Mi ez a fejidom? Ezt még nem láttam a motorodon. Jobb is h leszedted...
Piros vázzal állatabbul nézne ki! Kérdés h megér e ez neked annyit amennyit a múltkor beszéltünk.
Na ja, a saját szétkapás nagyban csökkentené a költségeket. Első lámpát szedtem már le-föl-szét, meg a hozzá tartozó konzolokat meg kormányt is szereltem már a rajta lévő cuccokkal... Egy kis gyakorlás még és lehet szét tudnék szedni egy komplett monstert Szólj, jövök
ahh, en szigoruan klasszikra gondolok.
csak az a kerdes, hogy ugye matt fekete a tankom, es nemtudom hogy mutatna hozzá a piros fényezés. tankot is fényeztetni meg nem akarok...
"a Ducik hangját a honfitárs Morricone komponálta"
mondasz valamit
Mostmár k*rva kíváncsi vagyok a filmre
Ha letöltöttem, meghívom seducertt barátunkat és Lady Tonnát, a motorszakinkat a házi premierre
Csá Astrx!
Köszi, hogy segítesz. Remélem minden Ducatis látta ezt a filmet!
Azt én sem értem miért van itthon így eltűnve, mert én anno még moziban láttam.
És soha nem felejtem azt a hangot mikor elindul a két Duci a masszázs szalon elől és elhúznak a városba.
Az valami Mennyei zene.
Szerintem a Ducik hangját a honfitárs Morricone komponálta,nem?
szia Zsolt,
DVD-n nem találom én sem torrenten, ami van, az nem él, avi-t elkezdtem tölteni én is, meglátjuk.
Van ez is, bár csak VHS-en: http://odeon.hu/kat.phtml?id=2...
Mintha ki sem adták volna itthon DVD-n.
Majd szólok, ha lejött a film.
Üdv mindenki . Nem semmi ez a mókus . Van bátorsága ennyi DUCATI tulaj előtt fikázni a márkát vagy nagy bátorságra vagy alacsony IQ szintre utal . Jelen esetben inkább az utóbbi ( 1-el kevesebb lenne már növény lenne és fotoszintetizálna . ) A csajt meg valószínűleg egy átutazó cirkusz hagyhatta ott neki .
Csak sajnálni tudom szegényt . Máshoz nem ért . Anyu biztos elvette tőle a csattogós lepkét mikor kicsi volt és ez meghatározó dolog volt egyénünk lelki világának fejlődésében .
Hali!
A f*sz olszoknak ilyen a vashúlladék telepük ducatit lehet belőlle össze rakni! Visszont érdemes megnézni a reg.lapját desig tudornak szupersrácnak és kevdesének ahol azt állítja a mezeler túra gumi milyen kur*a jó!
ebdöl egyenes következtetés lehet levonni. A barát nőjét meg valószínűleg bottal merték csak piszkálni ezért fordult ki az értékrendje.
üdv.
Piros vázzal állatabbul nézne ki! Kérdés h megér e ez neked annyit amennyit a múltkor beszéltünk.
Na ja, a saját szétkapás nagyban csökkentené a költségeket. Első lámpát szedtem már le-föl-szét, meg a hozzá tartozó konzolokat meg kormányt is szereltem már a rajta lévő cuccokkal... Egy kis gyakorlás még és lehet szét tudnék szedni egy komplett monstert Szólj, jövök