Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan a telszámod ugyhogy majd hivlak.Nem egyedül leszek ha minden igaz:Intruder 1800,cbr600f,bejáratós sv650 és egy ST4-es.

Végre tudtam motorozni!
Két hete nem engedte az idő. De ez már nagyon kellett a lelki békémhez!
miért milyet akarsz venni?
RIZOMA nyomólap eloxált piros 1 éve használt 15e-ért érdekel valakit?
tetszik a Motard?
desmond!
Mi is voltunk néhányszor,de nem láttalak! Mostanában tovább megyünk,Tokaj csak az első állomás! Vasárnap ha nem esik megyünk fel,aztán meg tovább valamerre! Jössz? Ja,és ha valaki szeretne csatlakozni, jöjjön nyugodtan!
Sut a nap!
Hy!Láttam a képet Azóta 9837892278-szer voltunk tokajba mert itt másfelé nem nagyon lehet menni.El szeretném adni a motort mert nagyobbat akarok.
--- Ducati 848/1098 hátsó karbon kicsi sárvédő, műanyag alátéttel és rozsdamentes csavarral. új, UV álló, vákumtechnológiával készült...ára:28.000.- ft..
--- Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 35.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi, a kép illusztráció)
karbon REMUS uvál kipufogó (fémtáblácskákkal), 130.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft

Telefonon kérdezz plz. 06-70-224-1000
Hello desmond!
Hogyne emlékeznék! Nézd meg a képeimet!
Mizujs veled régen láttalak?!
12 ezer mérföldes van, ami 20ezer km
12000-es szerviz nincs a ducatinál.Minden 10000.km-nél kell szervizelni.50-70 között lehet valahol,de én régen voltam duc szervizbe.
Az király lenne. Kifizetem csak nekem nincs DVD íróm. Ha tudsz valamit nyugodtan felhívhatsz
06 70 9784264. Mikor ezt a filmet láttam sráckoromban akkor határoztam el, hogy ha éjjel-nappal dolgozok is
az életben akkor is lesz egy Ducati superbike-om.
Köszi szépen.
Nekem eredeti hangon megvan , már csak az az ominózus üldözős jelenet van meg belőle.
Szia!
http://isohunt.com/torrents/?i...
Itt nézd meg esetleg tölsd le. Az angol címe Fled! Esetleg rákérdezek, hogy az ismimnek meg van-e.
Adj egy privát elérhetőséget és megbeszéljük hogy mikor rendeljek.

Akinek még monsterhez kellenek cuccok emilen jelezze.
Csütörtökön leadom a rendelést!

Üléstakaró rendelés kb kéthétmúlva
Szállitási idők kb 1-2hét.

moto6.5@gmail.com
Sziasztok! Nem tudja valaki mennyibe fáj egy 12.000-es szervíz Monster 695-re. Úgy kb.
Kösz
Nincs meg valakinek véletlen az Ámokfutam című film?
Nekem megvan a Ducatis jelenetek egyike belőle. De kéne az egész és a világ minden zegzugát felforgattam már érte de DVD-n esély sincs.
Hétvégére megint 15-20 C mondanak. Jó nektek, nekem meg bekrepált a benzin pumpám
Cső Devy!Te is itt vagy? Tokajba találkoztunk.Biztos emlékszel rám!
Nekem is kell egy ilyen ennyi pénzért!(fényezetlen)
astrx! jo lett a kép amit felraktál
köszi az infót astrx! fogunk még szerintetek idén még motorozni? hétvégére milyen időt jósóltok?
kmpeter:
Üléstakaróra sajna nem tudtak jó árat mondani 125€ tartókkal csavarokkal és fényezve.
GFK-nál 40€ + 15€posta utángyártott üvegszálas fényezetlen!
Előbb utóbb nekem is kell!
Ha megfelel ez az olcsóbb egyeztessünk!
Devy, astrx!

Koszonom a valaszokat!

Ciao!