Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Tudtok ajánlani Ducati-hoz értő PROFI szerelőt?
Mér adod el?
Balatonon leszek a hétvégén és nagyon úgy néz ki, hogy még ma lemegyünk nem motorral... Tehát szerintem kiestem :( Ha mégis csak holnap megyünk, akkor jelentkezem, mert nagyon szeretnék már én is gurulni
Most 17000 helyett 15-ért odaadnám, sajna rajtam maradt, a Busámra meg nem kell
Szia! Engem érdekelne! Mennyiért adnád?
Sziasztok, ha esetleg érdekel valakit:
DUCATI MONSTER hasidom
600 - 900 S4 S2 - R

(és az összes 400 - 900 SS MODEL 91-97)
na, akkor lesz valami
nekem 6után minden jó!
Tapolca... de kocsival megyek :)
Merre mész? Mert én is fontolom, hogy nyomok egyet Tata felé, ha esetleg arrafelé...
Rohadt kíváncsi vagyok már a gépedre
Delutan elutazok videkre :( Jovo heten viszont benne vagyok ha nem kell ejszakaznom mint a heten :(
Orsi, a veresegyházi Monster? Nekem ma jó lenne délután-estefelé, akkor elgurulhatnánk páran innen megnézni...
Kemény 34 km a Nyugatitól.

Ha oda nem is megyünk, én ma biztosan megyek egyet gurulni...
Valaki jönne még?
Goo!, Joenavran, Desmo620, Stafford? Bárki?
Hahó,

a Ducati 620 s s a tiéd? Én sajna ie-be vagyok szerelmes...DE nagyon köszi!
Koszi :)
annyira szép a motorod
Hali!

Nem tudtok elado hatso motoremeleot S4R-hez? Nem kell markas de ne is vmi rozsdas Pista bacsi fele vacak legyen.

Koszi!
Szia,

egy-két adat csodálatos Ducatidról? :) Jah, meg hogy az ország melyik részén vagy? :)
Szevasztok én épp most szeretnék venni egy 620-as Monstert, de sok jót és rosszat is hallottam róla,jelenleg egy Xj 600-am va és e szeretém számoltatni.Hozzászólásotokat köszönöm, ha esetleg tudtok segiteni irjatok az email cimemre!
Sziasztok!

S2R 800-as kuplungot szerintetek át lehet alakítani szárazra? Létezik ehhez valamilyen átalakító szett?

Várom a szakértők válaszát!
A 2003as 620as az enyém hivj bátran megegyezünk 06203114528
Köszi Zerik,

mindenképpen szólj! :)
Köszi mindenkinek!
stafford elvtárs linkjei között akad egy, amit én holnap meg is néznék, mert nekem annyira szimpi a gép.
veresegyházi Monster
Tanuljunk az előzményekből...
Jajj nem jol csináltam sorry