Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na itt aztán volt öröm !
Ducati parkolo az Indianapolisi MotoGP-n

Szep ido lehetett... nem csoda, hogy elmaradt a 250 es felbeszakadt 125 es motoGP is :(
Helló mi!?

Imolában,a legnagyobb olasz motorbörzén!
Minden kapható volt,a tűtől a repülőig!
Ciao
Helló mi!?
Sajnos nem,egy fillérem sincs!Az élmény miatt mentem ki,illetve segiteni a többieknek!Pakolás,szállitás,stb.!Futómű?Ahhoz személyesen kéne találkoznunk,vagy emilcim és leirom hosszúba!
Ciao
huh ez hol volt?
Vettél valamit? A ringen mondtad, hogy mesélsz a beállításró ( futómű). Amióta szétszedtem a telószimmering miatt azóta nem tetszik kanyarba. Elfelejtettem felírni a beállítást én amatőr. Most gyárin van.
nem, még azelőtt kezdődött
Elértem, de olyan későn értem haza, hogy mikor már a vonaton ülve jelentettem a haveroknak, hogy mikorra érek haza, addigra már mindenki lemondott a programról... Úgyhogy tök fölösleges volt rohannom. Örültem.
mármint mikor végre megszabadultatok tőlem, akkor kezdtél állatkodni?
vonatot elérted?
Én meg nem voltam jó gyerek. Eszetlenül toltam hazafelé, persze amennyire még el tudtam viselni azt az eszméletlen ordítást, ami 6-7000 ford/perc körül kiillan a dobokból. Utána nem volt 100%-os a hallásom egy darabig.

Így utólag is elnézést kérek mindenkitől - elsősorban Desmo620-tól - az időszakos eltűnéseim miatt! Nehéz szavakba foglalni, de lényegében elkapott a gépszíj, és kezdem egyre inkább élvezni a motorom képességeit, és valahogy az az érzésem támad néha, hogy neki is erre van szüksége, vagy ez fekszik neki jobban, nem tudom. Olyan klassz kis utakon zúztunk néha! Ezeket nem lehetett kihagyni, ezeken muszály tolni neki.
Ezek adták nekem a túra savát-borsát.

Ilyen - kanyargós, dimbes-dombos - utakat keresünk BPest környékén, a Pilisben, csak azokat nappali fényben nem tudjuk már bejárni, mert leghamarabb csak 7-8 körül jön össze a társaság...
Most ez volt: nappali fényviszonyok + kanyargós utak + én = 'megkűttem'

Ja, stafford: fejlesztik a Kórháziágy S4R -t. Jó mi? Tudsz jönni legközelebb te is.
astrx, desmo620, lory kuldjetek mar el a kepeket amiket kattintgattatok a hetvegen, aki telefonnal aki fenykepezovel! este en is feltoltom a sajatjaimat(mind 2 db-ot a szerelesrol:) )
sztkkuka kukac gmail com
Helló mi!?
Itt jártunk és ezt láttuk!
Köszi a képet sajnálom,hogy nem tudtam menni elbszták a hétvégémet talán legközelebb
Vagyis azt akartam mondani,hogy nem nekem kell! bocs
Sziasztok !

Van egy méretprobléma miatt eladó vadonatúj kétrészes (összecipzározható!) bőrruhám !
1,4-es marhabőr hímzett és varott felíratokkal.
Kb. 175-185 cm-es 90-100kg-os emberre való !
irányár:140e Ft
Igazából nem kell,de szerintem teljes fejidom kellene.
Szia!
Na itt egy plexi, és amire jó:
Ducati Monster 620 / 620 IE / 620 Dark (2003-2007) 620i.e.
Ducati Monster 695 (2007-2008)
Ducati Monster 800 / 800 IE (2003-2006) 800i.e.
Ducati Monster 1000 / 1000 IE / 1000S (2003-2006) 1000i.e.
Ducati Monster S2R 800 (2008) S2-R
Ducati Monster S2R / S2R-1000 / Dark (2005-2008) S2R1000
Ducati Monster S4 / S4R / M-900S IE (2000-20007) M900ie M-900i.e. m900i.e.
Ducati Monster S4R / S4R S Testastretta (2006-2008) S4R-S
Ducati Monster S4R S (2008)
Ilyenre gondoltál?
Na, valami ilyesmire gondoltam én is!
itt is, de itt nem nagyon látszik semmi
ilyen csavarkészlet kellene hozzá, azt hiszem
köszi Viktor!
Úgy látom jó lesz!
pl itt van egy...
Egész jó volt csak sajna kevesen voltunk számszerint öten!Amúgy az idövel szerencsénk volt!
Mert gondolom a csaj már neked is megvolt!
Basszus, ki kéne próbálnom a 996-ost is!
Sziasztok! Valaki tudna feltenni egy közeli képet felszerelt Monster hasidomról? Nem tudom milyen konzol kell hozzá.
Sziasztok! Milyen volt a szombati Balcsitura?