nem sajnos, zúzok haza, és valszeg csak kedd reggel jövök vissza. nemtudom, hogy dokinak hogy jó a hátköznap, de nekem egyébként jók az esték akár ceglédre is! remélem tudunk találni valami közös időpontot!
Bocs. :) Sajnálom, soha nem ismertem még meg senkit az úton, ha nyeregben voltam. Ez típushibám.
Valahogy mindig akkor találkozok ismerősökkel, amikor atom fáradt vok, és maximálisan leköt az egyben hazajutás vágya.
De a poén az, hogy rátok pedig emléxem, ahogy előttem mentetek át, az integetést viszont nem vettem észre.
Dokit hívom. Neked mikor lenne jó? Hétvégén Pesten maradsz?
ez tuti valami hibazörgés, nem normális. astrx, mellesleg kedden egy banda kerekesborondökkel elotted ment at a hosok terenel, es az egyik alpinestars kabatban vadul integetett, de nemv etted eszre :)
menjunk mindenkepp ki a dokihoz vmikor, csak le kell vele zsirozni!
Parázgatunk, parázgatunk?
Ugyanígy vagyok én is, ha valami furát hallok, tapasztalok. Mivel nem tudom, mi fér még bele abba a Ducati-jellemzőbe, hogy gyárilag csörögzörögcsattogkattog. Ugye milyen sz*r?
Ha gondolod, egyszer meglátogatom veled a dokit... Egy ideje már fontolgatom...
sziasztok!
van otletetek, tapasztalatotok, mitol cisnalhatja a kovetkezot a motorom?:
sebessegben gaz nelkul gurulok, es valami femes surlodo hangot ad ki, nem tul szaporan, mondjuk mint ahogy a kerek forog. ha behuzom a kuplungot-hang eltunik. ha picit huzok a gazon-hang eltunik.
kapjak szivbajt es keszitsem a szazezreket; valakinek otlete?
Hali Tga!
P.ring ott volt a szeren !
Nagyon jól éreztük magúnk, állítom ezt mások nevében is !
Holnap delútán felrakok egy videot róla.
Mától legyen a mottonk : Jöjön a Baba haljon a máj! :)
üdv.
Pontos műszaki és szervízadatokkal nem tudok szolgálni,viszont azt gondolom,hogy talán érdemesebb inkább a 620i-t nézegetni.Hozzáértő forrásból tudom,hogy ez már egy kiforrottabb típusa a KisMonster-nak.
Motorikusan és szerkezetileg is jócskán átdolgozták,kiküszöbölve ezzel a 600-as hibáit.
(Ebben a cikkben találsz erre néhány utalást: http://totalbike.hu/tesztek/monster/ )
Biztosan van árkülönbség 600 és 620 közt de szeritem érdemes többet rászánni.Biztosan nem fogod megbánni!
Üdv sárkány!
Tudnál adni egy mail címet ahol egyeztethetnénk?
Egyébként jelenleg külföldön vagyok motorostól,lábtartóstól,úgyhogy egyenlőre képeket tudnék küldeni.Legközelebb év vége felé leszek otthon,akkor tudnám megmutatni a cuccot élőben.
Köszi az unaloműzőt.
Mi lesz a Pancsi-ringen? V2 kupa és pályanap, vagy csak motoroztok egy jót.
Gondolok rátok és majd csörgök valamikor.
A májad meg hadd regenerálódjon.
Egy kalappal.
tóthpeti.
--- Ducati 848/1098 hátsó karbon kicsi sárvédő, műanyag alátéttel és rozsdamentes csavarral. új, UV álló, vákumtechnológiával készült...ára:28.000.- ft..
--- X-LITE X-801RR MotoGP REPLICA bukósisak eladó. "M" méret, full makulátlan keveset használt karcmentes, D-gyűrűs, full kivehető bélés és mosható. Az utolsó füzetig minden megvan: doboz, orrvédő,állvédő, zsák, törlőkendő, zsírzó, és a párásodásgátló pinlock. 90.000.- ft.
--- Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 35.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi)
karbon REMUS uvál kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
A monster termékek a Ducati di BOSCO-ba van (ez itt a remklám helye) ott is megtekinthető.
Telefonon kérdezz plz. 06-70-224-1000
Hali!
A nyaraláshóz pénz kell, na nekünk ilyen nincs. Viszont kedd pancsi ring lesz mindenki készül :)
A baba meg ne siesen mert újra kikel nőnie a májamnak.
Ja és tudod nem a baba késik a doki számol rosszul.
csak, hogy teljen az idő:http://www.sportmotor.hu/motor...
üdv.
Érdekel a dolog, ha van rajta hátsó lábtartó is.De ha jól veszem ki akkor van.Az árat te mondjad.Küldhetsz fényképet, de jobb lenne ha személyesen megnézhetném. Köszi!
Te hol laksz?
Részletek aznap...