Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt tettem de ide már automtikusan így adta be viszont ez nem jött be.
Egyébként beírod a youtube-on a keresőbe, hogy ducati 848 és amit kiad videókat az első oldalon a 18. video. 58 másodperc csak. Tedd fel és megmondom, hogy az-e. Egyébként egy jópofa vicces video.
A teljes cimet masold be! :) nem is kell link, majd kimasoljuk :)
nem lett jó! Bassza meg!
www.youtube.com/watch?v=uhYnAe...

ezt a videot érdemes megnézni, sajna nem tudom , hogy kell átrakni ide. Egyébként 848
joenavran!

Természetesen a szín gyári ducati vörös, a hivatalos színkód alapján. Ugyanazzal a festékkel lett festve, amit a Ducati használ. A szétszedés kb. 2 óra volt, az összerakás kb. 4 óra. Egyben marad az első villa a kerékkel, a hátsó villa a kerékkel, a blokk és a váz. Én egy szerelővel csináltam, simán ment minden. Vasárnap de. tudok majd feltenni oldalnézeti képet.
onlydjz!

Miért lenne probléma? A vázszám ugyanúgy látszik, mint előtte. Ugyanúgy festettük, mint ahogy a gyárban festik.
Astrx!

Látod? Ez a jelenet a Fled-ből van. ( ámokfutam)
És ez csak egy.
Ducati Performance, és 73 körül?! volt. az összes ducati dillernél.. szia
spedy, a motoron lathato tankbőr az milyen fajta / hol lehet beszerezni és mennyibe fáj?
--- Ducati 848/1098 hátsó karbon kicsi sárvédő, műanyag alátéttel és rozsdamentes csavarral. új, UV álló, vákumtechnológiával készült...ára:28.000.- ft..
--- Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 35.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi, a kép illusztráció)
karbon REMUS uvál kipufogó (fémtáblácskákkal), 130.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft

Telefonon kérdezz plz. 06-70-224-1000
reggeli edzés 3.
d.u. edzés 1.
Nem tudja valaki, hogy mit csinált a Stoner az időmérőn?
Csá!
Még nincs benzinszivattyúm , meg csumára szétszedtem a mocit. Ha a Doki esetleg meghozza az alkatrészeket akkor már csak össze kell rakni, de most nekiálltam egy nagy takarításnak és át kell majd valamikor mostanában gurítani műszakin is. De mivel télre kivonom így lehet, hogy most ilyen korán lerakom télre.
szia,
csörgedezék szépen, csak lassan!
Hétvégén nincs kedved egy guruláshoz? vasárnap, ha nem megyünk kakucs-ringre, megnyomhatnánk azt az utat, amiről beszéltünk (Vác-Ipolytarnóc-Balassagyarmat-mittomén)
miccósz? miccótok többiek?
Valakinek még van kedve Pest környékén gurulni...?
Desmond!
Holnap délelőtt megyünk át nyíregyre! Összefutunk?
Megbeszélhetnénk a vasárnapi gurulást!
Csá Astrx!
Na mizu a filmmel? Tudsz valamit?
ja és M600-asra
nem mondod?! nekem egy srác mondta, hogy Monsterre 160 után 180-ast rakott fel...
Na igen, meg arra sem
Amúgy most megnéztem az enyémet. Nem corsa, legalábbis semmi ilyen nincs ráírva, csak simán Pirelli Diablo.
en igy szamotlam (tomival) termi 100 / lanc, vezermuszij +baszok 40-50 / festes 40 / gumi 60
ez pont 250 :) a festes szerelesi dijjal szamoltam, a gumi araban bennevan, a dob araban bennevan, a 20ezres szerviz minden szarral 60, tomi valszeg 40 korul kihozza szerelessel.
jó oda a 180-as is, f*szábban néz ki vele, állítólag csak kicsit nehezebb dönteni azzal a 160-ashoz képest.
engem pl zavar a sajátomon a 160-as karcsúsága.
A 180-as nem megy fel a felnire.
hehe, latszik mennyire kepben vagyok
A termignon magában 100e használtan.Ha nem kell láncot cserélned,és kihagyod pl a futómü olaly cserét akkor kijössz annyibol.