Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi ez a fejidom? Ezt még nem láttam a motorodon. Jobb is h leszedted...

Piros vázzal állatabbul nézne ki! Kérdés h megér e ez neked annyit amennyit a múltkor beszéltünk.
Na ja, a saját szétkapás nagyban csökkentené a költségeket. Első lámpát szedtem már le-föl-szét, meg a hozzá tartozó konzolokat meg kormányt is szereltem már a rajta lévő cuccokkal... Egy kis gyakorlás még és lehet szét tudnék szedni egy komplett monstert Szólj, jövök
ahh, en szigoruan klasszikra gondolok.
csak az a kerdes, hogy ugye matt fekete a tankom, es nemtudom hogy mutatna hozzá a piros fényezés. tankot is fényeztetni meg nem akarok...
Hát ha van bennül ötlett!
Halli!
ha jóltudom 2005-ös
...és köszönjűk :)
Csicseri!Ez a 999-es 04'-es vagy 05'-ös?
Szépen mentetek
Egyértelmü hogy a piros váz szebb!Kérdés,hogy megéri-e neked a pénzt-fáradságot hogy ilyen legyen.
véleményeket kérek:

ilyen most

és mi lenne ha ilyenné változna

csak egy gyenge kis esti photoshop, de talán érezhető az ötlet:)
Nemhogy kivinné az idióta picsát a házmögé és lepuffantaná, amikor baromságokat beszél.
hogynézz ki ez a motor cöhh
"a Ducik hangját a honfitárs Morricone komponálta"
mondasz valamit
Mostmár k*rva kíváncsi vagyok a filmre
Ha letöltöttem, meghívom seducertt barátunkat és Lady Tonnát, a motorszakinkat a házi premierre
Ez az amit a japán mikromicsodás nintendos lurkók soha nem érthetnek meg!
Csá Astrx!
Köszi, hogy segítesz. Remélem minden Ducatis látta ezt a filmet!
Azt én sem értem miért van itthon így eltűnve, mert én anno még moziban láttam.
És soha nem felejtem azt a hangot mikor elindul a két Duci a masszázs szalon elől és elhúznak a városba.
Az valami Mennyei zene.
Szerintem a Ducik hangját a honfitárs Morricone komponálta,nem?
Kösz csics. ez ismét jólesett!
Köszi Saca748
Asszem nem te vagy az első aki ezt mondja . Sajna ezt nem hagyhattam ki . Igyekszik az ember no meg a jó úttörő ott segít ahol tud .
szia Zsolt,
DVD-n nem találom én sem torrenten, ami van, az nem él, avi-t elkezdtem tölteni én is, meglátjuk.
Van ez is, bár csak VHS-en:
http://odeon.hu/kat.phtml?id=2...
Mintha ki sem adták volna itthon DVD-n.
Majd szólok, ha lejött a film.
Gizi!
Köszi a zoknit, elhoztam. Csak most értem haza, és nem találom a kocsiban, majd holnap világosban megkeresem, lemeózom. Mégegyszer köszi!
Te lökött vagy! De jó!
Tudjuk, hogy szép vagy és okos! Írj máskor is nekünk ilyen humoros hozzászólásokat, unalmas az élet nélküled! Egyébként mi újság a majomvilágban?
Szia. Még nem találkoztam vele. Amit adott a múlkor egy listát, azon ne találtam meg. Nem felejtkeztem meg rólad.
Üdv mindenki . Nem semmi ez a mókus . Van bátorsága ennyi DUCATI tulaj előtt fikázni a márkát vagy nagy bátorságra vagy alacsony IQ szintre utal . Jelen esetben inkább az utóbbi ( 1-el kevesebb lenne már növény lenne és fotoszintetizálna . ) A csajt meg valószínűleg egy átutazó cirkusz hagyhatta ott neki .
Csak sajnálni tudom szegényt . Máshoz nem ért . Anyu biztos elvette tőle a csattogós lepkét mikor kicsi volt és ez meghatározó dolog volt egyénünk lelki világának fejlődésében .
sziasztok!igazábol az lenne az igazi vicc ha ilyen formával DUCATIN ülne ez a majom!
Hali!
Nem a legjóbb a minösége de azért felraktam :
http://www.sportmotor.hu/motor...
üdv
Hali!
A f*sz olszoknak ilyen a vashúlladék telepük ducatit lehet belőlle össze rakni! Visszont érdemes megnézni a reg.lapját desig tudornak szupersrácnak és kevdesének ahol azt állítja a mezeler túra gumi milyen kur*a jó!
ebdöl egyenes következtetés lehet levonni. A barát nőjét meg valószínűleg bottal merték csak piszkálni ezért fordult ki az értékrendje.
üdv.
Csá Saca 748!
Megpróbáltam letölteni vagyis egy haverom, de mondta hogy nem sikerült.
Nem sikerült véletlen az ismerősödnél rátalálni?