Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bélám, neked a mezőkövesdi shellkút egy szép nyélgáz, és még csak onnan a túra :)
Nincs semmi konkrét,ha érdekelhet a dolog akkor valahogy összehozzuk,úgy hogy mindenkinek jó,legyen! Találkozhatnánk mondjuk a mezőkövesdi Shell kúton és onnan irány a Bükk,vagy akár Tokajban és onnan a Zemplén! Alkalmazkodunk!
szia,
lehet már tudni, hogy mikor indultok, honnan?
Sziasztok! Mi vasárnap megyünk a Bükk-be meg a Zemplénbe egy kis motorozásra,persze csak ha nem esik! Ha valakinek van kedve és nincs túl messze, csatlakozhat!
Szia! Vidéki vagyok, beszéljük meg e-mailben! gumicsimmakukacak47ponthu.
Szia,
Részemről mehet, merre vagy te, én Pesten mozgok általában.
Üdv: Simon
30/515-7346
ausztria nem ér
ha a rámszakadékba mész raftingolni, akkor megoldjuk. most biztos jó huzatja van a pilisi patakoknak, ott az igazi kihívás
En a hetvegen raftingolok ausztriaban :) Bar lehet, hogy jegtores lesz inkabb :)

astrx, na erre talalj ki vmit legyszi :)
részemről: szombat estét kivéve szabad vagyok, mehetünk...

meglátjuk
Hayden mar tesztel...
Supermono 1993
Hali !
Egyszer már volt egy ilyen kezdemény! Kicsi súly, nagy nyomaték szuper futómű
Valami Monodesmo néven futott, pár darab el is készült belőlle csillagásati áron keltek el!
72.000.- euro-ért volt tavaj a mobile.de egy példány.
üdv.
lehet,hogy csak jövőhéten viszi el,de mondta a Tomi,hogy minnél hamarabb megcsinálja nekem örülök,hogy jó lett a tükör,kiváncsi vgyok milyen felrakva!hétvégére jobb időt mondanak mehetnénk valamerre,persze nem biztos,hogy nálam lesz a moci ja,köszi a linket,jól néz ki fehérben!
lecsaptam rá
Motardot mikor viszi el?
Ma motoroztam egy keveset muszájból, de majd lefagytam basszus
Hypermotard gyöngyházfehérben
http://www.ducati.com/en/bikes...
1098 fele, akkor egyhengeres lesz?
OK, ! Október 2-ától leszek újra Sopronban, ha jó az idő húzhatjuk. Írhattok privátban is: bodaandras@gmail.com
Piros!
Helló Mindenkinek!

Erről mit tudtok, 2009-ben jön ki a 549/549R ?
(nagyon érdekelne)
benne vagyok -unk mihelyst jó idő lessz! Na itt az ideje megalakítani a soproni ducati clubbot már lennénk egy páran!
Jól érted. Először a gyárit átalakítottuk dupla lámpához. Most a duplát vissza gyárivá.
Csak a Te kedvedért:)
Ducati 1098S Senna!
Érdekel valakit 1098 első teleszkóp pár?
--- Ducati 848/1098 hátsó karbon kicsi sárvédő, műanyag alátéttel és rozsdamentes csavarral. új, UV álló, vákumtechnológiával készült...ára:28.000.- ft..
--- Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 35.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi)
karbon REMUS uvál kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
A monster termékek a Ducati di BOSCO-ba van (ez itt a remklám helye) ott is megtekinthető.
Telefonon kérdezz plz. 06-70-224-1000