Én nem annyira értem ezt a népítéletet... Ütötte, vágta, szarrá törte és tönkrement. Most mi ebben a fura?
Nem értek az offroad-ozáshoz, de talán nem azt jelenti h minden buckán odabasszuk a gépet. Vagy igen?
Hát az 550-es valóban nem egy sikerült darab. Volt egy haveromnak, kb. hasonló eredménnyel. Aztán elcserélte egy Factoryra, s arra azt mondta, hogy az eddigi legjobb motorja. Előtte volt CBR 1000 is. De gondolom, Te is megnézted a Factorykról szóló népítéleteket, amik önmagukért beszélnek!
Egyébként ma mentem egy kört a Dukival, s mind jobban élvezem! Eszméletlen vaddisznó. Jövőre becsusszanok valamelyik japó tesztnapra, megpróbálok egy új 1000-est, mindegy melyiket a 4-ből, úgyis egyformák. Kíváncsi vagyok, hogy összehasonlítható-e az élvezet? Persze, előre tudom, hogy nem!
Bocs,h csak úgy belevau,de muszály leírni milyen jó volt a vasárnapi meccs Gizivel . Amikor kiértünk délután pont melléjük tanyáztunk le,úgyh dumálgatni is tudtunk,na meg csorgathattam a nyálam a sok dukira. Rajtam ducati-s póló , zokni,még a hátizsákom is az ,már csak a motor hiányzik. Bár legalább hengerből ugyannyi van. Szóval kb a 3. menetben "összefutottunk" a pályán, elkezdtem Gizi után menni,de elengedtem,mert a motorjától az enyémből nem hallottam semmi, és rohadtul durrogott. Na a 4.menetben megint összefutottunk,elkezdtem utána menni,annak ellenére,h kész voltam a durrogástól , és kergettem egy körön át,a célegyenesben mellémentem de a végén rövidebbet fékezett. Utána megint loholtam mögötte, kanyarokban 30-40 centire. Láttam,h a gyors balosban és az utána lévő jobbos kombinációban gyorsabb vagyok,úgyh erre rá is készültem a köv körben. Sikerült is...szélesebben kezdtem a balost,úgyh gyorsabban érkeztem a jobbosra, be is tudtam szúrni neki. Utána ő vett üldözőbe.Talán 1-2 kör múlva visszanéztem nőtt közöttünk a táv,úgyh bevártam,de hamar odaért mögém,és megint mentünk együtt. Utána a forgalom miatt a pályán annyira nem tudtunk együtt menni,de így is jó volt. Menet végén amikor lejöttünk mindketten vigyorogtunk mint a vadalma,úgy nagyon jól sikerült sztem.
Remélem jövőre is összefutunk és akkor sikerül egy 749-el üldöznöm
Sorry,ha kicsit hosszú volt és a kutyát nem érdekli,de most fordult elő először,ha azonosak voltak az erőviszonyok és nagyon élveztem!
Nincs valakinek egy "Csináld magad" szervíz könyve vagy valami hasonló 749-hez?
2005 modell
Köszi