Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mi!?
Hogyan tudom eljuttani hozzád BerikZ?
Üdv!

Jöhet nekem is. 3 pár fekete,meg 1 pár fehér . Stafford méretében nekem is.
Komplett ducati reklámként fogok kinézni hamarosan.
Nekem johet feherbol es feketebol is 1-1 par! :) Nem tudom hogy vannak a meretek de 43-44-es a tappancsom! :)

Koszi!
stafford meg én az tuti, többiek majd rikoltoznak. talihely opcionális, ahoz kellene igazítani, hgy merre zúzunk.
Helló mi!?
Eladó Ducati Zokni!
Kiváló minőség,szálában mintás!(Referencia:Csics és a többiek!)
Méret: 42-45
Ár: 300 ft/db.
Érdeklődni:Nálam!
Ciao
Sziasztok!
Karesznak hívnak. Végre én is elszántam magam és beléptem a Ducatisok családjába. Vettem egy S2R 1000-t. Abban szeretném kikérni a véleményeteket, hogy milyen tuningolási lehetőségeket ismertek és milyen változás várható.
Melyik kipufogó rendszer a legjobb, a fordulatkorlátozót mennyire lehet felállítani és hasonlók. Előre is kösz a segítséget.
Nékem tökéletes.
Ki gyün még?
Nyugati teret mint találkozási pontot kihúzhatjuk. Inkább nem mondom miért , de lebeszélnék mindenkit róla, hogy ott várakozzon.
A Pesti alsó rakpart északi végén is lehet találkozni, ott aztán van hely bőven.
De a trendi hely, az az Oktogon
Szia!
Még megvan a hasidom, mivel egy román srácnak kellene, felvitettem neki Pestre, de nem tudott érte jönni, románba meg nem tudom utánvéttel feladni. Ha érdekel megvan még...Elérhetőség az adatlapon.
B, hnap este a gurulás, ok fine?
Szép vállalkozás. Ha meglesz a gép, eccer megnézném a pályán.
Egy 916osból építesz pályamotort?
nemtudom, h ogy olvasni meg megjegyezni a tartalmat miert is olyan nehez nekem ma reggel. pirosfeher, latom ám
valszeg megtalálta a tulajdonosát :) nemhiszem, hogy egy éves lenne, a képek elepján vad állapotban volt. egyébként piros fehér, nemtudom ilyent keresel-e
ezzel a koddal nincs hirdetÉs .Én elvesztettem tavaj nyÁron az s2r Ét. piros fehÉr csikkal
nekem van valami vÁzam de nem tudom pontoson miÉ ha megtudod nÉzni szÁmszerint És Érdekelhivj 06203114528(cavalli=zoli?)
Hali !
Ha esetleg valakinek kell egy szép ruci !
Kabát XXXL
Naci UK: 42
Ajándékba kaptam csak egy számmal nagyobb mint ami kéne !
Vadonat új (egyszer felpróbáltam)
1,4-es marhabőr hímzett és varrott felíratokkal cserélhető CE protkókkal !
Köszi, az infót, megvettem én is az újságot. A nyomót már nagyon nem lehetett betekerni, de azért hagytam rajta negyed tekeretnyit. A húzón meg annyit amennyit az ujság ír. Kiváncsi vagyok milyen lesz, még csak városban tudtam vele menni, de féktávon már jobb.
Sziasztok!

Kistarcsai műhelyünkben motorkerékpár műszaki vizsga működik. Minden hétköznap, rugalmasan, megvárható. Ducatival érkezőknek kedvezményes áron. Hívjatok bátran: 30-2510567
hát még szép? :)
úgy legyen
Sziasztok! Eladnám a 400-as monsteremet. Hibátlan állapotban van. Ha valakit érdekel szóljon, küldök részletesebb leírást és képeket.
Sziasztok!

Keresek 748/916/996 vázat pályamotorhoz, illetve még pár cuccot: kifli, olajhűtő, vízhűtő ( ventillátor nem kell ), injektor ( a szimpla befecsis, mert 916 - os a blokkom ) 65mm féknyereg, kupplungpumpa, benzinpumpa, ca. ennyi, a többi cucc megvan.

Üdv!

Cavalli
A feketének a kuplung része igen szellős megeszi a csizma orrát http://bikepics.com/members/du...
ott a kacsintós, hat meg szep h megyek. a heten is meg a hetvegen is. megorulsz olyan sokat leszunk egyutt. mar lassan perverz

én meg azon lepődnék meg, ha te végre el is jönnél
meglepodtem volna, ha pont te nem redi :)