Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hallo! Mennyiért dobnád?
Amugy van olyan dukis aki Pápa környéki rajtm kivül?
ottleszek jól!
(ezzel a staffordal csak a bajunk van nekunk:) )
Jajj mar, nem kell baszogatni :) Ilyen ez a retkes melo... :(

Inkabb Jovo het vegere talaljatok ki valami turat! :) Bar azt se merem fixre mondani :)

Jo gurulast a resztvevoknek!

Ui.: 4. sebesseg? Azt hittem csak 3 van benne :)
Igeeen?
S4R Vitrin Edition...

Ne csináld már! Múltkor is egy kóla, egy cigi, felváltottál 4.-ig, aztán csá, mentetek haza. Végül is ráérünk decemberben is találkozni, szánkóval.
Tökéletes.
18:30?
Túrában én is benne vagyok. Pályára max. csak nézőként. Tényleg, pályázni lenne kedvem, de nincs mivel. Nincs valami lehetőség, hogy motort bérelek ott, vagy mittomén? M750-el vicces lenne... Ha mész/megy valaki pályára, kimennék körülnézni én is.
Sziasztok!

Eladó egy Monster 695 Dark, 2007-es évjárat, 3100 km, Arrow dobok. Hívjatok: 30-2510567
Hello! mákod van, pont tudok egy eladót..
csutortok adja nekem is. kitalalunk valamit, ahol lehet bandazni, de megsem a nyugati. staffordot meg 2x seggberugom addig, es jo lesz neki:)
Köszi mégegyszer. Megnyugodtam.
Bocsánat,igazad van!Létezet egy tárcsás!
Elnézést!
Ciao
Köszi a választ. Bocs,hogy kicsit bonyolult lett Ez TUTI, nem volt olyan amelyik egy tárcsás elől? Amiről szó van az egy 1997 monster. Azt írta a tulaj, hogy katalogusból választotta ki és ott egyes volt.
Köszi.
Helló mi!?
Dupla tárcsákkal szerelték őket!
Ciao
Sajna csutortok sem jo :( Sorry, majd maskor!
Helló mi!?
Én se nagyon tudok mozdulni ilyen ügyben,szintén pályára van lőve a tipus!
Ráadásul mire feltekerek hozzátok mehetek is haza!Pálya,esetleg nagyobb túra!?
Én csak ezeket tudom teljesiteni!
Ciao
Akkor menjünk a rakpartra, Angyalföldre, a Margitszigettel szemben. Ott hely is van, meg zajongani is lehet.
Huuu !nekem lenne kedven, de teljesen pályázásra van most a gépem szét szedve ! Szerda nyilt nap
üdv.
arrow bácsit, terhminonni nénnit, és aprokavics bácsit
Sziasztok!

600-as Ducati-ra szeretnék egy izmos használt kipufogót. Kit ajánlotok?
Jó lenne még a nappali fénynél összefutni (naplemente: 19:19), persze azért érjen is oda mindenki, aki jönne. Mit szóltok a 18:30-hoz, és belekalkulálunk egy 30-60 perces nyálcsorgatást, aztán miután mindenki odaért, valamikor elindulunk.
Helyet csak a Nyugati teret tudnám, de oda ki szokták hívni újabban a rendőröket a motorosokra, ha zajongnak. Ezért ha ott találkozunk, célszerű lenne valahogy észrevétlenül megérkezni...
Indulásnál már kidőlhet a fényóra is, de az már senkit sem...

És itt szólnék a Tisztelt Ducati-Klub magjához.
tpa, csicseri, gizi, sps és... ...és Tisztelt Mindenki: van kedve az uraknak gurulni egyet az új generációval?
Annyit pötögünk itt egymás mellett (Végbéla és én ugyan talákoztunk többetekkel a P.Ringen, de akkor is csak úgy felületesen), azt hiszem, itt lenne egy jó alkalom.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Ducati monster 750-es gépeket gyárilag egyes vagy dupla tárcsafékekkel szerelték?
Csütörtök hánykor? És hol?
Csutortok a jo nekem!
Köszi!

2000-ből 600-as Dark. Épp műszakin van a kicsike, így képek csak később, de bárhová mentek jövök, szóljatok!