desmond!
Mi is voltunk néhányszor,de nem láttalak! Mostanában tovább megyünk,Tokaj csak az első állomás! Vasárnap ha nem esik megyünk fel,aztán meg tovább valamerre! Jössz? Ja,és ha valaki szeretne csatlakozni, jöjjön nyugodtan!
--- Ducati 848/1098 hátsó karbon kicsi sárvédő, műanyag alátéttel és rozsdamentes csavarral. új, UV álló, vákumtechnológiával készült...ára:28.000.- ft..
--- Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 35.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi, a kép illusztráció)
karbon REMUS uvál kipufogó (fémtáblácskákkal), 130.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
Az király lenne. Kifizetem csak nekem nincs DVD íróm. Ha tudsz valamit nyugodtan felhívhatsz
06 70 9784264. Mikor ezt a filmet láttam sráckoromban akkor határoztam el, hogy ha éjjel-nappal dolgozok is
az életben akkor is lesz egy Ducati superbike-om.
Köszi szépen.
Nekem eredeti hangon megvan , már csak az az ominózus üldözős jelenet van meg belőle.
Nincs meg valakinek véletlen az Ámokfutam című film?
Nekem megvan a Ducatis jelenetek egyike belőle. De kéne az egész és a világ minden zegzugát felforgattam már érte de DVD-n esély sincs.
kmpeter:
Üléstakaróra sajna nem tudtak jó árat mondani 125€ tartókkal csavarokkal és fényezve.
GFK-nál 40€ + 15€posta utángyártott üvegszálas fényezetlen!
Előbb utóbb nekem is kell!
Ha megfelel ez az olcsóbb egyeztessünk!
Végre tudtam motorozni!
Két hete nem engedte az idő. De ez már nagyon kellett a lelki békémhez!
Mi is voltunk néhányszor,de nem láttalak! Mostanában tovább megyünk,Tokaj csak az első állomás! Vasárnap ha nem esik megyünk fel,aztán meg tovább valamerre! Jössz? Ja,és ha valaki szeretne csatlakozni, jöjjön nyugodtan!
--- Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 35.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi, a kép illusztráció)
karbon REMUS uvál kipufogó (fémtáblácskákkal), 130.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
Telefonon kérdezz plz. 06-70-224-1000
Hogyne emlékeznék! Nézd meg a képeimet!
Mizujs veled régen láttalak?!
06 70 9784264. Mikor ezt a filmet láttam sráckoromban akkor határoztam el, hogy ha éjjel-nappal dolgozok is
az életben akkor is lesz egy Ducati superbike-om.
Köszi szépen.
Nekem eredeti hangon megvan , már csak az az ominózus üldözős jelenet van meg belőle.
http://isohunt.com/torrents/?i...
Itt nézd meg esetleg tölsd le. Az angol címe Fled! Esetleg rákérdezek, hogy az ismimnek meg van-e.
Akinek még monsterhez kellenek cuccok emilen jelezze.
Csütörtökön leadom a rendelést!
Üléstakaró rendelés kb kéthétmúlva
Szállitási idők kb 1-2hét.
moto6.5@gmail.com
Kösz
Nekem megvan a Ducatis jelenetek egyike belőle. De kéne az egész és a világ minden zegzugát felforgattam már érte de DVD-n esély sincs.
Üléstakaróra sajna nem tudtak jó árat mondani 125€ tartókkal csavarokkal és fényezve.
GFK-nál 40€ + 15€posta utángyártott üvegszálas fényezetlen!
Előbb utóbb nekem is kell!
Ha megfelel ez az olcsóbb egyeztessünk!
Koszonom a valaszokat!
Ciao!