Sz*r ügy.
Ha egy high-end gésa-szettet csak Japánban forgalmaznak, az oké, de ezzel a kizárólagos olaszo.-i forgalmazással csak feleslegesen felzaklatják a duki-fanokat.
Nem kicsit. Bár azt még nem kell komolyan venni, 2-3 napnál tovább nem érdemes foglalkozni az előrejelzéseikkel, már nagy buktákat láttam tőlük. Ennyi erővel a karácsonyi idájárást is kitehetnék a honlapjukra, már a nyár közepén, aztán dec. 23.-án majd maximum átírják...
A hátsót nem piszkáltam. A SB Magazin adta az ihletet, most van benne V2-es teszt, amit ugye meg is nyert a Ducati. Aztán pénteken még beszéltem az Aszalós Péterrel is, elmondtam, mi a gondom, aztán mindjárt ráérzett, hogy puha az eleje.
A balesetről nem tudok semmit.
Végbéla, akkor jól fel kellett keményíteni az elejét. A hátsójához is hozzányúltál? És Attila szakértett hozzá, vagy ő most péntek óta könnyeit morzsolgatja a lakásán egy sötét sarokban?
Én is meglépem akkor ezeket, amit írtál, kiváncsi vagyok.
Viszont lenne 1 kérdésem, ha nem akarsz, nem muszáj rá válaszolnod. Az M8-as hídon 1-2 hete volt egy motoros baleset. Úgy tudom, ráckevei sráccal történt. Nem tudod mi volt a szitu?
Viszont a Termi dobok elegge kormosak lettek ma (nagyon jot motoroztunk ma hazafele :) . Majd meg kene nezni a csovek es a dobok csatlakozasat ha lesz egy kis idod!
Viszont a Termi dobok elegge kormosak lettek ma (nagyon jot motoroztunk ma hazafele :) . Majd meg kene nezni a csovek es a dobok csatlakozasat ha lesz egy kis idod!
Ha egy high-end gésa-szettet csak Japánban forgalmaznak, az oké, de ezzel a kizárólagos olaszo.-i forgalmazással csak feleslegesen felzaklatják a duki-fanokat.
Ájm redi.
Csak Olasz honban!
Ciao
http://www.hasznaltauto.hu/2360968
Akkor minden f*sza.
A balesetről nem tudok semmit.
Én is meglépem akkor ezeket, amit írtál, kiváncsi vagyok.
Viszont lenne 1 kérdésem, ha nem akarsz, nem muszáj rá válaszolnod. Az M8-as hídon 1-2 hete volt egy motoros baleset. Úgy tudom, ráckevei sráccal történt. Nem tudod mi volt a szitu?
Egyelore sotet plexin gondolkozom csak.
Majd egy kb. arat irhatnal plexire! :)
Elore is koszi!
Egyelore sotet plexin gondolkozom csak.
Majd egy kb. arat irhatnal plexire! :)
Elore is koszi!