Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsozsek!
Na, állítottam a futómüvön: a nyomócsillapítást majdnem teljesen betekertem, a húzónál még négy klikk szintén be. Millés stabilitás és biztonságérzet az eredmény! Mentem is egy hegyi "futamot", az Esztergom-Dobogókő-Csobánka-Pilisvörösvár útvonalon. Király a gép! Most éreztem meg, hogy jobb a Millénél! Sokkal kisebb melóval lehet kanyarogni vele, ráadásul kevésbé érzékeny a fordulatszámra, szóval most már nem bánom a cserét!
Jössz Te is a hétvégi Balatoni túrára?
Amúgy várom az infokat a hétvégével kapcsolatban!Remélem jó sokan leszünk!
Ha nem sertelek meg... a masik kep jobban bejon. De legalabb mar tudjuk keprol, hogy ki vagy :)
Hello!Nekem St2esem van valószinü nem én voltam!
Udv a Nepnek!

Ha minden igaz nekunk is jo a hetvegi Balaton koruli moka. 1 vagy 2 nap mind1.

Amugy kivel talalkoztunk ma Martonvasarhelynel a lampanal? :)
Szia Lory25!

Monstered van?
Tegnap láthattalak Földváron a 70-es úton a Mol kút előtt?
Egy piros monsterrel voltam, és a haverom egy KTM nyergében.
Épp a Balcsit kerültük meg, de a jövőheti gurulás is éredekel, remélem semmi munka nem húzza keresztbe a hétvégém!

Üdv
Siófoktól kb.50km-re Balatonujlakon!Várom az infokat!
nekem ez új, hogy két napos verzio is van :):):)
Joe, többen jelezték, hogy egy napra csatlakoznának. Bele lehet még szerkeszteni a menetrendbe? Viszont akkor célszerű lenne ehhez kijelölni a szombatot vagy a vasárnapot az egynapos verzióra, amihez meg tudni kellene, ki melyik napon tudna jönni.

Szóval aki egy napra jönne, kérem jelezze, mely nap lenne jó!
szerintem szerdáig bezárlóag pontosítjuk a részleteket! merre laksz a balaton partján? előzetes tervek alapján siófokon vagy esetleg lellén lesz a találka, és onnan kezdjük meg a kört!
Szia Botarobi!

Küldöm a kedvcsinálót az e-mail címedre.
Tudom, hogy szép...:)
Az eredeti lámpa is megvan. Apróságokon nem akadunk fenn:)
Hú! Tetszik.
ugyan 916, de a forma...
Elsősorban Saca748 szíves figyelmébe ajánlom ezt az 'érdekes' alkotást:
ELADÓ! 2007-es S2r 1000-es 1.900.000! SÜRGŐS!
http://www.kepesmotor.hu/ducat...
Helló!Írhatnál a gépről egy kis kedvcsinálót a botarobi@gmail.com-ra,hogy hol vagytok stb...!Igaz a "cégnél" most közölték,hogy szinte üres a kassza és lehetek "szabadúszó" is akár,de ugye a remény hal meg utoljára.Köszi!
szép a moci :) de a lámpa
Eladó egy 2005-ös évjáratú S2R 800-as. Ára: 1.650.000 Ft.
Köszi, nyertél egy hangszórót! Azt mondja, hogy több, mint 10000 verseny km volt benne, eddig bírta. Viszont a jó hír az, hogy még nincs két éves a gép, a Ducati gariba cseréli a blokkot!
Szia botarobi!

1.650.000.- az irányár. Hitel megoldható.

Üdv.
Engem is érdekene ez a túra amúgy Balaton parti vagyok!
Sziasztok!

A 999-emben elfáradt az akku, az utasülés alatt van csatlakozó kivezetésem. Van Valakinek speciális (kisméretű szivartyújtó szerű végződésű) akkumulátor töltője? A Ducati katalógusban benne van, úgy láttam az ST-ken is ilyen kivezetés van. Ha van, kérlek küldjetek emailt és felhívlak: bodnar.r_kukac_freemail.hu.

Köszönöm,
rigo
Szia Serpico!Mennyi az annyi?
Helló!Bocs,hogy beleszólok az "Istentiszteletbe",ha az Orcsik Attiláról van szó kérdezz rá a szombatra,mert az esti versenyen fölrobbant a blokkja,nem tudom,hogy marad-e!Üdv!