Túrában én is benne vagyok. Pályára max. csak nézőként. Tényleg, pályázni lenne kedvem, de nincs mivel. Nincs valami lehetőség, hogy motort bérelek ott, vagy mittomén? M750-el vicces lenne... Ha mész/megy valaki pályára, kimennék körülnézni én is.
Köszi a választ. Bocs,hogy kicsit bonyolult lett Ez TUTI, nem volt olyan amelyik egy tárcsás elől? Amiről szó van az egy 1997 monster. Azt írta a tulaj, hogy katalogusból választotta ki és ott egyes volt.
Köszi.
Helló mi!?
Én se nagyon tudok mozdulni ilyen ügyben,szintén pályára van lőve a tipus!
Ráadásul mire feltekerek hozzátok mehetek is haza!Pálya,esetleg nagyobb túra!?
Én csak ezeket tudom teljesiteni!
Ciao
Jó lenne még a nappali fénynél összefutni (naplemente: 19:19), persze azért érjen is oda mindenki, aki jönne. Mit szóltok a 18:30-hoz, és belekalkulálunk egy 30-60 perces nyálcsorgatást, aztán miután mindenki odaért, valamikor elindulunk.
Helyet csak a Nyugati teret tudnám, de oda ki szokták hívni újabban a rendőröket a motorosokra, ha zajongnak. Ezért ha ott találkozunk, célszerű lenne valahogy észrevétlenül megérkezni...
Indulásnál már kidőlhet a fényóra is, de az már senkit sem...
És itt szólnék a Tisztelt Ducati-Klub magjához.
tpa, csicseri, gizi, sps és... ...és Tisztelt Mindenki: van kedve az uraknak gurulni egyet az új generációval?
Annyit pötögünk itt egymás mellett (Végbéla és én ugyan talákoztunk többetekkel a P.Ringen, de akkor is csak úgy felületesen), azt hiszem, itt lenne egy jó alkalom.
Amugy van olyan dukis aki Pápa környéki rajtm kivül?