Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Ismeri esetleg valaki ezt a gépet? duki 749 Esetleg nincs győri,nálam hozzáértőbb dukis? Gyárilag milyen gumival jöttek ki a 2006-os modellek?
Szevasz te Desmodoki-gáltamás mail-cimed neked nincs?
A legjobb választás én 3 éve ölöm a pályan
az egyenesben a gixer gyorssabb de a kanyarok........ istenem !
üdv.
Üdv!

A ducati mennyire "bírja" a pályázást? Jövőre váltanék,a szívem csücske egy duki, viszont csak pályán használnám. Felejtsem is el,mert rámegy a gatyám,vagy a fenntartása nem lenne több mint egy japánnak?
Végbéla! Tegnap elfelejtettem elkérni a telefonszámod, hogy találkozzunk H.ring ügyben. Átdobod mail-ben?
rigofutty@gmail.com
üdv
De kemeny vagy! :) Majd hivlak!
Így lehet elkölteni 5perc alatt 50eFt-ot!
Nekem sajtos-sonkás jöhet!
Sziasztok!Jövöhét szerdán megyek Olaszba alkatrészekért,motorokért.Ja és persze pizzát zabálni!Ha valakinek kell valami,keddig hívjon!Üdv;Desmodoki 209170442
Kulcs el van zárva!
Szombaton kimegyek hozzá a Hringre, nem tudom, foglalkozik-e vele ott, versenylázban égve. Ha nem, a jövő héten megyek az 1000-es szervízre Pécsre, akkor lesz feltéve a nyitott kuplung, s lehet foglalkozni a futómüvel is.
Nem azóta már a másodikat nyűvőm!
1.M 800
2.m s4r
üdv.
Nem az én lelkem, hanem a vörös dögé! Fiatalka még, nem akarom tiltásig kínozni.
VBéla, Attilához mikor mész? Kiváncsi vagyok a futómű állításra, milyen lesz utána.
a fiad helyében én jól lenyúlnám a motorod amíg melózni vagy
Hát sokan vagyunk, akiknek nem szokta a lelke ezt a tempót. Attila barátunk szerint 300-as mocink van. A váltófény után ha jól emlékszem még 800-at forog tilásig, ennek a fele is elég a 300-hoz. Majd meglátjuk...
Mindenesetre azért szabadjára engedtem a kicsikét itt az M6-on. 285-öt mutatott, amikor a váltófény bejelzett. Ment volna még, de tovább nem akartam, mert azért még nem szokta a lelkem ezt a tempót .
Én is kiváncsi vagyok! Csak most egy kis apróság keresztülhúzta a zx-12-vel a 2D-s repülést . A Kawában elszálltak a kuplunglamellák. Mondjuk kaptak is rendesen .
uraim!
kis előzetes, csak h aki tud készülkön. jövő hét szombat, ducati klub első hivatalos túrája: a nagy balatoni szaguldas! varunk szeretettel mindenkit, hamarosan meg tobb infot nyoamtok. otleteket, jelentkezoket varunk!
akik resztvesznek eddig: astrx, stafford,desmo620, joenavran. tovabbi reszeltek meg tervezes alatt, a joido remeljuk tamogatja utunkat.
én is kép alapján vettem a motort :) sokan vagyunk így, ez a mocsok olasz banda a szivunkre meg a szemunkre hat:)
köszi a bátorítást mindenkinek jó érzés hogy ilyen sokan válaszoltok igérem ha végre megjön a gép rakok fel képet és beszámolok az első utamról. Eddig kb.20 kilcsit mentem vele a próba úton mit mondjak mikor megáltam nem tudtam hirtelen melyik dimenzióban vagyok, azóta sem akar elmúlni
Na akkor zsebeld be Desmodoki telszámát.
Keress rá itt a fórumban, és majd azt is megtudod, miért őt ajánlom.

és üdv a klubban