Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helosztok! miért? mivan ott állandóan a dibosconál itt ott olvasgatok rolla
Hali !
E.ringel semmi bajom szerintem nem rossz, teknikás pálya amig m800 volt addig hibátlan volt ott menni!
S4r nek egy kicsit kicsi és sokkal küzdelmesebb.
A Hring célegyenesében s4r is nagyon kevés, de féktávon és akanyarókban már nem is anyira. Delután voltunk a pályán.
Nagyon jó volt, tölünk senki nem esett, pedig voltak sokan akik kicsúzta (remélem mindenki megúszta baj nélkül)
Sajna a gumim a halálán volt igy nem vagánykodtam, az utolsó etápot ki is hagytam
Szerinem már csak jövőre lesz pályázás részemről
üdv.
Remélem az lesz, ha nem akkor borozás , a kóstolóra mindenki a vendégem.
Jol hangzik! Csak legyen jo ido!
Sziasztok!
Egy közös gurulás?
Szezonzáró Balatoni Bortúra
http://www.ducati.hu/index.htm...
akár kajával, szállással, borkóstolóval, jóóó lenne 1 nagyszabású szezon záró zörgetés.
Üdv cipano
en 6:10 re tudok ottlenni, ha belefer egy 15perces dumara varjatok meg:) vagy kerek kolcson ott egy motort
S2R!

Bocs' de én nem nagyon néztem, mióta "színt választottam" . Amióta ez az új fórum-motor van az egész egy rakás k.ksi lett és levették a configurator menüpontot is.

LSz
Megvarunk... ha csak el nem kezd esni.
nekem még postára kell mennem. meddig lesztek dibosco-ban? max 6-ra ott tudok lenni...
Okés, ott vagyok!
Nekem OK! Akkor fel6-tol diBoscoban!
Furedi lakotelep :)
és merre felé. Én róna utca, thököly kereszt környékén
diBosco-ban fél 6-kor mehet?
Hehe, nekem is... :)
teljesen másfele. Csak arra jártam, várni kellett valakit és unalmamban. Egyébként Zugló a felségterület.
Ha nem koszonunk ne csodalkozz

Latom camponanal keszultek a kepeid a motorrol. Arrafele vagy alberletben, koleszban vagy csak arra jartal? :)
Csepelről, az M0 hídon lűkéne átvergődnöm, aztán imádnivaló út van Diósdon át Törökbálint felé
Hidegben nem száguldozok!
Most volt radioban hogy M5 kornyeken balhe van :) Te honnan jossz?
Az nekem is jó, remélem nem hal meg az M0-s.
én BKV-val mennék ha nemgáz
Lehet hogy én is csatlakoznék. diBosco után merre? haza?
Nos, nem kell mennem sehova, szoval egybol tudok menni diboscoba. Mikor tudnatok odaerni legkorabban? En fel6 korul ott tudok lenni, es mocival :)
Na akkor mi lesz ma?
... és mocival jön egyáltalán valki?