Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Nincs valakinek egy "Csináld magad" szervíz könyve vagy valami hasonló 749-hez?
2005 modell

Köszi
Én nem annyira értem ezt a népítéletet... Ütötte, vágta, szarrá törte és tönkrement. Most mi ebben a fura?
Nem értek az offroad-ozáshoz, de talán nem azt jelenti h minden buckán odabasszuk a gépet. Vagy igen?
Hát az 550-es valóban nem egy sikerült darab. Volt egy haveromnak, kb. hasonló eredménnyel. Aztán elcserélte egy Factoryra, s arra azt mondta, hogy az eddigi legjobb motorja. Előtte volt CBR 1000 is. De gondolom, Te is megnézted a Factorykról szóló népítéleteket, amik önmagukért beszélnek!
Egyébként ma mentem egy kört a Dukival, s mind jobban élvezem! Eszméletlen vaddisznó. Jövőre becsusszanok valamelyik japó tesztnapra, megpróbálok egy új 1000-est, mindegy melyiket a 4-ből, úgyis egyformák. Kíváncsi vagyok, hogy összehasonlítható-e az élvezet? Persze, előre tudom, hogy nem!
Beszámítani nem tudok, lassan érkezik a hypermotard kell a pénz. A hirdetést köszönöm rendes Tőled!
toled is megkerdem: nem szamitasz be egy 2005-os 620ast?

egyebkent utolagos engedelmeddel itt feltuntettem a vizsga lehetoseget
Helló mi!?
Bizony nagyot mentünk!
Jövőre megismételjük csak gyorsabban!
Ciao
Nekem van egy eladó gumim, de sajna csak motorral együtt tudom odaadni.

Ha valakit esetleg érdekel egy 2007-es Monster 695 Dark, 4000 km-rel, 1.4M-ért elvihető. Érd.:302510567

És ha valakinek műszaki vizsgára van szüksége, nyugottan hívjon, mindent megoldunk.
Cső! Nem tud valaki monster 695-re egy használt hátsó gumit, ami még ezt a szezont kibírja?(1500-2000 km)
bodaandrasXgmail.com
huh. megint

sztkkuka kukac gmail pont com
szegeny sracot beiratnam altalanos alsoba egy kis iraskepet tanulni. elvalasztas tordeles, ures sorok. kellemes az ilyent olvasni. ütném bottal
Privatban. Dobj egy emilcimet.
Hali Végbéla, ezt nem én írtam, de igaz lehet:
http://totalbike.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=
79132
Üdv!

Bocs,h csak úgy belevau,de muszály leírni milyen jó volt a vasárnapi meccs Gizivel . Amikor kiértünk délután pont melléjük tanyáztunk le,úgyh dumálgatni is tudtunk,na meg csorgathattam a nyálam a sok dukira. Rajtam ducati-s póló , zokni,még a hátizsákom is az ,már csak a motor hiányzik. Bár legalább hengerből ugyannyi van. Szóval kb a 3. menetben "összefutottunk" a pályán, elkezdtem Gizi után menni,de elengedtem,mert a motorjától az enyémből nem hallottam semmi, és rohadtul durrogott. Na a 4.menetben megint összefutottunk,elkezdtem utána menni,annak ellenére,h kész voltam a durrogástól , és kergettem egy körön át,a célegyenesben mellémentem de a végén rövidebbet fékezett. Utána megint loholtam mögötte, kanyarokban 30-40 centire. Láttam,h a gyors balosban és az utána lévő jobbos kombinációban gyorsabb vagyok,úgyh erre rá is készültem a köv körben. Sikerült is...szélesebben kezdtem a balost,úgyh gyorsabban érkeztem a jobbosra, be is tudtam szúrni neki. Utána ő vett üldözőbe.Talán 1-2 kör múlva visszanéztem nőtt közöttünk a táv,úgyh bevártam,de hamar odaért mögém,és megint mentünk együtt. Utána a forgalom miatt a pályán annyira nem tudtunk együtt menni,de így is jó volt. Menet végén amikor lejöttünk mindketten vigyorogtunk mint a vadalma,úgy nagyon jól sikerült sztem.
Remélem jövőre is összefutunk és akkor sikerül egy 749-el üldöznöm

Sorry,ha kicsit hosszú volt és a kutyát nem érdekli,de most fordult elő először,ha azonosak voltak az erőviszonyok és nagyon élveztem!

Berik
2004 SBK (hogy melyik futam, az passz)
Nori Haga 999 nyergében érkezik a szalonnázó checkpoint-hoz
Ja m
Hat ez meg milyen verseny? :)
úristen!
de nem eproN :)
sztkkukaXgmail.com

X=@,csak nem akarom nagyon kiirni, mert a spamok felfalnak
akkor pontosan hova is? :D
Nem akarok kukacoskodni, de a régiekben még tényleg EPROM volt ami nem elektromosan törölhető
Üdv!
Van Ducati tulaj heves megyében esetleg Eger környékén szivesen találkoznék vele,velük dumcsizhatnánk,össze szedhetnénk pár bogarat közösen stb.
Hali,

A pontos neve EEPROM (Electrically Erasable Programmable Read-Only Memory). Nem kukacoskodni akarok csak hatha valaki ra akar keresni neten...
képet képet