Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem összejönn nekem is az S2R 800 már ki is néztem
"te csak"= de csak
Cics,én kiálok veled,de komolyan,szerintem én bármikór elmegyek melletted,szemből.Te csak valami más tétbe, mert ugye mi van ha elb@szom?
Jó ötlet engem is érdekelne!
Hali !
A szivemből szóltál!
szerintem is, szervezünk egyett!
üdv.
S2R jó szín az a szembe képpel a piros de tied se rossz!
A mocival úgy vagyoki, hogy ízekre van szedve és azt már tudom, hogy a benzinszivattyú hál Isten jó.
Még azt kell majd leellenőrizni, hogy mekkora a nyomás benne.
De beszéltem a Dokival, hogy visszarakom a tankot meg ami kell és akkor megnézzük gépen, aztán majd szépen orvoljuk a problemát.
Veled mi a pálya?
Csá Astrx!
Nem nincs én nem veszek semmilyen újságot.
Még a 70-es 80-as években vettem meg a jó öreg autó-motor-t. abból megvan szerintem vagy 500 db.
De abban az időben még csak Ducati Paso volt meg 888.
Csicseri!
Össze kéne hozni egy évadzáró partit,motorozósat,vagy vedelőset.
Szia S2R!

Én is gondolkodtam az S2R800-am "kifehérítésén", sőt még a szárazkupplung átépítésén is, de végül letettem róla. Egyszerűen túl sok lett volna az építés (idő+pénz). Az én véleményem szerint a piros+fehér csík kombó nagyon szép (sőt a talán a "legducatibb"), a fehér pedig úgy ütős, hogy a kerekek is olyan színűek. Még egy tipp: ha láttál már élőben Paul Smartot, akkor nézd meg annak a szürkéjét is. Én még olyan gyönyörű szürkét nem láttam
Amennyiben nem találkoztál vele, a ducatimonster.org oldalon van egy Configurator menü ott az összes elképzelhető színkombinációt ki tudod próbálni.
Mivel szerintem nagyon különleges a fehér szín, ezért malacpersely tömés volt jóideig és ez lett belőle...
Aki azt mondta hogy megfog állni a motorod, (RS 250), az én voltam. Amikor hírdetted, én néztem meg. Én mondtam azt, hogy pályamoci volt, magyar bajnok volt és hogy én törtem össze. Amikor megkérdeztem, hogy mennyire lett felújítva és hogy a henger ki lett-e cserélve, akkor mondtam neked , hogy az álló henger szar. Te mondtad, hogy nem lett kicserélve. Én még ahhoz a szerelőhöz nem vittem mocit szerelni.
Van egy cimborám! Röhögött rajtam amikor megvettem a Ducim. Most én röhögök, mert az övében (R6)blokkot kellett cserélni. Azóta nem akar hozzám szólni.
Legrosszabb esetben ő nyer, kezet fogunk, aztán iszunk egy sört...
Köszi a választ. Sokat segített.
ohh, akkor bocs. szupermemoriam megint aláz :)
mellesleg nem vagy veletlen msn vagy gtalk heavy user? ha nem bannad, zaklatnalak a festes ugyeben par dologgal. adatlapomon ott van az msn-em, ha nincs, akkor mail is jo nekem. sztkkuka kukac gmail/com
kössssssssz
Az én voltam:)
ez bár 620-as lista, talán segít:
Ducati_Monster_620_parts_list
volt itt már valaki, aki ilyent tervezett, beszélt desmodokival, olyan 600ezer korulire adott ajanlatot, nedvesrol szarazra alakitashoz
Nekem a sárga tetszik - mint láthatod. És nem csak szép, jó is. S mielőtt a Csicserivel tétre fogadnál, nézd meg egy-két videóját. Nem gyenge, amit tud!
Bocs a kép a pirosról lemaradt!
Látom VÉGBÉLA lecserélted az örök szerelmedet. Az 1098 tényleg szép, főleg pirosban.
Komolyan mondtam, hogy a Yamaha szét lett bontva. Most másik motorom van, ha lesz még ebben az évben meleg idő tét nélkül mehetünk a Mátrába motorozni. Amúgy a Yamaha csak üzletnek volt meg, 2 éven keresztül egy ZX9-R-t hajtottam.
Csicseri!
Nem kellett volna ilyen kemény feltételt szabnod, így biztosan nem vállalja. Azért ha mégis létrejön a megmérettetés, megyek szurkolni, hogy megmaradjon a motorod!
Ja, a kamerát hova fogod rakni: előre vagy hátra?
Ezt most miért mondod.
Én is egyedül motoroztam. Meglepő módon találkoztam csomó Ducatissal. 13-kor M3, fél kettő Fóti út, hazafelé a Szentendrei úton egy Mosteres párral.
Én Szentendrén majd Visegrádon jártam. Szentendre és Visegrád közötti út szerintem teljesen rendben van.
A közös motorozásokat egy kicsit konkrétabban kellene megszervezni. Szerintem.
Sziasztok. Lenne egy kérésem. Tudna valaki egy alkatrész listát küldeni vagy,hogy hol találok ilyet?
Egy ducati monster ('98) 600-as hoz kellene. A benzintankot rögzítő pántból hiányzik egy alkatrész és nem lehet rendesen lefogatni. Azt szeretném megtudni hogy néz ki az erdeti.
Köszi.