Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen!
Szia Tomi!
A telószámom: 0630/9792641.
Devy!

A két lyuk közötti távolság 34 mm ( a furatok középpontjától mérve).
A képen láthatsz még minden lemezdarab végén egy "távtartót", amiben a menet van. Ennek magassága
10 mm.
Akkor ok! Úgy is mennem kell majd hozzád tavasszal! Lenne egy nagyobb szervíz,33000 km van benne,mit kell ilyenkor csinálni rajta?
Én gyártottam nekik is.
Oké Zsozsek .A riga deltás szövegtöl beszartam.MMS-t kuldök ha tudom a számod.Van nyomolapom DUCATI PERFORMANCE feliratu is. 25 forint
stafford,996sps,S2R!
Sziasztok!
Talán ti tudnátok nekem segíteni! Sikerült vennem hasidomot,de nincs hozzá konzol. Meg tudnátok nekem mondani,hogy hány mm a lyuktáv azon a kis lemezdarabon? Ha lenne pontos méretem legyártanám!
köszi
06209170442 udv desmodoki
Szia!
Nekem konkrétan üléstakaró idom kellene, arra is tudsz vmi jó árat?
Üdv!
Kerestek itt többen ducati monsterhez /620-hoz/
hátsófarkat, rendszámtartót, sárvédőt,
kaptam németből bontóból árajánlatot.
/~10€+10€+25€/új/ +20€posta/
Ha valakinek kell rendelek többet is a postaköltség többfele osztódik.
Vagy ha tudtok olcsóbb forrást szóljatok, Köszi!
Szia!
Köszi, de már van egy szép darab rajta. lsd. a 3630-as hozzászólást.
erről a gépről nem tok belpni, de majd bekukkantok.

Goo! figyu a Motard: http://www.youtube.com/watch?v...
Szia Doki!
Engem lehet érdekelne a dolog .
megcsináltam ám mindent, amit kértél fejlesztésnek :) a fórum egész végleges formában van!
mikor találkozhatunk veled?
basszus ezt nem hallottam még
Mindenesetre szívesen hallgatnám őt, amikor közvetíti ahogy egy Scud rakétával próbálnak megsemmisíteni egy riportermikrofont, amit épp a Palik igazgat fel a Czollner fejére...
Helló mi!?
Mi kint leszünk!(Csicseri,Gábor,Gizi,talán Fater,Ernő)
Természetesen csak ha az időjárás engedi!
Ciao
Ooo, mi multkor a melegfelvonulasba futottunk bele, ahol mar tobb volt a konnygaz a levegoben mint sima levego :)

Amugy rafting allat volt meg a 6 fokos viz ellenere is :) Ajanlom mindenkinek ezt a sportot!
Sziasztok!
Elvileg vasárnap nyíltnap a hungaroringen! Kik várhatóak? Persze csak ha jó idő lesz.
Nagyon jól motorozik, de én nagyon utálom ezt a majomképű Hagát.
Viszont ilyen egy igazi háború. Csak azt nem tudom, hogy amikor majdnem nekiment, már látszott, hogy nem tudja megelőzni, akkor mért a bánatos picsáért kellett ezt. De azt hiszem, én ezt nem érthetem.
Ez állati volt. Biaggit sajnálom, de nagyon.
Ülünk még idén motorra, uraim?
Üdv.
tóthpeti.
link miárt nincs még itthon egy ducati superbike-om:
Király nagyon!
Wow!