Ha jól értem egy gyári fejidomot alakítottatok korábban a dupla lámpához és most vissza gyárivá. Vagy fordítva: duplát most gyárivá? Ne őrjíts meg!
Tudom, apróságokon te nem akadsz fenn ;)
I just wanted to post this to see what some of you think. I just returned from Indy with this bike. It belongs to a friend of mine who designed and built it. It started life as a new 2009 monster 696 it was chopped, cut, and rebuilt into this. We showed it off at Ducati Island at this past weekends Indy Moto GP. The crowed loved it and so did the folks from Ducati. Look for it in several major magazines in the future.
ST tulajok!
Erről volna szó: Nonfango topcase konzol
Ára: 10e Ft + postaköltség, ajándékba adok hozzá oldaldoboztartó vasakat is.
Természetesen dobozok nélkül.
Tudom, apróságokon te nem akadsz fenn ;)
először lehidalok a kidörrentőn, aztán a csaj alvázán
Ez ugyanaz a fejidom, amit az előző képeken láttál a dupla lámpával, csak átalakítottuk.
Mondtam, hogy apróságokon nem akadok fenn:)
I just wanted to post this to see what some of you think. I just returned from Indy with this bike. It belongs to a friend of mine who designed and built it. It started life as a new 2009 monster 696 it was chopped, cut, and rebuilt into this. We showed it off at Ducati Island at this past weekends Indy Moto GP. The crowed loved it and so did the folks from Ducati. Look for it in several major magazines in the future.
Még nem láttam, de már szólt róla. Kíváncsi vagyok. Te már láttad?
Képnézegetős időjárás van.
bennem is felmerült, hogy ez egy 696 szénné tuningolva. ki tudja
Látom ehez a lámpához is van fejidomod. Én is pont ilyenre vadászom.
Figyeld a lámpámat:)
Erről volna szó: Nonfango topcase konzol
Ára: 10e Ft + postaköltség, ajándékba adok hozzá oldaldoboztartó vasakat is.
Természetesen dobozok nélkül.
Engem érdekelne, mit találtál ki rá?