Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezzel talán nagyobbat robbantottak volna, mint a 696-tal
állat
mindkettőre
szia!
Ez most olyan, hogy vagy összejön valami gurulás spontán, vagy nem. Ilyen kiszámíthatatlan időjárás mellett nem merek tervezni...
Van egy ötletem, merre csapathatnánk viszont, ha lesz rá mód a hétvégén, de majd akkor megduma.
A sporttal még várok, egyelőre a Monster a szerelem, csak kialakulóban vannak egyéb igényeim, amik a sport felé húznak. Majd idővel rájövök. Amúgy megdöbbentő a motor, néztem. És köszi!
Hétvégén elmehetnénk viszont a Gál Tomihoz, ha olyan idő lesz. Szombat vagy vasárnap ráérsz?
Hobby 3D-s nem is olyan rossz elgondolasai :D
Bocsi : melyik
Ö is meg Tomi is azt mondták, hogy nagyon kemény.
Aztán, hogy a szó mejik értelmére gondoltak nemtom!
olyan kényelmes volt neki, hogy azóta sem bír puha ülésre ülni :)
Csá Astrx!
Most néztem a Gaál Noémi jövő szerdáig esőt mondott.
Igaz az északi és keleti országrészre.
De ha esik az sem baj a fejem fölé húzom a 2008-as Ducati ernyőmet és abban villogok.
Vagyis nem tudom mert sosem járok gyalog az asszonynak vettem Ő már egyszer használta, de a lelkére kötöttem, ha elhagyja VÉGE.
Van a használtautón egy 749-es 3000km-vel, ha tényleg szemezel a sporttal?!
Hali !
Én valami ilyenre számitottam, gondoltam az új monsternél és aztán lám mi lett
Még egy foto
A képnézegetőknek télire, DUCATI DEAMON...
Szerintem ez photo shop
hát hogy baszkuráltam fejlesztgettem csinosítgattam pimpelgettem :
Igaz, de nincs ok az elkeseredésre, mert mindig változhat az időjárás.
A múlt hétvégi túrát mi gyakorlatilag eső nélkül nyomtuk le, pedig az egész héten dzsuva esőt "jósoltak" a varázslók.
Persze bennünk volt a para, hogy messze járunk, elázva, sima farmerban, már 5 perc motorozás is halál lett volna...
Szerencsénk volt. Az istenek elfogadták az áldozatunkat. A nyitott kuplungfedél, a szépre waxolt fényezett elemek, a V2-k kidörrentőinek összhangja isteneink kedvére tettek.

bocs, sok a meló
este megnézem!
mi az a tweak?
A hétvégére esőt mondanak.
A Börzsöny nekünk nagyon messze van ebben a "szép" időben, bár Mezőkövesd is 90km. Azért az az útvonal érdekelne! Ja és természetesen van még hely!
astrx, ha van időd, nézz rá az oldalra, tweakeltem a fórumot+képfeltöltés is megy, igaz nem operában
Ha van még hely akkor egy hétvégi gurulásban én is benne lennék . Persze ha az idő engedi .

köszi
elfelejtettem írni, hogy lenne egy jónak ígérkező program+útvonal kombináció arrafelé.
ha érdekel, részletezem.
joenavran elvtárs mond valamit.
megnéztem, (130 km = ~1óra)*2 csak az út. nagyon odébb van, bár relatív.
talán csak társaság kérdése a dolog, ha jönne valaki még pestről...

viszont nekem is lenne egy ötletem, bár ez nektek talán kiesik, de talán nem.
Börzsönyhöz mit szólsz?
ha jol olvasom ak47.hu :)
szia
irtam a gumicsimma@47.hu-ra de onnan egy teljesen más jellegű válasz jött.
armon.winger és citrommail, próbáljuk meg!
Üdv