Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De jól néz ki, Gratula! Bár egy japán blokkot beleszereltem volna, csak a megbízhatóság kedvéért.
Cavalli GYonyoru a paripad
Motornál még nem, de autónál a kulcs volt a hibás :)
Ez egyszerűen gyönyörű lett! Gratulálok Cavalli!
Hali,

Reggel egy kis megallas utan rendetlenkedett a moci. Kulcs berak, ellenorzes vegigmegy es immob. lampa folyamatosan vilagit. Persze onindito nem indult. ezt eljatszottam 3x aztan gondoltam megforditom a kulcsot. Igy mar indult. Talalkozott mar ilyennel valaki?
ez jó volt
te ilyen láncspré fetisiszta lehetsz
Tegnap este Goo-val elgurultunk a bolthoz. Cavalli, veled beszélgettem? (száraz lánc-spray, motoros csizma... )

Srácok, érdemes egy pillantást vetni a hímzett nyeregre!
A technika egy kirakatban várja a kedves, nyálát csorgatni vágyó motorfanokat. Mellette egy 999 ékeskedik.

Állat a kirakatod Cavalli, a két kedvenc motorom szemez benne egymással. A kirakatbajnokságon nálam No. 1. !
Milyen oldalrol beszelsz? :)
szia!
ha esetleg lenne kedved írni egy cikket a motorról/az átalaításról, szívesen kitennénk a kluboldalon. tökéletes tartalom oda.
quasimoto :)
Üdv Cavalli

Nagyon sirály lett a gép .
Gratula használd egészséggel .
Hali mindenki!
Cavalli bácsi, király a gép!
Szép a moci! ez az üzlet holvan?
Szevasztok!

Elkészült a gépem, jó sokat tököltünk vele, de sajnos negm volt időm dolgozni rajta. Még most is van pár apróság ( rendszámtartó felszerelés, hátsó index, kuppl + fékolajtartáy ) de már látszik, hogy mi lett belőle. Azért csináltam mert mindig is szerettem volna egy Monstert a saját ízlésem szerint elkészíteni, anélkül, hogy a klasszikus Monster jegyeit elveszíteni, illetve, hogy a kis országunkban végre ne csak Harley motorokat reszeljenek. Az átalakítás mélyreható volt, gyakorlatilag nem sok széria alkatrész maradt és nagyon figyeltünk arra, hogy a motor ne csak szép legyen ( ami ugyebár szubjektív ) hanem technikailag is jobb legyen mint a gyári. Ez nagyon jól sikerült, a motor futóműben és motorteljesítményben, a leadás módjában is kiváló ( 89LE - 7500 ford - on + 98 Nm 5400 ford - on ), rendkívül szórakoztató. Aki szeretne konkrétumokat az átalakítással kapcsolatban vagy valamely alkatrésszel kapcsolatban ( minden ami rajta van nálunk megvehető ) szívesen írok neki. Megtisztelnétek a véleményetekkel!

Ciao!

Cavalli
Korabbi vasakrol tettem fel kepet. Mar, ha valakit erdekel...
Cavalli!
Találtam JE dugószettet 320 dollárért újonnan.
Láthattál engem, ma arra jártam.
szia! nem téged láthattalak ma du.5-6körül érden a 6os uton,
Cavalli!
Itt van amiről beszéltem:
http://www.visi.com/~moperfser...
Gratula

Nagyon szép a gép . Én is Pécsről hoztam haza a sajátot . Remélem sok örömteli kilométeretek lesz együtt . Sok szerencsét hozzá használd egészséggel
tényleg nagyon szép a gép
szurkolok, hogy _minden_ jól menjen :)
Lehet vaddiszno modjara kozlekedtek vele az olaszok. Ebben az esetben viszont nagyon is elkepzelheto, hogy mielott eladtak kicsit reszeltek rajta. Kopott lanckerekkel es szejjelgyilkolt lanccal, az egyebkent is pango Ducati piacon meg kevesebb lenne az esely. (es nagyon bizom benne, hogy nem estek vele hanyatt es azert a szep kulcsin es az uj alkatreszek)
Bár azt nem értem, hogy miért kellett gumi+láncszettcsere 8400 km-nél...