Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://auto.indavideo.hu/video...
Ezt a videot küldöm minden Ducati tulajdonosnak!
üssetek, de én szeretem a palik kozvetiteseit
kösz.olasz picasso műve.ezért szerettem bele.
Hello gáltamás
Tavasszal vettem egy 98as St2est.Nagyon jó gép csupán annyi gondom van vele hogy van egy kis olaj szivárgásom az alsó hengernél.Nem akarok hülyeséget írni de szerintem a hengerfej tömítésem ereszt.Múltkor voltam a fórumos srácokkal a Balatoni túrán és Ők ajánlottak hogy bátran forduljak Hozzád.Amúgy most lessz benne 40ezer km.Megadták a tel.számodat de szerintem rosszul mert nem tudlak felhívni.Ha van rá lehetőség légyszi küld el az emil cimemre.
bozsokiroland@freemail.hu
Előre is köszi!
astrx!
Szerintem Sanyibácsi se az igazi,ő is mondott néha nagyon nagy ostobaságokat."Senna uralja a pályát,egyébként jövő hétvégén,négyesfogat hajtó bajnokság lesz kalocsán" Valami ilyesmi. Szerintem ez a Gábor gyerek aki igazán ért az f1-hez.
Ember! micsoda tankod van!
Biztos lenne, de nem biztos hogy lecserélnék jobb kommentátorra.
Ugyan ez van az F1 közvetítéseken: a félkegyelmű Gyula gyerek és a mindentudó Palik doktor már évek óta teszi magát nevetségessé a megnyilvánulásaikkal, miközben élvezhetetlen a futam a bárgyúságok és sületlen poénok miatt.
Van egy - szerintem nagyszerű - Dávid Sándorunk, aki bár "idősebb", de évtizedek óta benne van az iparban, és csak olykor-olykor hallani a hangját.
Cső Tomi!
Megvan,odaathatom,de már van neki.
Zsola tudod a Vbéla számát?
Szeva Béla. Desmodoki vagyok és van egy kuplung fedelem 1098 feliratu arany szinu a motorodra.MMS-t kuldök csak nemtudom a számod,persze ha érdekel.OLCSO ÉS SENKINEK SINCS MÉG.0620170442
Csics!
Pedig biztos találnának hozzáértőt.Ez a V Feri gyerek az eurosport ezermestere,mindenhez ért,semmit se tud.
Igen! És úgy vezet,hogy volt idén vagy hat nullázása!
köszi
Óbuda
Goo-val mi belefutottunk a menekülő tömegbe
Először gyanús volt, hogy könnyezik a szemem, csíp a levegő, aztán csak bevettük a kanyart egy olyan utcába, ahol felénk rohant a tömeg, mögöttük könnygázfüst, vízágyú... Nem volt egyértelmű a menekülés sikere, egyirányú utcában fordulj meg úgy, hogy emberek rohannak melletted.
De aztán jó volt, mert nyugodtan lehetett nyelezni a városban
Na ilyenkor szembesülök azzal, hogy sznob vagyok: azért kellett nekem a 1098-as, mert ezzel veri Bayliss a japókat!
Sziasztok!

Találtam egy új oldalt, szerintem jó, hívjatok meg rá minnél több embert!

Az oldal: www.motorosokk.com
üdv mindenkinek.

Tavasz óta én is a táborhoz tartozom,gondoltam megmutatom a szerelmem.
a holnap sajnos nem jó.
mennék, köszi a meghívást, de rokonlátogatás van nálunk. most nem kapok kimenőt:))

amúgy hol van ez a doki helyileg?
köszi a segítséget srácok. a rizoma kprmány az vagányan néz ki? ez a legjobb rá? más alternatíva?
a kipuffogónak mindenki a tremignonit használja. kicsit sokallom érte a pénzt. nincs más ami helyette mehetne?miért csak ezt használjsa mindenki? ez a legjobb?
Csá!

Nem bírtam tovább úgyhogy felültem a lóra és gondoltam megyek egy kört a városban.
De hát kezdődik a banzáj már megint, a rendőrök lezárták egyszer csak a belvárost és mindenhonnét ők villogtak meg szirénáztak, nem maradt más mint sarkon és hata.
Még aza szerencse, hogy egyik hétvége superbike másik hétvége motogp.
nem?
Hali
Ö valóban borzalmas fingja sincs mitörténik ! Egyszer már állt motor mellet és azota szakértő mit Böröczky aki már 40éve fotózkodik mindenkivel.
A Várhegyi alúlmúlhatatlan! "a japán motorok négyüteműek,a ducati kétütemű"
ne hidd hogy az angol jóbb!