Hello gáltamás
Tavasszal vettem egy 98as St2est.Nagyon jó gép csupán annyi gondom van vele hogy van egy kis olaj szivárgásom az alsó hengernél.Nem akarok hülyeséget írni de szerintem a hengerfej tömítésem ereszt.Múltkor voltam a fórumos srácokkal a Balatoni túrán és Ők ajánlottak hogy bátran forduljak Hozzád.Amúgy most lessz benne 40ezer km.Megadták a tel.számodat de szerintem rosszul mert nem tudlak felhívni.Ha van rá lehetőség légyszi küld el az emil cimemre.
bozsokiroland@freemail.hu
Előre is köszi!
astrx!
Szerintem Sanyibácsi se az igazi,ő is mondott néha nagyon nagy ostobaságokat."Senna uralja a pályát,egyébként jövő hétvégén,négyesfogat hajtó bajnokság lesz kalocsán" Valami ilyesmi. Szerintem ez a Gábor gyerek aki igazán ért az f1-hez.
Biztos lenne, de nem biztos hogy lecserélnék jobb kommentátorra.
Ugyan ez van az F1 közvetítéseken: a félkegyelmű Gyula gyerek és a mindentudó Palik doktor már évek óta teszi magát nevetségessé a megnyilvánulásaikkal, miközben élvezhetetlen a futam a bárgyúságok és sületlen poénok miatt.
Van egy - szerintem nagyszerű - Dávid Sándorunk, aki bár "idősebb", de évtizedek óta benne van az iparban, és csak olykor-olykor hallani a hangját.
Szeva Béla. Desmodoki vagyok és van egy kuplung fedelem 1098 feliratu arany szinu a motorodra.MMS-t kuldök csak nemtudom a számod,persze ha érdekel.OLCSO ÉS SENKINEK SINCS MÉG.0620170442
Goo-val mi belefutottunk a menekülő tömegbe
Először gyanús volt, hogy könnyezik a szemem, csíp a levegő, aztán csak bevettük a kanyart egy olyan utcába, ahol felénk rohant a tömeg, mögöttük könnygázfüst, vízágyú... Nem volt egyértelmű a menekülés sikere, egyirányú utcában fordulj meg úgy, hogy emberek rohannak melletted.
De aztán jó volt, mert nyugodtan lehetett nyelezni a városban
köszi a segítséget srácok. a rizoma kprmány az vagányan néz ki? ez a legjobb rá? más alternatíva?
a kipuffogónak mindenki a tremignonit használja. kicsit sokallom érte a pénzt. nincs más ami helyette mehetne?miért csak ezt használjsa mindenki? ez a legjobb?
Nem bírtam tovább úgyhogy felültem a lóra és gondoltam megyek egy kört a városban.
De hát kezdődik a banzáj már megint, a rendőrök lezárták egyszer csak a belvárost és mindenhonnét ők villogtak meg szirénáztak, nem maradt más mint sarkon és hata.
Még aza szerencse, hogy egyik hétvége superbike másik hétvége motogp.
nem?
Ezt a videot küldöm minden Ducati tulajdonosnak!