A két lyuk közötti távolság 34 mm ( a furatok középpontjától mérve).
A képen láthatsz még minden lemezdarab végén egy "távtartót", amiben a menet van. Ennek magassága
10 mm.
stafford,996sps,S2R!
Sziasztok!
Talán ti tudnátok nekem segíteni! Sikerült vennem hasidomot,de nincs hozzá konzol. Meg tudnátok nekem mondani,hogy hány mm a lyuktáv azon a kis lemezdarabon? Ha lenne pontos méretem legyártanám!
köszi
Kerestek itt többen ducati monsterhez /620-hoz/
hátsófarkat, rendszámtartót, sárvédőt,
kaptam németből bontóból árajánlatot.
/~10€+10€+25€/új/ +20€posta/
Ha valakinek kell rendelek többet is a postaköltség többfele osztódik.
Vagy ha tudtok olcsóbb forrást szóljatok, Köszi!
basszus ezt nem hallottam még
Mindenesetre szívesen hallgatnám őt, amikor közvetíti ahogy egy Scud rakétával próbálnak megsemmisíteni egy riportermikrofont, amit épp a Palik igazgat fel a Czollner fejére...
Nagyon jól motorozik, de én nagyon utálom ezt a majomképű Hagát.
Viszont ilyen egy igazi háború. Csak azt nem tudom, hogy amikor majdnem nekiment, már látszott, hogy nem tudja megelőzni, akkor mért a bánatos picsáért kellett ezt. De azt hiszem, én ezt nem érthetem.
Ez állati volt. Biaggit sajnálom, de nagyon.
Ülünk még idén motorra, uraim?
Üdv.
tóthpeti.
A telószámom: 0630/9792641.
A két lyuk közötti távolság 34 mm ( a furatok középpontjától mérve).
A képen láthatsz még minden lemezdarab végén egy "távtartót", amiben a menet van. Ennek magassága
10 mm.
Sziasztok!
Talán ti tudnátok nekem segíteni! Sikerült vennem hasidomot,de nincs hozzá konzol. Meg tudnátok nekem mondani,hogy hány mm a lyuktáv azon a kis lemezdarabon? Ha lenne pontos méretem legyártanám!
köszi
Nekem konkrétan üléstakaró idom kellene, arra is tudsz vmi jó árat?
Üdv!
hátsófarkat, rendszámtartót, sárvédőt,
kaptam németből bontóból árajánlatot.
/~10€+10€+25€/új/ +20€posta/
Ha valakinek kell rendelek többet is a postaköltség többfele osztódik.
Vagy ha tudtok olcsóbb forrást szóljatok, Köszi!
Köszi, de már van egy szép darab rajta. lsd. a 3630-as hozzászólást.
Goo! figyu a Motard: http://www.youtube.com/watch?v...
Engem lehet érdekelne a dolog .
http://www.youtube.com/watch?v...
Mindenesetre szívesen hallgatnám őt, amikor közvetíti ahogy egy Scud rakétával próbálnak megsemmisíteni egy riportermikrofont, amit épp a Palik igazgat fel a Czollner fejére...
Mi kint leszünk!(Csicseri,Gábor,Gizi,talán Fater,Ernő)
Természetesen csak ha az időjárás engedi!
Ciao
Amugy rafting allat volt meg a 6 fokos viz ellenere is :) Ajanlom mindenkinek ezt a sportot!
Elvileg vasárnap nyíltnap a hungaroringen! Kik várhatóak? Persze csak ha jó idő lesz.
Viszont ilyen egy igazi háború. Csak azt nem tudom, hogy amikor majdnem nekiment, már látszott, hogy nem tudja megelőzni, akkor mért a bánatos picsáért kellett ezt. De azt hiszem, én ezt nem érthetem.
Ez állati volt. Biaggit sajnálom, de nagyon.
Ülünk még idén motorra, uraim?
Üdv.
tóthpeti.