Na ez a Helló mi!?
Míg 99 százalékban biztos, hogy Haga jövőre Bayliss helyét fogja elfoglalni a Ducatinál. A Yamaha még próbálkozik Nitro Norinál, de Davide Tardozzi, a Ducati gyári alakulatának a vezetője már közölte, hogy megtörtént a szóbeli megállapodás.
Ciao
Ui:Ja,és Bayliss gyerte a Super pole-t!
Helló mi!?
Mindig mondtam,hogy Bayliss egy Isten!Megint nagyot ment az edzésen!
Super pole ma 16:00-kor,holnap 12:00-kor és 15:30-kor verseny a SBK tv-én!
Ciao
Nem tudom ki tud róla, hogy október 5-én Szentkirályszabadján a repülőtéren motoros oktatás lesz amit a rend őrei tartanak. Ha az időjárás is úgy akarja, akkor egy haverommal valszeg megyünk. Van valakinek kedve jönni?
szia Jipi!
6000km, pár hónapos nagymotorjogsi, szerelem; nálam is ez a diagnózis
Holnap tervezek egy utat a Desmodokihoz, és meg tudom neked ezeket kérdezni.
Kicsit jobban járnál... Ha érdekel, hívj!
De ha van kedved, gyere te is, csak hogy ne én győzködjelek.
Kipufogót tudsz venni több helyen is, de az ebay-en a legolcsóbb. A csíkot egy jó fényező profin megfesti. A tankon lévő ducati feliratot beviszed pen drive-on egy dekoros céghez és kivágják neked. Farokidom passz. Hasodomot kb. 15 ezerért, Rizoma kormányt 15-20 ezer között kapsz.
szia!
Aha, én voltam tegnap is, épp mentem a Tomihoz. Jó nagy dugó volt arrafelé, nem irigyellek benneteket.
A Balassiban lakom, pont a ház előtt állt akkor a masina.
Tegnap láttalak a városban. Árpád hídra hajtottál fel a Népfürdő utcánál, mi meg ott araszoltunk az asszonnyal kasztniba zárva. Csak egy villanásra láttalak, de a hang meg a színek alapján nem lehetett más :)
Ma meg láttam parkoni a motorodat a Balassi Bálint utcában (asszem az van ott a Kossuthnál). Arrafelé dolgozol? Ha motorral lettem volna megállok és csörgök, de megint csak a négykerekűvel voltunk...
szia!
Nem bírtam otthon maradni, hát elmentem Vác felé, de annyira hülye idő volt, hogy visszafordultam, oszt csá motorozás.
Nem hinném, hogy ne lenne még ezután jó idő valamikor, csak összejön egy kellemes kis őszi csapatás.
Szóval nem maradtál ma ki semmiből.
Astrx!
Na gurultál valamerre?
Én most értem haza, de a budai oldalon már igencsak esett.
Azért remélem még Októberben lesz alkalmas hétvége!
Csaknem záródott le ennyivel ez a nyár, nem?
Köszi a segítséget . Hétfőn keresni fogom a kidörrentövel kapcsolatban . Meg egy szelep hézad ellenőrzés sem ártana . De ezt majd megbeszélem vele . Még egyszer köszi a segítséget . Üdv
A eurosport leadja mind a két futamott élőben !
Míg 99 százalékban biztos, hogy Haga jövőre Bayliss helyét fogja elfoglalni a Ducatinál. A Yamaha még próbálkozik Nitro Norinál, de Davide Tardozzi, a Ducati gyári alakulatának a vezetője már közölte, hogy megtörtént a szóbeli megállapodás.
Ciao
Ui:Ja,és Bayliss gyerte a Super pole-t!
Igen,és ha megtartaná holnap a 101 pontos előnyét akkor 3X VB.
Mindig mondtam,hogy Bayliss egy Isten!Megint nagyot ment az edzésen!
Super pole ma 16:00-kor,holnap 12:00-kor és 15:30-kor verseny a SBK tv-én!
Ciao
6000km, pár hónapos nagymotorjogsi, szerelem; nálam is ez a diagnózis
Holnap tervezek egy utat a Desmodokihoz, és meg tudom neked ezeket kérdezni.
Kicsit jobban járnál... Ha érdekel, hívj!
De ha van kedved, gyere te is, csak hogy ne én győzködjelek.
http://www.vatera.hu/ducati_mo...
Kipufogót tudsz venni több helyen is, de az ebay-en a legolcsóbb. A csíkot egy jó fényező profin megfesti. A tankon lévő ducati feliratot beviszed pen drive-on egy dekoros céghez és kivágják neked. Farokidom passz. Hasodomot kb. 15 ezerért, Rizoma kormányt 15-20 ezer között kapsz.
Egyszer megjárjuk.
Nincs valakinek egy felesleges iwiw meghívója? Bár nem nekem kell,hanem egy barátnőmnek!
Esetleg ha van: vivi9010@citromail.hu
Aha, én voltam tegnap is, épp mentem a Tomihoz. Jó nagy dugó volt arrafelé, nem irigyellek benneteket.
A Balassiban lakom, pont a ház előtt állt akkor a masina.
Tegnap láttalak a városban. Árpád hídra hajtottál fel a Népfürdő utcánál, mi meg ott araszoltunk az asszonnyal kasztniba zárva. Csak egy villanásra láttalak, de a hang meg a színek alapján nem lehetett más :)
Ma meg láttam parkoni a motorodat a Balassi Bálint utcában (asszem az van ott a Kossuthnál). Arrafelé dolgozol? Ha motorral lettem volna megállok és csörgök, de megint csak a négykerekűvel voltunk...
Nem bírtam otthon maradni, hát elmentem Vác felé, de annyira hülye idő volt, hogy visszafordultam, oszt csá motorozás.
Nem hinném, hogy ne lenne még ezután jó idő valamikor, csak összejön egy kellemes kis őszi csapatás.
Szóval nem maradtál ma ki semmiből.
Na gurultál valamerre?
Én most értem haza, de a budai oldalon már igencsak esett.
Azért remélem még Októberben lesz alkalmas hétvége!
Csaknem záródott le ennyivel ez a nyár, nem?
Lásd lentebbi post:
[3919] ma 14:39
Köszi a segítséget . Hétfőn keresni fogom a kidörrentövel kapcsolatban . Meg egy szelep hézad ellenőrzés sem ártana . De ezt majd megbeszélem vele . Még egyszer köszi a segítséget . Üdv
Petya......