Sziasztok!
Karesznak hívnak. Végre én is elszántam magam és beléptem a Ducatisok családjába. Vettem egy S2R 1000-t. Abban szeretném kikérni a véleményeteket, hogy milyen tuningolási lehetőségeket ismertek és milyen változás várható.
Melyik kipufogó rendszer a legjobb, a fordulatkorlátozót mennyire lehet felállítani és hasonlók. Előre is kösz a segítséget.
Nékem tökéletes.
Ki gyün még?
Nyugati teret mint találkozási pontot kihúzhatjuk. Inkább nem mondom miért , de lebeszélnék mindenkit róla, hogy ott várakozzon.
A Pesti alsó rakpart északi végén is lehet találkozni, ott aztán van hely bőven.
De a trendi hely, az az Oktogon
Szia!
Még megvan a hasidom, mivel egy román srácnak kellene, felvitettem neki Pestre, de nem tudott érte jönni, románba meg nem tudom utánvéttel feladni. Ha érdekel megvan még...Elérhetőség az adatlapon.
valszeg megtalálta a tulajdonosát :) nemhiszem, hogy egy éves lenne, a képek elepján vad állapotban volt. egyébként piros fehér, nemtudom ilyent keresel-e
Hali !
Ha esetleg valakinek kell egy szép ruci !
Kabát XXXL
Naci UK: 42
Ajándékba kaptam csak egy számmal nagyobb mint ami kéne !
Vadonat új (egyszer felpróbáltam)
1,4-es marhabőr hímzett és varrott felíratokkal cserélhető CE protkókkal !
Köszi, az infót, megvettem én is az újságot. A nyomót már nagyon nem lehetett betekerni, de azért hagytam rajta negyed tekeretnyit. A húzón meg annyit amennyit az ujság ír. Kiváncsi vagyok milyen lesz, még csak városban tudtam vele menni, de féktávon már jobb.
Keresek 748/916/996 vázat pályamotorhoz, illetve még pár cuccot: kifli, olajhűtő, vízhűtő ( ventillátor nem kell ), injektor ( a szimpla befecsis, mert 916 - os a blokkom ) 65mm féknyereg, kupplungpumpa, benzinpumpa, ca. ennyi, a többi cucc megvan.
Hogyan tudom eljuttani hozzád BerikZ?