üdv!
Tudod csak attól tartok egy kicsit hogy 97-es évjárat,35 ezer van benne és mint írtam semmit sem tudok a Ducati-ról. idáig suzukim volt és elég megbízhatónak bizonyult nagyon reménykedem hogy így lesz a szörnyeteggel is.
köszi a bátorítást sarkany sajna sem részletekkel sem képekkel nem tudok szolgálni egyelőre a moci olaszból van a tulaja most helyezi forgalomba kb.2 hét mire hozzám kerül végre. addig meg körömrágás falbámulás már nagyon várom hogy nálam legyen a gép és érezzem azt a bizonyos Ducati élményt
ne törödj semmivel élvezsd a motort!
( én úgy vettem a ducimat, kifizettem majd utánna ráültem és hazáig tartott a próba kör )
ekkor ültem előszőr ducin életemben.
üdv.
18-18.30 között, a rakpart végénél, ahol felmegy az út. Pontos időt nem tudok mondani, mert előtte ki kell mennem Dunakeszire, Aszalósékhoz, s ők 18-ig vannak nyitva. Onnan igyakszem majd vissza.
Kíváncsi vagyok a számra! A Millével volt egy hasonló akciónk, csak egy Busa volt a nagyvas. Az én órám 280-at mutatott, a Busáé 300-at (a haverom szerint), de tényleges sebességkülönbség nem volt köztünk. Persze előtte a gyorsítási szakaszban lemaradtam.
Most már mit kell segíteni? Megvetted ..cseszheted . Nekem is 900-as szörnyem van én is szerelmes vagyok belé. Nem egy túra motor, 200 km felett kezd kényelmetlen lenni, ha nem állítható az eleje akkor puha, 190km/h felett elfogy az ereje, mondjuk én rövidítettem az áttételen.Odáig viszont élmény motor.Jó tulajdonságot nem írok, mert nincs rá időm. 97-ben 67 lóerős gép is volt.
Részleteket, képeket kérünk.
Üdv a klubban!
Tudod csak attól tartok egy kicsit hogy 97-es évjárat,35 ezer van benne és mint írtam semmit sem tudok a Ducati-ról. idáig suzukim volt és elég megbízhatónak bizonyult nagyon reménykedem hogy így lesz a szörnyeteggel is.
Ja es udv a klubban!
Add at udvozletemet Alessandranak! :) Nagyon rendes es kedves csaj volt velunk 1 honapja, amikor 20perces kesessel meg atvitt minket a fel gyaron :)
Erezd jol magad!
És az a gép van meg azóta is?
http://www.silmotoitalia.it/fo...
ne törödj semmivel élvezsd a motort!
( én úgy vettem a ducimat, kifizettem majd utánna ráültem és hazáig tartott a próba kör )
ekkor ültem előszőr ducin életemben.
üdv.
kedves tölled! érezd jól magad!
nincs lehetőség tesztvezetésre?
én is gratulálok.
Napi (csutortok) ajanalt ala stafford:
7:30 zuglo - 8:00 Gazdagret
8:00 Gazdagret - 8:30 Halasztelek
8:40 Halasztelek - 9:20 Huvosvolgy
Delutan meg zavaros de vhol gurulok :)
Na jo, kicsit sok volt a szesz :) de jol esett! :)
Részleteket, képeket kérünk.