Sok kellemes km-t kívánok hozzá!
A 'klasszikus' Monster üléspozíciójával nekem nincs bajom, mástól sem hallottam még (egy 120 kilós arcot kivéve, de az ilyen meg inkább járjon trike-al).
Mit szólnál, ha egyszer vmelyik délután, amikor innen a fórumról páran összefutunk (ált. Oktogonon), egyszer eljönnél te is, aztán
18-19h felé szoktunk ütközni általában.
köszönöm köszönöm.
A gixer összetörött :) De mielőtt megtörtén volna megfogadtam, hogy legközelebb nem veszek "csutkakormányost" :) 3 évi kihagyás (több okból, család, lóvé) után estem szerelembe :)
A nyári szünet elején (jún 11) keltünk egybe . 4900 km körül járok. Nehéz összefoglalni. Egy valószínűleges beázást leszámítva nem volt vele gond.
Olyan könnyű mint egy bicikli és ki..ott fudulékony. Előzőleg egy gsxr-em volt de azt úgy kellett leerőltetni a kanyarba ehhez képest. Szélvédelem kis fejidom nélkül elég gáz. Nekem az üléspozició kicsit kényelmetlen, de ez orvosolható (nagyon fekvős, városban nyomja a tenyerem a kormány, ülés kicsit előre lejt). Nem volt még Ducati-m de szerintem egyik modell se a kényelméről híres :)
Voltam Hringen is, ott abszolut kielégített :D
Most vettem egy rövid rendszámtartót mert a gyári az kicsit béna. Volt már néhány motorom, és sokáig agyaltam, hogy milyet, mit is kéne venni de amikor először megláttam már nem volt kérdés.
Helló mi!?
Eladó Ducati Zokni!
Kiváló minőség,szálában mintás!(Referencia:Csics és a többiek!)
Méret: 42-45
Ár: 300 ft/db.
Érdeklődni:Nálam!
Valakit érdekel ma megyek a diBosco-ba és viszek pár darabot!
12:00-ig irjon akinek szüksége lenne ilyesmire!
Ciao
Megpróbálok kinézni hozzátok, ha lesz a gyermek mellett időm és nem leszek beton részeg a szülinapom miatt.
De én idén már nem motorozom. Sokat kellene most költeni a gépre és ebből a rendelkezésre álló összeg = O.
1 hónapja nem ültem rajta.
csá.
peti
Csak Ducati jöhet szóba:848,999-749,S4R.Ebben a sorrendben ezek jöhetnek szóba.Ajánlat és pénzfüggő.Bár a 749-töl félek hogy nagyon kellene forgatni és hamar gyengének találom.Szerintetek meik áll jobban?
A 'klasszikus' Monster üléspozíciójával nekem nincs bajom, mástól sem hallottam még (egy 120 kilós arcot kivéve, de az ilyen meg inkább járjon trike-al).
Mit szólnál, ha egyszer vmelyik délután, amikor innen a fórumról páran összefutunk (ált. Oktogonon), egyszer eljönnél te is, aztán
18-19h felé szoktunk ütközni általában.