Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok kellemes km-t kívánok hozzá!
A 'klasszikus' Monster üléspozíciójával nekem nincs bajom, mástól sem hallottam még (egy 120 kilós arcot kivéve, de az ilyen meg inkább járjon trike-al).
Mit szólnál, ha egyszer vmelyik délután, amikor innen a fórumról páran összefutunk (ált. Oktogonon), egyszer eljönnél te is, aztán
18-19h felé szoktunk ütközni általában.
köszönöm köszönöm.
A gixer összetörött :) De mielőtt megtörtén volna megfogadtam, hogy legközelebb nem veszek "csutkakormányost" :) 3 évi kihagyás (több okból, család, lóvé) után estem szerelembe :)
A nyári szünet elején (jún 11) keltünk egybe . 4900 km körül járok. Nehéz összefoglalni. Egy valószínűleges beázást leszámítva nem volt vele gond.
Olyan könnyű mint egy bicikli és ki..ott fudulékony. Előzőleg egy gsxr-em volt de azt úgy kellett leerőltetni a kanyarba ehhez képest. Szélvédelem kis fejidom nélkül elég gáz. Nekem az üléspozició kicsit kényelmetlen, de ez orvosolható (nagyon fekvős, városban nyomja a tenyerem a kormány, ülés kicsit előre lejt). Nem volt még Ducati-m de szerintem egyik modell se a kényelméről híres :)
Voltam Hringen is, ott abszolut kielégített :D
Most vettem egy rövid rendszámtartót mert a gyári az kicsit béna. Volt már néhány motorom, és sokáig agyaltam, hogy milyet, mit is kéne venni de amikor először megláttam már nem volt kérdés.
Helló, én is gratulálok a géphez!

engem az érdekelne főként h a gixer 750-hez képest jobb, hogy cseréltél?
szia, légy üdvözölve!

nicsak, 696 :)
Az oldalt nem ismerem, viszont érdekelnének:
Milyen tapasztalatod van a 696-tal? Mióta van meg, mennyit raktál bele?
üdv!
Üdv mindenkinek!

Új lakó vagyok itt :)
Ezt az oldalt ismeri valaki? http://www.store.commoto.com/i...
Mert feltűnően olcsók itt a cuccok...
nem.
Miért, sehogy nem éred el?
Ha valakit még érdekel,viszek többet és a diBoscoban megtalál!Ott leszek zárásig ha ki nem dobnak!
Helló mi!?
Ok,beviszem a diBoscoba és ott hagyom,ha lehet!
Ciao
Helló mi!?
Lehet róla szó!Küldj cimet,tel.számot a mail cimemre!
Üdv
joenavran!

Hova tuntel? astrx, te tudsz vmit rola? :)
Na mi az?Mindenki motort cserél?
Szia Gizi!
A múltkori két 43-44-es feketét ha elhozod, holnap be tudok menni érte.
Köszi
Mi az a jó pénz?
Ha jó pénzt igérszérte éladom az én s4r
Hello gizi!
Nekem kellene 5db 42-es fekete! Postán utánvétellel el tudod küldeni?
Helló mi!?
Eladó Ducati Zokni!
Kiváló minőség,szálában mintás!(Referencia:Csics és a többiek!)
Méret: 42-45
Ár: 300 ft/db.
Érdeklődni:Nálam!
Valakit érdekel ma megyek a diBosco-ba és viszek pár darabot!
12:00-ig irjon akinek szüksége lenne ilyesmire!
Ciao
desmond!
Én jövőre S4R-re szeretném cserélni! Én is ezeken gondolkodtam,de végül is maradok a Monsternél!
De mennyire élvezi, hogy keresztbe csúszik .
Szasz Gizi!

Megpróbálok kinézni hozzátok, ha lesz a gyermek mellett időm és nem leszek beton részeg a szülinapom miatt.
De én idén már nem motorozom. Sokat kellene most költeni a gépre és ebből a rendelkezésre álló összeg = O.
1 hónapja nem ültem rajta.
csá.
peti
igen, érdekel. Melyik típus?
Az nem jó!Sok a fogyasztása
Szerintem a D16!
Csak Ducati jöhet szóba:848,999-749,S4R.Ebben a sorrendben ezek jöhetnek szóba.Ajánlat és pénzfüggő.Bár a 749-töl félek hogy nagyon kellene forgatni és hamar gyengének találom.Szerintetek meik áll jobban?
Jajj megfájdul a szívem mennyien vannak http://www.youtube.com/watch?v...