fehér pedig úgy ütős, hogy a kerekek is olyan színűek. Még egy tipp: ha láttál már élőben Paul Smartot, akkor nézd meg annak a szürkéjét is. Én még olyan gyönyörű szürkét nem láttam
Amennyiben nem találkoztál vele, a ducatimonster.org oldalon van egy Configurator menü ott az összes elképzelhető színkombinációt ki tudod próbálni.
Mivel szerintem nagyon különleges a fehér szín, ezért malacpersely tömés volt jóideig és ez lett belőle...
Aki azt mondta hogy megfog állni a motorod, (RS 250), az én voltam. Amikor hírdetted, én néztem meg. Én mondtam azt, hogy pályamoci volt, magyar bajnok volt és hogy én törtem össze. Amikor megkérdeztem, hogy mennyire lett felújítva és hogy a henger ki lett-e cserélve, akkor mondtam neked , hogy az álló henger szar. Te mondtad, hogy nem lett kicserélve. Én még ahhoz a szerelőhöz nem vittem mocit szerelni.
Van egy cimborám! Röhögött rajtam amikor megvettem a Ducim. Most én röhögök, mert az övében (R6)blokkot kellett cserélni. Azóta nem akar hozzám szólni.
ohh, akkor bocs. szupermemoriam megint aláz :)
mellesleg nem vagy veletlen msn vagy gtalk heavy user? ha nem bannad, zaklatnalak a festes ugyeben par dologgal. adatlapomon ott van az msn-em, ha nincs, akkor mail is jo nekem. sztkkuka kukac gmail/com
kössssssssz
Nekem a sárga tetszik - mint láthatod. És nem csak szép, jó is. S mielőtt a Csicserivel tétre fogadnál, nézd meg egy-két videóját. Nem gyenge, amit tud!
Komolyan mondtam, hogy a Yamaha szét lett bontva. Most másik motorom van, ha lesz még ebben az évben meleg idő tét nélkül mehetünk a Mátrába motorozni. Amúgy a Yamaha csak üzletnek volt meg, 2 éven keresztül egy ZX9-R-t hajtottam.
Csicseri!
Nem kellett volna ilyen kemény feltételt szabnod, így biztosan nem vállalja. Azért ha mégis létrejön a megmérettetés, megyek szurkolni, hogy megmaradjon a motorod!
Ja, a kamerát hova fogod rakni: előre vagy hátra?
Ezt most miért mondod.
Én is egyedül motoroztam. Meglepő módon találkoztam csomó Ducatissal. 13-kor M3, fél kettő Fóti út, hazafelé a Szentendrei úton egy Mosteres párral.
Én Szentendrén majd Visegrádon jártam. Szentendre és Visegrád közötti út szerintem teljesen rendben van.
A közös motorozásokat egy kicsit konkrétabban kellene megszervezni. Szerintem.
Sziasztok. Lenne egy kérésem. Tudna valaki egy alkatrész listát küldeni vagy,hogy hol találok ilyet?
Egy ducati monster ('98) 600-as hoz kellene. A benzintankot rögzítő pántból hiányzik egy alkatrész és nem lehet rendesen lefogatni. Azt szeretném megtudni hogy néz ki az erdeti.
Köszi.
A szivemből szóltál!
szerintem is, szervezünk egyett!
üdv.
Még azt kell majd leellenőrizni, hogy mekkora a nyomás benne.
De beszéltem a Dokival, hogy visszarakom a tankot meg ami kell és akkor megnézzük gépen, aztán majd szépen orvoljuk a problemát.
Veled mi a pálya?
Nem nincs én nem veszek semmilyen újságot.
Még a 70-es 80-as években vettem meg a jó öreg autó-motor-t. abból megvan szerintem vagy 500 db.
De abban az időben még csak Ducati Paso volt meg 888.
Össze kéne hozni egy évadzáró partit,motorozósat,vagy vedelőset.
Én is gondolkodtam az S2R800-am "kifehérítésén", sőt még a szárazkupplung átépítésén is, de végül letettem róla. Egyszerűen túl sok lett volna az építés (idő+pénz). Az én véleményem szerint a piros+fehér csík kombó nagyon szép (sőt a talán a "legducatibb"), a fehér pedig úgy ütős, hogy a kerekek is olyan színűek. Még egy tipp: ha láttál már élőben Paul Smartot, akkor nézd meg annak a szürkéjét is. Én még olyan gyönyörű szürkét nem láttam
Amennyiben nem találkoztál vele, a ducatimonster.org oldalon van egy Configurator menü ott az összes elképzelhető színkombinációt ki tudod próbálni.
Mivel szerintem nagyon különleges a fehér szín, ezért malacpersely tömés volt jóideig és ez lett belőle...
Van egy cimborám! Röhögött rajtam amikor megvettem a Ducim. Most én röhögök, mert az övében (R6)blokkot kellett cserélni. Azóta nem akar hozzám szólni.
mellesleg nem vagy veletlen msn vagy gtalk heavy user? ha nem bannad, zaklatnalak a festes ugyeben par dologgal. adatlapomon ott van az msn-em, ha nincs, akkor mail is jo nekem. sztkkuka kukac gmail/com
kössssssssz
Ducati_Monster_620_parts_list
Nem kellett volna ilyen kemény feltételt szabnod, így biztosan nem vállalja. Azért ha mégis létrejön a megmérettetés, megyek szurkolni, hogy megmaradjon a motorod!
Ja, a kamerát hova fogod rakni: előre vagy hátra?
Én is egyedül motoroztam. Meglepő módon találkoztam csomó Ducatissal. 13-kor M3, fél kettő Fóti út, hazafelé a Szentendrei úton egy Mosteres párral.
Én Szentendrén majd Visegrádon jártam. Szentendre és Visegrád közötti út szerintem teljesen rendben van.
A közös motorozásokat egy kicsit konkrétabban kellene megszervezni. Szerintem.
Egy ducati monster ('98) 600-as hoz kellene. A benzintankot rögzítő pántból hiányzik egy alkatrész és nem lehet rendesen lefogatni. Azt szeretném megtudni hogy néz ki az erdeti.
Köszi.