Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából semmi baja,csak következne a nagyszervíz: vezérműszíj,szelephézagáll.,stb.
Nem tudjátok mennyiért csinál egy ilyet a Doki?
Én is monsteres lettem. 620. ie. piros, fehér csíkkal.

tud valaki jó kis kipuffogót ajánlani rá, ár érték jó legyen , na meg a hangja az nagy és sok basszussal

ja és szeretném újrafújatni, a fehér csík és a ducati feliratmatricázást hol tudom beszerezni? és kéne rövid farok is és hasidom is .erre van ötletetek? még egy dolog, miyen kormányt keressek rá ami vagányan fog kinézni,

találka lesz valahol még idén?

köszi
Jipi
Devy miért mi a baja a gépnek?
Köszi szépen! Úgy is vinni akarom a gépet a Dokihoz!
Pestiek: valakinek van kedve gurulni egyet ma délután?
Ma még belefér, hétvégére stabil esőket írnak.
15-ért hoz a Desmodoki is neked Itáliából. Furioso-t kerülném...
Úgy tudom, kb. 2 hónap múlva megy megint ki alkatrészért.
Hívd fel, ha gondolod, mert van más alkatrésze is k*rva jó áron, amit akár fel is szerel neked, ha kell. Én is nála intézem majd a ledes lámpát, ha eljutok odáig.
Itt a száma: 20/917-0442
Köszi! Éppen ilyenre gondoltam!
És rövid farok idomot hol lehet venni?
aszta
hát ezt én sem szívelném
Apropó hátsó lámpa

Nekem a fehér búra egy malagutiról való . Egy ledes izzóval nagyon baba csak a rendszám világításom bajos mivel le van vágva a farka .
Üdv Astrx .

Glp kukac freemailes pont hu

Előre is köszi a segítséget .
( Jó lenne valami hangot varázsolni a gépnek mert unom a haverok 600as sornégyes suzuki-ját hallgatni . )
Hello Devy.
Köszönöm
Ez LED-es lámpa. Én a Ducati Wolfnál (most már Furioso) vettem 15 000 Ft,- ért. Kicsit cseles, mert a csatlakozója kör keresztmetszetű, a gépemé pedi lapos gyárilag, de egy csillag csavarhúzóval meg lehet oldani. Remélem nem fog szétcsúszni.
http://tutilampa.extra.hu/duca...

Hátha valaki ilyeneket keres:
Zolzozo!
Király a hátsó lámpád! Hol lehet ilyet venni?Ledes vagy csak búra?
lehet hogy tunnék dobot.
dobsz egy mail-címet?
Szia ZDM 748. A kipufogót nem szeretném eladni. Sokat vadásztam rá és örültem neki, mint a bizonyos majom. Az azon kívüli alkatrészek eladók.
Üdv zolzozo .

A kipufogó érdekelne . Mi lenne a kikiáltási ár ?
Custom 996 --- 996 :)
Sziasztok! Van pár eladó alkatrészem Monsterhez, és jó lenne ha valaki hasznát tudná venni, nem csak a tárolóban állna. A a képen látható minden alkatrész a kipufogókon kívül, ami egy db bal oldali lábtartó konzol, egy vázvég vagy mi, és 4 db gyári indexbúra. Az árat kialakítjuk.
Mit lehet tudni arról a fehér Monsterről? Milyen motor hajtja? Azt hittem nehéz lesz megbarátkozni ezzel az új formavilággal, de elég hamar sikerült.
ha veszel ra valami izmosabb durrantot, lehet 15-25 ezer forint kozott kapni tipusspecifikus db killer nevu cuccot, amit csak bepattintasz a cso vegebe, es szep csendes a motor. ha meg hazajottel, kicsavarod, e smehet az uvoltozes
Az első Debrecenben a KPM-nél volt, ott be sem kellett indítani,a második pedig Hajdúnánáson a vizsgabázison, ott meg már kinn vártak a kapuban,mert be voltam jelentve időre. Megérkeztem nagygázzal,körbenyálazták a motort,aztán mondta az öreg,hogy mindjárt hozza a papírokat és mehetek! És még jattolni sem kellett! Nyugaton elég sokat járok,bár sajnos csak autóval,de ott is sok a hangos motor. Viszont az igaz,hogy hátrányból indulunk,csak mert Magyarok vagyunk!
És hol vizsgáztattad? Ez közérdekű információ!
Azért a műszaki vizsgán vagy az osztrák országhatáron átmenni nem ugyanaz.
Én még ugyan nem tapasztaltam, de két hónapja szándékoztam Ausztriába menni motorral, s többen lebeszéltek róla az alábbiak miatt:
Ott ha bemérik a zsernyákok a motorod hangját, és az átlépte az ottani határértéket, és nem tudod ott helyben lekussolni, akkor biza tolhatod a határ felé. Tehát ezt csak hallottam pár embertől, a valóság lehet hogy nem ilyen drasztikus, de az sem kizárt, hogy méginkább az (ha meglátja, hogy magyar vagy...), de sztem érdemes a hangtompításról előtte gondoskodni. Pénzbírságról nem is beszélve.
Szia Tibi!
Először is gratulálok és üdv. a klubban!
A kipufogórol annyit tudok mondani,hogy nekem gyári Remus rendszer van rajta,nagyon állat a hangja és így ment át a műszakin már kétszer is!
Sziasztok!

Udv minden Ducatista-nak! Aprilis ota vegre testkozelbol imadhatom a markat, egy Monster 620 boldog tulajdonosa vagyok. Eddig csak olvastalak Benneteket, ami miatt irok: "szakmai" kerdesem lenne. A gyari kipuff hangjat szeretnem egy kicsit "izmositani", olyan modon, hogy szukseg eseten (nyugati hatar atlepese, muszaki vizsga) visszaalakithato legyen. Van erre vmi otletetek, esetleg mar megvalositott megoldas?
Elore is koszonom!
Udv,
Tibor
nem forog a nyomolap! :)